Μετάβαση στο περιεχόμενο

athanmarg

Members
  • Περιεχόμενα

    5
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Μηχ/γος & Αερ/γος Μηχ/κος

athanmarg's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Είμαι ίδια ακριβώς περίπτωση. Το 8 μηνο τελείωσε και όλον αυτόν τον καιρό το site του εφκα δείχνει κανονικά εισφορές κάθε μήνα. Σε τηλεφωνική επικοινωνία άπειρες φορές με εφκα καθένας μου λέει κι άλλα. Στα γραφεία του Τσμεδε λένε θα φτιάξει μόνο του. Κάποια στιγμή.... Δεν ξέρω τι γίνεται με ασφαλιστική ενημερωτητα στην περίπτωση μας. Σκέφτομαι να πάω στο Τσμεδε Πάτρας που μέχρι τώρα όλες οι επαφές που είχα γινόντουσαν προφορικά να τους κάνω αίτηση να ζητήσω πρωτόκολλο και αυτά που μου λένε να μου τα δώσουν γραπτά. Άλλη "λυση" δεν βλέπω για την ωρα
  2. Βασικά Καλημέρα σας. Με σύμβαση στον δήμο μεσω κοινωφελους εργασίας από 24/1 (μισθωτός) χωρίς να έχω κάνει ποτέ έναρξη επαγγέλματος στην εφορία και τα ραβασάκια του ΕΦΚΑ έρχονται κανονικότατα σαν ελευθερος επαγγελματίας. Το ειδιποιητήριο πάνω γράφει μισθωτός - παράλληλα αυτοαπασχολούμενος. Στο 1255 έχω ακούσει 2 διαφορετικές γνώμες, προφανώς και οι 2 λανθασμένες. Μου πρότειναν να πληρώσω εισφορές Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου μέχρι να ξεμπλέξει το πράγμα και να μην θεωρηθούν ληξιπρόθεσμα, και το έκανα. Αλλά βλέπω ότι έρχονται και του Μαρτίου χωρίς καμιά αλλαγή. Έχει κανένας παρόμοιο μπλέξιμο?
  3. Ρε τι γίνεται με αυτόν τον ΕΦΚΑ τελικά??? Ούτε γράμμα με περιστέρι μου έστειλαν ούτε στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες φαίνονται οι τρέχουσες οφειλές. Σε όλους σας έχουν ερθει ειδοποιητήρια?
  4. Αγαπητοί συνάδελφοι, εμένα όταν πάω να εκτυπωσω το ειδοποιητηριο μου εμφανίζει ότι δεν έχει εκδοθεί 2016 Β. Τι να πληρώσω? Εσάς σας το εμφανίζει ?
  5. Πρέπει να διευκρινίσει το ΤΣΜΕΔΕ ποιους θεωρεί ελεύθερους επαγγελματίες. Είναι αυτοί που έχουν ανοίξει βιβλία στην εφορία ή όλοι αυτοί που είναι απλά εγγεγραμμένοι στο ΤΣΜΕΔΕ και είναι άνεργοι. Επίσης το εισόδημα πάνω στο οποίο υπολογίζονται οι εισφορές θα είναι μόνο από εισοδήματα του επαγγέλματος ή από οποιαδήποτε πηγη
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.