Μετάβαση στο περιεχόμενο

panoskar

Members
  • Περιεχόμενα

    0
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

panoskar's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. μάλλον "οικονομικά κομάντο" με πολύ μεγάλη τσέπη. δλδ δεν ήθελαν να μπλέξουν για τον όποιο λόγο, όπως είπαμε και στην αρχή.
  2. Συνάδελφε κουβέντα κάνουμε και ανταλλάσουμε απόψεις, δεν σου ζήτησα να ανατρέψεις την άποψή μου και προφανώς δεν χρειάζεται να έχουμε και τις ίδιες απόψεις. Μπορεί κάποιος να παρατηρήσει πώς σε ένα τεχνικό site , συναδέλφων μηχανικών (ποσο μάλλον στην κοινωνία), η πλειοψηφία των σχολίων στο συγκεκριμένο έργο έχει επικεντρωθεί σε ζήτημα όχι τεχνικό αλλα θρησκευτικό.- καταλαβαίνει κάποιος οτι πρόκειται,όπως ανέφερα,περι κοινωνικά ευαίσθητου θέματος. Σε επαγγελματικό και συναδελφικό επίπεδο θα σου αναφέρω τα παρακάτω : Αν προτιμήθηκε ο 10ος απο επιτροπή -με ανάθεση- και ο 1 εώς 9 δεν έφεραν τον εισαγγελέα πές μου σε ποια υπηρεσία έγινε να τους συγχαρούμε που βρίσκονται εκτός φυλακής. -Το έργο δόθηκε απευθείας ανάθεση, άρα, όλο και κάτι(καλό) θα βγεί για τις εταιρείες και εργαζόμενους. για τον συνοικιακό μικροεργολάβο, όχι για τις εισηγμένες. Ασχολίαστο Διαφωνούμε και εδώ καθώς , άν δείς και τον 3669 ο εργολάβος την πληρώνει πάντα. απο τις εγγυητικές που τρέχουν κτλ
  3. Πολιτικό είναι το θέμα της ανάθεσης 180 χιλ / εταιρεία (7ης), ακριβώς για να γίνει το έργο, καθώς δεν υπήρξε ενδιαφέρον στις (επαναλαμβανόμενες) δημοπρατήσεις. Όσο για την τεκμηρίωση, Κωνσταντίνε, μπορείς νομίζω να αντιληφθείς το επιχειρηματικό ρισκο ενός αντικειμενικά κοινωνικά ευαίσθητου θέματος.
  4. όπως είπε ο Νικ, δόθηκε σε κοινοπραξία των μεγάλων μετά απο πολλούς διαγωνισμούς (ΜΕΕΠ 1ης και άνω)- άγονους καθώς δεν ήθελε κανένας να μπλέξει. Οι παροικούντες γνωρίζουν , και πρόκειται μόνο περί πολιτικού θέματος, το συγκεκριμένο τουλάχιστον.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.