Μετάβαση στο περιεχόμενο

rafi

Members
  • Περιεχόμενα

    11
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Δεν απαντώ
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Μηχανολόγος Μηχανικός

rafi's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • Dedicated Rare
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Στο σημείο που δηλώνεις τόπο κατοικίας κτλ, αυτό σημαίνει ότι οι επιχειρήσεις που μπορεί να αναλάβει κανείς καθήκοντα Τ.Α. θα πρέπει να βρίσκονται και στην ίδια περιοχή; Ελπίζω πως όχι καθότι αν έχεις ως τόπο κατοικίας την Αθήνα, τον Κεντρικό τομέα π.χ. όπως εγώ, δεν θα μπορείς να αναλάβεις τίποτα που βρίσκεται εκτός κέντρου..
  2. Χμμ, δηλαδή όποιος απασχολείται, η θέλει να απασχοληθεί ως Τ.Α. θα κάνει πρώτα την αίτηση αναγγελίας και όταν εγκριθεί να περιμένει να τον επιλέξει κάποιος εργοδότης από την περιοχή του; Ειδικά το δεύτερο σκέλος μου φαίνεται κάπως ανέφικτο.. Πως θα πιέσουν οι εργοδότες για τιμές χώμα..; Δε θα πρέπει να τηρηθεί η κλασική διαδικασία γνωριμίας εργοδότη Τ.Α. ===>συζήτηση για την αμοιβή===>συμφωνία εργοδότη-Τ.Α.===> αναγγελία ανάληψης καθηκόντων;;
  3. Εντωμεταξύ πιο προχειρογραμμένη ανακοίνωση από κατά τα άλλα "σοβαρούς" επενδυτές/εταιρία δεν έχει ξαναβγεί. Δε θα μου κάνει εντύπωση αν το δούμε στα fake news σύντομα..
  4. Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.. Απλά με όσους γνώστες έχω επικοινωνήσει μου λένε πως από τη στιγμή που είναι μη άρτιο και μη οικοδομήσιμο δεν επιτρέπεται η έκδοση καμίας άδειας και καμίας έγκρισης εργασιών είτε μικρής είτε οποιασδήποτε άλλης κλίμακας..
  5. Επαναφέρω το θέμα, καθότι άσχετος.. Επιτρέπεται η κατασκευή πισίνας (ασκεπούς δεξαμενής με μηχάνημα compact) με έκδοσης άδειας μικρής κλίμακας σε μη άρτιο και μη οικοδομήσιμο οικόπεδο στο οποίο υπάρχει κατοικία η οποία έχει τακτοποιηθεί με το Ν.4178; Ή καλύτερα να μην το προσπαθήσω καν; Ευχαριστώ πολύ..
  6. @iliekater φοβερή δουλειά και ευχαριστούμε πολύ..!! Μήπως βρήκε κάποιος τη λύση στο παραπάνω πρόβλημα (με το αρχείο ρυθμίσεων ΑΑP) στα windows 10;
  7. Συνάδελφοι καλησπέρα.. Έψαξα όλα τα θέματα και δε βρήκα κάτι αντίστοιχο..επομένως άνοιξα καινούριο.. Σε διαδικασία ανανέωσης παλαιού πιστοποιητικού για την παραπάνω κατηγορία κτιρίου (υφιστάμενο), τι απαιτείται; Έχει τύχει σε κανέναν τέτοια δουλεια; Το μόνο που υπάρχει είναι ένα έντυπο μηχανολόγου που αναφέρει ότι πριν την ανανέωση απαιτούνται αλλαγές στα συστήματα πυρόσβεσης του μαγειρίου σύμφωνα με τις νέες προδιαγραφές. Με ποιά νομοθεσία ανανεώνεται το παραπάνω πιστοποιητικο; Με βάση ποιά νομοθεσία ζητείται ανανέωση του εξοπλισμού και κρίνεται ανεπαρκής ο υφιστάμενος; Ευχαριστώ για το χρόνο σας..
  8. Καλημέρα, διάβασα σχεδόν όλες τις σελίδες του τοπικού, αλλά άκρη δεν έβγαλα.. Είμαι γραμμένος στο ΤΣΜΕΔΕ, αλλά έχω κάρτα ανεργείας και δεν έχω κάνει έναρξη στην εφορία. Θέλω να δουλέψω σε άσχετη εποχιακή εργασία και εκεί λογικά ασφαλίζουνε στο ΙΚΑ. Τι θα γίνει τελικά με τις εισφορές μου στο ταμείο; Θα δεχτούν να παραμείνω στο ΤΣΜΕΔΕ και να πληρώνω εγώ τις εισφορές μου; Θα με αναγκάσουν να διαγραφώ και να μπω στο ΙΚΑ; Θα δεχτούν να πληρώνουν αυτοί το ΤΣΜΕΔΕ; Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη βοήθεια..
  9. Άρα συμφωνούμε.. Το θέμα είναι ότι αν δεν το έχεις ξανακάνει χρειάζεσαι κάποιου είδους καθοδήγηση..
  10. Χμμμ, τι εννοείς δεν υπάρχει λόγος; Σχεδόν το μόνο που ζητάνε (για αρχή) είναι επιχειρηματικό πλάνο.
  11. +1, γιατί δεν νομίζω τα "ειδικά γραφεία" που ασχολούνται με ΕΣΠΑ να έχουν ιδέα.. μάλλον μόνοι μας θα πρέπει να το συντάξουμε
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.