Jump to content

bunkerlibila

Members
 • Content Count

  0
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Ουδέτερη

About bunkerlibila

 • Rank
  Νέο Μέλος

Profile Information

 • Φύλο
  Άντρας
 • Επάγγελμα
  Μηχανικός
 • Ειδικότητα
  Διπλ. Ηλ/γος Μηχ/κός & Μηχ/κός Υπ/στων

Recent Profile Visitors

79 profile views
 1. Μόλις μπήκαν τα 600 (δεν είχα 400 και είχα κάνει αίτηση με Β μέθοδο).
 2. Τα 800 που μπήκαν προχτές στους μισθωτούς με αναστολή, μπήκαν γύρω στις 7 το βράδυ. Πληροφοριακά το αναφέρω για όσους δεν έχουμε δει ακόμα χρήματα, ελπίζω να δούμε μέχρι τότε.
 3. Όσοι έχουμε κάνει την αίτηση με τη διαδικασία Β, μπορούμε να επιβεβαιώσουμε οτι υπάρχει αίτηση στο σύστημα κάνοντας προσπάθεια αίτησης με τη διαδικασία Α. Στο σημείο της υποβολής, σου γράφει "υπάρχει ήδη αίτηση για το ΑΦΜ". Βέβαια το τί στοιχεία έχουν μπει (IBAN) δεν μπορείς να το ξέρεις, ούτε και το έγγραφο υποβολής από τη μεριά του παρόχου λέει κάτι. Ο μόνος τρόπος να ξέρεις αν τα στοιχεία είναι σωστά, είναι να μπεις στην πλατφόρμα και να τα δεις ο ίδιος, που στη μέθοδο Β, δεν γίνεται. Κατάντια ...
 4. Εδώ και 1μιση μήνα παίρνω λεφτά. Στα λόγια. Στην πράξη ούτε τα 400 δεν έχω πάρει ... κατάντια ... Να σας πω, πιστεύω πως δεν θα πάρουμε τίποτα στο τέλος. Επίσημα δεν έχει βγεί κάποια υπουργική απόφαση αλλά και να βγει είδαμε πόσο εύκολα τις παίρνουν πίσω.
 5. Πάντως επίσημα δεν έχει βγει κάτι οτι ακυρώνεται η διαδικασία έτσι ? Εκτός αν δεν το έχω βρει. Έχει βγει υπουργική απόφαση ή θα μας πουν την άλλη εβδομάδα συνεχίζουμε κανονικά ? Δεν είναι να εμπιστεύεσαι κυβερνητικά στόματα πλέον ...
 6. Έεεεεελα Εδώ υπάρχουν ΚΕΚ, που διαφήμιζαν το Voucher χωρίς να είναι καν εγκεκριμένα στο μητρώο των 399 ΚΕΚ που δημοσιεύτηκε. Είχαν καμιά 200αριά άτομα και πήγαιναν σε άλλα ΚΕΚ και ζητούσαν "μίζα" για να τους τα φέρουν. Το ίδιο κάνανε και αρκετοί λογιστές που γνωρίζοντας τα ΚΑΔ των πελατών τους, πήγαιναν λίστες στα ΚΕΚ και ζητούσαν ανταμοιβή για να τους φέρουν γιατί ως γνωστών στην Ελλάδα "εμένα θα τα κάνει ο λογιστής μου".
 7. Όπως έχω πει και εγώ σε προηγούμενη ανάρτηση, τα ΚΕΚ την πάτησαν. Όχι βέβαια οτι τα αγιοποιούμε. Νόμιζαν οτι θα πιάσουν την καλή και θα βγάλουν εύκολο χρήμα και τελικά τα περισσότερα όχι απλά δεν έβγαλαν τίποτα, αλλά έχασαν κι'όλας. Αυτό που είναι τελείως ανήθικο από τη μεριά της Κυβέρνησης και των ντελάληδών της, είναι οτι για να κρύψουν τους "Hateful Seven", προσπάθησαν να επιρρίψουν ευθύνες αλλού. Εδώ τίθενται πολλά ερωτήματα για την νομιμότητα όλης της πράξης. Ερώτημα 1: Δεν είναι καρτέλ όταν και οι εφτά πάροχοι ΟΣΤΚ είχαν ακριβώς την ίδια τιμή? Θα μου πεις, ένας τύπος είχε τρεις από τις εφτά απότι λένε. Ερώτημα 2: Δεν τίθεται θέμα ασυμβιβάστου ? Πώς μπορεί ένας ΟΣΤΚ να είναι παράλληλα και ΚΕΚ ? Ασυμβίβαστο συμφερόντων. Είναι στο συμφέρον ενός ΟΣΤΚ να ΜΗΝ καταλήξει σε συμφωνία - σύζευξη με ένα ΚΕΚ σε λογική τιμή ώστε να μην του πάρει τους ωφελούμενους που θα μπορούσε και αυτός ως ΚΕΚ ταυτόχρονα να καρπωθεί μόνος του. Ερώτημα 3: Πλατφόρμες εκπαιδευτικές από το Silicon Valley, φτιαγμένες εκ του μηδενός και όχι με παραμετροποίηση Moodle όπως κάνανε μερικοί πάροχοι, με πολύ καλύτερο υλικό, και εγκατεστημένες σε πολύ καλύτερες υποδομές (Amazon EC2) χρεώνουν 10-20 δολάρια για τις διαδικασίες εκμάθησης. Πώς εδώ έχουμε δεκαπλάσιες τιμές. Δεν είναι αυτό αισχροκέρδεια ?
 8. Α καλά ... εγώ κωδικούς πήρα πριν 2 μέρες την Τρίτη, καλά κρασιά πότε θα δώ χρήματα
 9. Αν έχεις κάνει με Β, και πας να κάνεις με Α σου λέει οτι για το ΑΦΜ σου έχει καταχωρηθεί αίτηση ήδη. Αυτή είναι η μόνη πληροφορία που μπορείς να αντλήσεις από το σύστημα. Τώρα αν συμπλήρωσε σωστά IBAN κτλ το ΚΕΚ είναι άλλη ιστορία.
 10. Δεν πειράζει Απλά κοιτάω και την άλλη πλευρά γιατί πάνε να τσουβαλιάσουν όλα τα ΚΕΚ και να τα κάνουν αποδιοπομπαίο τράγο. Υπήρχαν και ΚΕΚ πολύ αξιόλογα μέσα στη λίστα. Αντίθετα κανένας πάροχος πλατφόρμας δεν ήταν αξιόλογος.
 11. Καταρχάς δεν είμαι ΚΕΚ, μηχανικός είμαι. Έχω όμως γνωστό που έχει ΚΕΚ γιαυτό και απ'ότι βλέπεις γνωρίζω αρκετά. Δεν διαφωνώ οτι αρπαχτή πήγαν να κάνουν τα ΚΕΚ. Αρπαχτή πήγαν να κάνουν όμως και οι ΟΣΤΚ. Τελικά κάποιος την πάτησε, αυτό είναι όλο. Γιατί άλλο να ξοδέψεις για να διαφημίσεις στο facebook και άλλο στην τηλεόραση και στο τέλος να μην πάρεις τίποτα. Δεν είναι όλα τα ΚΕΚ μεγαλοκαρχαρίες. Ο άλλος έχει πέντε δεκάρες στην άκρη, ξόδεψε για διαφημίσεις, για νομική υποστήριξη, για site και για τηλεφωνικό κέντρο καθώς εμπιστεύτηκε το λόγο του κράτους. Και φυσικά την πάτησε. Αντε να πάει τώρα στο facebook, να του πει δώσε μου τα λεφτά πίσω γιατί τελικά το κράτος ακύρωσε το Voucher.
 12. Είναι τόσο κακό που κάποιοι δεν συμφωνούμε με το πώς διαχειρίζονται τα λεφτά του ΕΣΠΑ? Εγώ δική μας περιουσία τα νιώθω. Πες με γραφικό
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.