Μετάβαση στο περιεχόμενο

manos12

Members
  • Περιεχόμενα

    5
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Τοπογράφος Μηχανικός Τ.Ε.Ι.

manos12's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Δημήτρη νομίζω σου απάντησα τι είναι το σκεπαστό...είναι ένα υπόστεγο ..μια σιδιροκατασκευή ...πως να το νομιμοποιήσει η γυναίκα χωρίς να έχει το κτίριο δικό της? τι εννοείς πως φαίνονται οι ιδιοκτησίες τους? με συμβόλαια (δωρεά) και τοπογραφικά...τέλος πάντων θα δω τι θα κάνω..ευχαριστώ για τον χρόνο σας και την προσπάθειας σας να βγάλουμε μια άκρη η αλήθεια είναι ότι δεν είναι μια απλή υπόθεση...και ότι ο καθένας πρώτα κάνει ότι θέλει και μετά καλούμαστε να βγάλουμε τα κάστανα από την φωτιά..
  2. όντως πολύ σωστή η παρατήρηση σου μέλισσα...και το ερώτημα είναι με ποιόν τρόπο (και αν) νομιμοποιείται ένα υπόστεγο φτιαγμένο φέτος, σιδιροκατασκευή καμιά 300ρια τετραγωνικά σε οικόπεδο που δεν του ανήκει ? Δημήτρη αυτό προσπαθεί να αποφύγει να το γκρεμίσει...το κτίσμα που το χρησιμοποιεί για επαγγελματικό του χώρο το έφτιαξε το 2015 και το σκεπαστό όπως προανέφερα φέτος...
  3. ακριβώς....η γυναικά κληρονόμησε ένα οικόπεδο 2 στρέμματα περίπου, έκοψε ένα κομμάτι 500ρι και το έκανε δωρεά στον άντρα της...εκείνος έχτισε στο δικό του και έφτιαξε ένα σκεπαστό στο οικόπεδο της γυναίκας του φυσικά χωρίς άδεια... και τώρα θέλει να βγάλει την άδεια...αυτό που σκέφτομαι σαν λύση αρχικά και θέλω την γνώμη σας παρακαλώ είναι η αμοιβαία παραχώρηση της μισής κυριότητας των οικοπέδων του ενός προς τον άλλων ώστε να έχουν και οι δύο ε αδιαιρέτου και τα δυο οικόπεδα, έτσι θα γίνει αυτόματα ενοποίηση των οικοπέδων και θα μπορέσουν να εκδώσουν άδεια επέκτασης σκεπαστού...τι λέτε?
  4. Καλησπέρα στην ομάδα, χρειάζομαι την βοήθεια σας σε ένα περίπλοκο θέμα (για εμένα)...έχουμε 2 όμορα οικόπεδα άρτια εντός οικισμού προϊόντα κατάτμησης τα οποία ανήκουν σε ένα αντρόγυνο..το Α στον άντρα και το Β στην γυναίκα όπου στο Α έχει κτιστεί ένα κτίσμα...τα ερωτήματα λοιπόν είναι δύο. 1) στο Β έχει φτιαχτεί ένα σκεπαστό από τον άντρα επέκταση του κτίσματος που βρίσκεται στο Α οικόπεδο και θέλει να εκδώσει άδεια γι αυτό, με ποιόν τρόπο μπορεί αφού το οικόπεδο δεν του ανήκει αλλά είναι στο όνομα της γυναίκας του? και 2) η κατάτμηση που έκαναν δεν τους αρέσει..γίνεται συνένωση και μετά εκ νέου κατάτμηση στο οικόπεδο? ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.
  5. (από μεταφορά. Pavlos33) καλησπέρα στην ομάδα....είμαι νέος στην ομάδα και νέος στο ελεύθερο επάγγελμα...η ερώτηση που έχω είναι η εξής: έχουμε εντός οικισμού δύο όμορα οικόπεδα άρτια και οικοδομήσιμα, είναι νόμιμο να κόψουμε ένα τμήμα μη άρτιο από το ένα και να ενωθεί με το άλλο εάν δεν επηρεάζεται η αρτιότητα του αρχικού οικοπέδου η πάμε βάση του νόμου περί κατατμήσεων όπου απαγορεύεται η κατάτμηση μη άρτιων οικοπέδων εντός οικισμού?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.