Μετάβαση στο περιεχόμενο

LHospital

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

LHospital's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Ερωτήσεις από περιστατικό που μου έτυχε αυτές τις μέρες. 1. Μπορεί να γίνει αντιληπτή οπή διαμέτρου 1μ. που έχει γίνει στην πλάκα στο κέντρο δωματίου 1ου ορόφου και έχει καλυφθεί? 2. Ένας πολ. μηχανικός βλέποντας μόνο τον πάνω όροφο πόσο δύσκολο είναι να το αντιληφθεί? 3. Αν δει και τον κάτω όροφο, έχει περισσότερες πιθανότητες ή χρειάζεται το έμπειρο μάτι μπετατζή με 45 χρόνια προϋπηρεσία? 4. Αν το κόψιμο της πλάκας έχει γίνει με τροχό ή κομπρεσέρ υπάρχει διαφορά? 5. Το να κάνει κάποιος τέτοιο πράγμα εκτός από παράνομο δεν υποβάθμίζει ανεπανόρθωτα και την στατικότητα του κτηρίου? 6. Η κάλυψη της οπής μπορεί να επαναφέρει την στατικότητα στην πρότερη κατάσταση? Μάλλον χαζές οι ερωτήσεις αλλά δηλώνω άσχετος (ηλ/γος γαρ). Αγαπητέ φίλε, συμπλήρωσε στο προφίλ σου ειδικότητα και επάγγελμα όπως ζητούν οι κανόνες συμμετοχής. Ευχαριστώ, AlexisPap
  2. Γειά σας. Έχω δύο απορίες. 1) Μηχανικός (ΗΜΜΗΥ) ο οποίος έχει διοριστεί σε δημόσια υπηρεσία, μπορεί να απασχοληθεί παράλληλα ως ελεύθερος επαγγελματίας , ή ως εξωτερικός συνεργάτης ή εμπειρογνώμονας στον ιδιωτικό τομέα με νόμιμο τρόπο; 2) Επίσης Μηχανικός δημ. υπάλληλος μπορεί να επιλέξει αν θα ασφαλιστεί στο ΤΣΜΕΔΕ ή στο δημόσιο και τί είναι καλύτερο να επιλέξει; Ευχαριστώ και χρόνια πολλά σε όλους.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.