Μετάβαση στο περιεχόμενο

fotis_lyk

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Άντρας
  • Τοποθεσία
    Θεσσαλονίκη
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Πολιτικός Μηχανικός Τ.Ε.Ι.

fotis_lyk's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Καλησπέρα σας, Λοιπόν μετά από χρόνια έπιασα το Autocad ( είχα κάνει στη σχολή τα βασικά και ίσως και πιο λίγα). Έκανα ένα σκαρίφημα στο σπίτι μου και είπα να το σχεδιάσω στο autocad. Το πρόβλημα μου είναι ότι δεν μπορώ να ταιριάξω αυτά που μέτρησα. Πχ ενώ τους γύρω γύρω τοίχους τους βγάζω σωστά έχω μετρήσει την διαγώνια απόσταση και στο autocad μου βγαίνει διαφορετική. Και στους 3 χώρους που έκανα. Δεν μέτρησα γωνίες μόνο αποστάσεις και οι χώροι του σπιτιού είναι με γωνίες σχεδόν όλοι. Υπάρχει εντολή για να αλλάζω τις γωνίες και το σχήμα χωρίς να αλλάζει την τιμή του μέτρου που του έδωσα?
  2. Γεια σας, έχω τελειώσει το τμήμα πολιτικών έργων υποδομής στη Θεσσαλονίκη. Δεν έχω δουλέψει πάνω στο αντικείμενο μου ακόμα και θέλω τώρα που σταμάτησα από την προηγούμενη μου δουλειά να μάθω AutoCAD. Έχετε να μου προτείνεται κάποιο φροντιστήριο , να μου πείτε τι τιμές παίζουν περίπου και τι ακριβώς είναι αυτά τα "δωρεάν σεμινάρια" που πληρώνεις 200-250 ευρώ για τις εξετάσεις? Επίσης το AutoCAD 3D μετράει παραπάνω στην ειδικότητα μου ή θα είναι περιττό?
  3. Γεια σας. Είμαι πτυχιούχος Πολιτικός Μηχανικός Τ.Ε. ( ΤΕΙ Πολιτικών έργων υποδομής ). Λόγω εργασίας (άσχετη με το αντικείμενο) και μετά στρατού έχω μείνει λίγο πίσω στις εξελίξεις. Αυτά που με ενδιαφέρουν είναι: -Ενεργειακός επιθεωρητής ( Μπορώ να κάνω σεμινάρια και μετά από 2 χρόνια με εταιρία ή άλλον ενεργειακό επιθεωρητή να μπορώ να εκδίδω μόνος μου ΠΕΑ, αν κατάλαβα καλά. ) -Μηχανικός περιβάλλοντος ( Δεν ξέρω κατά πόσο μπορώ να γίνω με κάποιο μεταπτυχιακό η σεμινάρια. Στην σχολή είχαμε μάθημα σχετικό και ο καθηγητής μας είχε πει ότι μπορούμε να γίνουμε αλλά αυτό ήταν το 2010 ) -Συγκοινωνιολόγος ( Επίσης σε μάθημα ειδικότητας στην σχολή καθηγητής μας είπε ότι έχουμε την δυνατότητα να γίνουμε αλλά δεν ξέρω αν γίνετε με σεμινάρια η μεταπτυχιακό. ) -Επίσης με ενδιαφέρει και η χαρτογραφία και η γεωδαισία αλλά δεν ξέρω αν σχετίζεται με τις σπουδές μου. Οποιαδήποτε βοήθεια θα ήταν πολύτιμη.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.