Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

diegito21

Members
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Φοιτητής
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης

diegito21's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. @BAS oπως το αφησες ετσι ειναι. @georgecv Τωρα μονο οι καθηγητες και δεν πατανε και μερικοι. @Didonis Ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες και παλι...χαχα Ναι το στειλα στα Αγγλικα και δεν νομιζω να βγαλουν ακρη αλλα βρηκα μια φιλη που ειναι καθηγητρια Ιταλικων οποτε ισως την βαλω να παρει τηλ να ρωτησει τα πραγματα που θελω να μαθω.Ξερω οτι οι Ιταλοι τα Αγγλικα δεν τα πολυμιλανε.Μπορει να το κανω αν μου δωσουν μ ια θετικη απαντηση και να παω απο κοντα να δω τι και πως.Ελπιζω τα ενοικια να μην ειναι πολυ ακριβα.
  2. Ποτε δεν το γενικευσα μιλησα για το συγκεκριμενο και δεν ειμαι ο μοναδικος που μιλαει γι αυτο και εχει παραπονα..Οπως λεει κ ο λαος απεξω απο το χορο πολλα τραγουδια λεγονται.Τωρα αν εσυ τελειωσες καποιο αλλο και ησουν ευχαριστημενος μια χαρα και μπραβο σου που σε βοηθησαν. Δεν ειπα ποτε οτι θα παω καπου και τα βρω ροδινα ουτε οτι θα ειναι οι καθηγητες απο πανω μου δεν με πολυνοιαζει αυτο με νοιαζει να μαθαινεις κατι και οταν προσπαθεις να ανταμοιβεται ο κοπος σου. Ειναι αθλιο οπως το λεω με ολη τη εννοια...δεν ειναι τυχαιο οτι οι 9 στους 10 φοιτητες θα χουν την ιδια αποψη μαζι μου. Ευχαριστω.
  3. Ευχαριστω παρα πολυ και τους 2 για τις απαντησεις σας και το κοπο σας. Κωστα ξερω πολυ καλα οτι υπαρχει ανεργια κτλπ απλα πιστεψε με αγανακτεις 2 και 3 φορες με το ελληνικο ΤΕΙ...ΑΘΛΙΟ σε πολλα πραγματα και εκεινο που με πειραζει ακομα πιο πολυ η ελλειψη αξιοκρατιας.Οσο αφορα τους ανθρωπους αυτο ειναι ενα θεμα μεγαλο και δεν τους ξεχωριζω με βαση το Βορρα και το Νοτο.Τελος θα ρωτησω αυτο για Erasmus. Didonis ευχαριστω επισης για τις πληροφοριες σχετικα με την Μπολονια και ολα αυτα που ανεφερες.Πολυ χρησιμα..Φυσικα και εχω κανει μια ερευνα σχετικα και με τα μαθηματα και ειδα οτι στο Πανεπιστημιο της Μπολονια ειναι πιο κοντα με του δικου μου ΤΕΙ, αλλα εχω στειλει και email οσο αφορα αν θα δεχτουν ή οχι τα μαθηματα που εχω περασει εδω και περιμενω απαντηση. Γνωριζω ελαχιστα ιταλικα αλλα αν λαβω θετικη απαντηση θα κανω εντατικα μαθηματα.
  4. Γεια σας, Σπουδαζω στο ΤΕΙ Χαλκιδας σαν Μ.Αυτοματισμου αλλα ειμαι πολυ απογοητευμενος και με την κατασταση που επικρατει εκει αλλα και με πολλα αλλα θεματα.Οποιος εχει κανει εκει φοιτητης θα με νιωσει Θα ηθελα να ρωτησω αν καποιος ξερει λεπτομερειες για σπουδες προπτυχιακες στην Ιταλια στον τομεα των Μηχανικων Αυτοματισμου.Bρηκα φυσικα στην Μπολονια αλλα και σε αλλες πολεις αλλα χωρις εξετασεις εισαγωγικες.Θα υπηρχε περιπτωση να αναγνωριστουν μαθηματα που εχω περασει απο το ΤΕΙ εδω?Και επισης επειδη ειμαι λιγο μεγαλος γυρω στα 25 σκεφτομαι αν αξιζει ο χρονος κτλπ για σπουδες εκει..Αν γνωριζει καποιος και μπορει να βοηθησει θα ημουν ευγνωμων.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.