Μετάβαση στο περιεχόμενο

Niki.papacharalampous

Members
  • Περιεχόμενα

    9
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Contact Methods

  • Website
    www.nikipapacharalampous.gr

Profile Information

  • Φύλο
    Γυναίκα
  • Τοποθεσία
    ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Αρχιτέκτων Μηχανικός

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

624 profile views

Niki.papacharalampous's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • Collaborator Rare
  • First Post Rare
  • Reacting Well Rare
  • Conversation Starter Rare
  • Week One Done

Recent Badges

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Σύμφωνα με την ΥΔΟΜ πάντα, με το που θα ρυθμιστούν θα φαίνεται εκεί η διαφορά ποια είναι αυθαίρετα ποια όχι. Χωρίς αναθεώρηση χωρίς τίποτα. Αναρωτιέμαι και γώ αν στο τέλος προκύψει κάτι, αλλά ήταν σαφείς. Και με συναδέλφους που το συζήτησα είχαν την ίδια άποψη. Δεν έχει κλείσει η υπόθεση μου. Θα φανεί στο τέλος τι θα γίνει.
  2. Καλημέρα, ναι. Κάναμε ρύθμιση των αυθαιρεσιών και συνεχίζουμε κανονικά τις εργασίες, χωρίς νέα αδεια. Αυτό μας υπέδειξε η ΥΔΟΜ.
  3. Καλημέρα, ευχαριστώ για την απάντηση! Πρόκειται για κατοικία όπου το υπόγειο ξεμπαζώθηκε και έγινε ισόγειο, και απο αποθήκη γίνεται κατοικία. Δυστυχώς με άδεια σε ισχύ δεν νομίζω να μπορώ να βγάλω νέα άδεια. Με μια πρώτη επαφή με την πολεοδομία, μου είπαν να ρυθμίσω τις αυθαιρεσίες και να συνεχίσω με την υπάρχουσα άδεια για το κλείσιμο της οικοδομής. Σήμερα θα επικοινωνήσω ξανά.
  4. Συνάδελφοι καλησπέρα, Η περίπτωση που αντιμετωπίζω έχει να κάνει με κατοικία σε εκτός σχεδίου περιοχή (παρέκκλιση), η οποία έχει ξεκινήσει με άδεια ημερομηνίας 2010. Το 2011 σταμάτησε. Το αποτέλεσμα είναι, σήμερα να έχουμε μία κατοικία, ΗΜΙΤΕΛΗ, με ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΕΣ, (γίναν προ του 2011) και μία οικοδομική άδεια σε ισχύ. Η ερώτηση είναι η εξής: Για να μπορέσω να συνεχίσω τις εργασίες και να κλείσω την άδεια, πως μπορώ να το χειριστώ, εφ όσον οι υπερβάσεις δόμησης ξεπερνούν το επιτρεπόμενο. Με αλλα λόγια δεν έχω υπόλοιπο δόμησης. Άρα απ'οσο καταλαβαίνω δεν μπορώ να κάνω αναθεώρηση. Υποθέτω εφ'οσον η άδεια ειναι σε ισχύ δεν μπορέι να βγεί άδεια αποπεράτωσης αυθαιρέρου.(?) Καθε άποψη ευπροσδεκτή, Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  5. Συνάδελφοι καλησπέρα, Η περίπτωση που αντιμετωπίζω έχει να κάνει με κατοικία σε εκτός σχεδίου περιοχή (παρέκκλιση), η οποία έχει ξεκινήσει με άδεια ημερομηνίας 2010. Το 2011 σταμάτησε. Το αποτέλεσμα είναι, σήμερα να έχουμε μία κατοικία, ΗΜΙΤΕΛΗ, με ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΕΣ, (γίναν προ του 2011) και μία οικοδομική άδεια σε ισχύ. Η ερώτηση είναι η εξής: Για να μπορέσω να συνεχίσω τις εργασίες και να κλείσω την άδεια, πως μπορώ να το χειριστώ, εφ όσον οι υπερβάσεις δόμησης ξεπερνούν το επιτρεπόμενο. Με αλλα λόγια δεν έχω υπόλοιπο δόμησης. Άρα απ'οσο καταλαβαίνω δεν μπορώ να κάνω αναθεώρηση. Καθε άποψη ευπροσδεκτή, Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  6. Καλημέρα σας, καλό μήνα! Γνωρίζουμε την τιμή ζώνης Πολύγυρος, εντός οικισμού; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!
  7. Καλησπέρα σας, θα ήθελα να ρωτήσω το εξής: Εντος οικισμού κατοίκων <2000, βρίσκεται γωνιακό οικόπεδο, αρτιο και οικοδομήσιμο, 202 τμ. . Οι δρόμοι που το περιβάλουν εχουν χαρακτηριστεί ως Κοινοτικοί. Στην περίπτωση αυτή, ισχύει ότι μπορεί το κτίριο να τοποθετηθεί στα όρια του οικοπέδου, ή θα πρέπει να οριστεί απόσταση 3μ όπως αυτή ορίζεται στο 208/98; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.