Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

M_Kostas

Members
  • Περιεχόμενα

    20
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

1 Ακόλουθος

Profile Information

  • Φύλο
    Άντρας
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Μηχανολόγος Μηχανικός Τ.Ε.Ι.

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

458 profile views

M_Kostas's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Για καποιον που θελει να μπει στον στιβο του επαγγελματος, οπως εγω, και ερχεται σε επαφη πρωτη φορα με ολο αυτο, θεωρω πως οι απαντησεις σου βοηθουν παρα πολυ ανεξαρτητως αν μπορω να βρω στο forum ακομα μεγαλυτερες βοηθειες. Η τελευταια σου απαντηση μου εδωσε πολυ τροφη και αρχισα ηδη να ψαχνω ολα αυτα τα οποια ανεφερες. Σε ευχαριστω παρα πολυ. Καλη συνεχεια.
  2. Κωνσταντινε σε ευχαριστω παρα πολυ για ολες τις απαντησεις. Ολες σου οι απαντησεις ηταν υπερπολυτιμες καθως φαινεται πως γνωριζεις το αντικειμενο. Ακομα πιο ευχαριστο ομως ειναι το γεγονος οτι εισαι διατεθειμενος στο να δωσεις αυτες τις χρησιμες απαντησεις-πληροφοριες. Γεγονος ειναι οτι και εγω μονο το autocad ξερω να χειριζομαι σε ικανοποιητικο βαθμο και πως δεν εχω καθολου επαφη με εξιδεικευμενο λογισμικο οπως το fine της 4m που ανεφερες. Εστειλα ενα αιτημα στην tisoft και δοκιμαζω μια trial εκδοση αλλα δε βλεπω να μαθαινω και πολλα. Επισης δεν εχω και ολα αυτα τα χρηματα που ζητουν (τοσο η 4m οσο και η tisoft) για να μπορεσω να τα αγορασω. Χωρις να θελω να σε κουραζω περισσοτερο, θα σε παρακαλουσα, εαν γνωριζεις καλη βιβλιογραφια με μελετες καθως και το πως πραγματοποιουνται βημα-βημα, να μου εστελνες καποιους τιτλους. Σε ευχαριστω και παλι.
  3. Ανοιξα αυτο το θεμα γιατι αυτη την στιγμη εργαζομαι σε μια εταιρεια που δεν εχει καμια σχεση με το επαγγελμα του μηχανικου και της μηχανολογιας γενικοτερα. Ομως επειδη ο λογιστης μου με ενημερωσε οτι μπορω να εργαστω και σαν ελευθερος επαγγελματιας και μαλιστα οτι μπορω να παρω και απαλλαγη απο το τεβε (τωρα ΟΑΕ) διοτι εχω πληρη καλυψη στο ικα, σκεφτομαι σοβαρα, επειδη αγαπω αυτο που σπουδασα (μηχανολογος μηχανικος τε) να αρχισω να το κανω παραλληλα με την εργασια που κανω τωρα. Οποτε με βαση τα παραπανω, ολα τα σχολια σας ειναι καλοδεχουμενα γιατι θα ηθελα να μαθω οσο δυνατον περισσοτερα γι αυτα με τα οποια μπορω να ασχοληθω. Σε δευτερη φαση, θα ηθελα να ρωτησω αν αρχικα, ειναι απαραιτητητη η αγορα ενος τεχνικου λογισμικου καθως και πιο ειναι το καλυτερο απο πλευρα χειρησμου. Ευχαριστω.
  4. κριμα, και εγω πιστευα πως θα σταματησουμε να ειμαστε παιδια ενος κατωτερου θεου..σε ευχαριστω και παλι...
  5. χαχαχα...και εγω που βλεπω τι εχω κανει ψιλοπεθανα στο γελιο...μη με παρεξηγητε παιδια, ειμαι πολυ καινουργιο μελος στη σελιδα, θα το βρω που θα παει; σε ευχαριστω πολυ για την υποδειξη...
  6. Σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση. Θα ηθελα επισης να σε ρωτησω γιατι ΟΧΙ για τα ηλεκτρολογικα; Συμφωνα με το πδ 108 του 2013 και προχωροντας σε αναγγελια (η καπως ετσι), δεν αποκταμε καποια λιγα δικαιωματα ενασχολησης με τα ηλεκτρολογικα; Αν δεν κανω λαθος μπορουμε να ασχοληθουμε με την Α' ειδηκοτητα της 2ης Ομαδας των ηλεκτρολογικων. Σε ευχαριστω και παλι.
  7. Γεια σε ολους σας. Θα ηθελα να ρωτησω αν ενας πτυχιουχος μηχανολογος τε μπορει να ασχοληθει αυτονομα με τις παρακατω μελετες: -Αδειες λειτουργιας καταστηματων. -Μελετες πυρασφαλειας. -Μελετες πισινων. -Μελετες θερμανσης-ψυξης-κλιματισμου. -Ηλεκτρολογικες μελετες μικρης κλιμακας. -Μελετες-υπηρεσιες τεχνικου ασφαλειας. Ευχαριστω εκ των προτερων.
  8. Πιστεύω πως το χαμαλίκι υπάρχει σε όλες τις δουλειές..άλλες φορές λιγότερο άλλες περισσότερο...αν αυτό εμπεριέχεται σε μια δουλειά που θα μπορέσω να έχω στήσει εγώ τότε είμαι έτοιμος να το δεχτώ...σε ευχαριστώ για την επισήμανση...
  9. Τα κοιτάζω και τα ψάχνω όλα όσο μπορώ...σε ευχαριστώ για την συμβουλή...
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.