Μετάβαση στο περιεχόμενο

civilgeoeng

Members
  • Περιεχόμενα

    5
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by civilgeoeng

  1. Με δεδομένα τα φορτία από τις εδαφικές ωθήσεις έγραψα συνάδελφε. Στο δια ταύτα για τη στατική τους επίλυσή?
  2. Καλησπέρα συνάδελφοι Γνωρίζει κανείς με ποιόν τρόπο υπολογίζουμε τα εεμ ενός ορθογωνίου μεταλλικού πλαισίου (με συνδέσεις στους κόμβους προφανώς, όχι συνεχούς) με αντηρίδα στο μέσο των μελών της μεγάλης διάστασης, για την αντιστήριξη εκσκαφής (με δεδομένα τα φορτία από τις εδαφικές ωθήσεις)? Κάτι τέτοιο δηλαδή: http://www.gme-shields.com/wp-content/uploads/2013/01/2013-12-10_1341.png
  3. http://www.xe.gr/jobs/mhxanikoi-melethtes|ad-312395082.html Γνωρίζει κανείς τι παίζει? Δε φαίνεται και πολύ αξιόπιστη...
  4. Κάπως όμως πρέπει να φρεσκάρω τα αγγλικά μου για να μπορώ να τα κάνω αυτά (το lower το είχα πάρει προ 15ετίας). Με την προετοιμασία για το IELTS λογικά θα είμαι οκ για μια συνέντευξη, σωστά? Κρίμα, κυρίως Σκανδιναβικές είχα κατά νου... Και Φινλανδία ίδια φάση να υποθέσω? Δυστυχώς λεφτά και κουράγια για επιπλέον σπουδές προς το παρόν δεν υπάρχουν... Γνωρίζω πάντως δύο συμφοιτητές οι οποίοι με το που τελείωσαν πριν 2 χρόνια βρήκαν δουλειά στην Αγγλία. Παίζει σήμερα κάτι τέτοιο? Η.Α.Ε. νομίζω ζητάνε μόνο έμπειρους μηχανικούς, ή κάνω λάθος? Η.Π.Α., Καναδάς και Αυστραλία τι παίζει?
  5. Καλησπέρα φόρουμ, μετά από μια δεκαετία και πλέον πήρα το δίπλωμα πολιτικού μηχανικού γεωτεχνικού τομέα. Με ενδιαφέρει να βρω δουλειά στο εξωτερικό (έστω και ετεροαπασχολούμενος για αρχή), κατά προτίμηση βόρεια Ευρώπη. Από πτυχία ξένων γλωσσών έχω μόνο το lower και απ' όσο ξέρω για εξωτερικό απαιτείται το ielts. Ποιά είναι τα πρώτα βήματα που πρέπει να κάνω τώρα (και με ποιά σειρά αν έχει σημασία), τι πρέπει να ξέρω/ψάξω/μάθω και τι έχετε να προτείνετε οι πιο έμπειροι σε κάποιον που ξεκινάει τη σταδιοδρομία του έχοντας ως στόχο την εργασία στο εξωτερικό? Ευχαριστώ!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.