Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

emtrian

Members
  • Περιεχόμενα

    1
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by emtrian

  1. Καλησπέρα αγαπητοί συνάδελφοι, Αν έχει κάποιος/α συναντήσει παρόμοια περίπτωση έργων διευθέτησης σε μικρό υδατόρεμα θα βοηθούσε πολύ... Πλησίον μικρού υδατορέματος, ο ιδιοκτήτης θέλει να κατασκευάσει εκτός από ακίνητο, οδό πρόσβασης στο οικόπεδό του. Υπάρχει υφιστάμενη οδός η οποία χαρακτηρίζεται ως κοινόχρηστη. Για την κατασκευή του νέου δρόμου θα πρέπει να κροσσάρει κάθετα το εν λόγω μικρό ρέμα. Στην περίπτωση αυτή, εκτός από την προσωρινή οριοθέτηση, υπάρχει και πρόταση έργων διευθέτησης της ροής (κιβ. οχετός ή σωληνωτό έργο). Ο νόμος 4964/2022 αναφέρει τα εξής: Επομένως επαρκεί μία υδραυλική μελέτη προσδιορισμού γραμμών πλημμύρας (προσωρινή οριοθέτηση); Επίσης, το άρθρο 4 του 4258/2014 εξαιρεί από την διαδικασία οριοθέτησης την κατασκευή οχετών:
  2. Καλησπέρα! Ως νεοασφαλισμένη μηχανικός μου ήρθε το ειδοποιητήριο για πρώτη φορά τις προάλλες. Το θέμα είναι ότι στο σύστημα είμαι δηλωμένη στην 1η κατηγορία, ενώ θα έπρεπε να είμαι θεωρητικά στην μειωμένη κατηγορία λόγω 5ετίας. Έχω πάρει τηλέφωνα και έχω στείλει μέιλ στα οποία δεν μου έχουν απαντήσει. Γνωρίζει κάποιος/α ποια διαδικασία πρέπει να ακολουθήσω? Ευχαριστώ εκ των προτέρων
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.