Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

tsekgr

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    18
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

-3 Κακή

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. το παραχοντρινες το παραδειγμα. ετσι που τα λες ειμαστε ολοι ασχετοι σε οτι αφορα την οικοδομη πλην του μηχανικου και των αλβανων καλουπατζιδων χτισταδων σοβατζιδων που εχει καθε εργολαβος ο οποιος σημειωτεων μεχρι προσφατα τουλαχιστον ειχε 5-10 οικοδομες σε εξελιξη και περναγε καθε τρεις μερες απο την καθε μια και αμα περναγε....
  2. λιγο ψυχραιμια κυριοι. οταν λεμε οτι κανουμε αυτεπιστασια στο σπιτι που φτιαχνουμε δεν μιλαμε για πολυκατοικια αλλα για μονοκατοικια οπου εχουμε το σχεδιο που εφτιαξε ο μηχανικος σε συνεργασια μαζι μας, δηλαδη οτι εμεις ζητησαμε να φτιαξει, ξερουμε να το διαβαζουμε !! και παρακολουθουμε τους καλουπατζηδες τους χτιστες κλπ οι οποιοι συνηθως εχουν αλοδαπους εργατες ανειδικευτους για να ριξουν την τιμη και στις περισοτερες περιπτωσεις ολο και καμια στραβη θα γινει και μετα θα σου λεει ελα τωρα για 5 ποντους στο δοκαρι κανεις ετσι?? ασε που την ευθυνη για τυχον ατυχημα την εχει και ο ιδιοκτητης !!! στο κατω κατω ποιος πληρωνει?? εξαλου ολοι οταν προκειτε να αγορασουμε αυτοκινητο ψαχνουμε για επιδοσεις κρατηματα κλπ λες και ειμαστε οδηγοι αγωνων και κοιταμε με καχυποψια τον πωλητη στην μαντρα, ποσο μαλον οταν προκειτε για το σπιτι που θα μεινουμε και που θα το πληρωσουμε το 10πλασιο απο ενα αυτοκινητο. σκεφτειτε το πριν πετατε πετρες.
  3. φιλε vagelp φτιαχνω σπιτι με μπετο αυτον τον καιρο (αφου το εψαξα πρωτα για προκατ και ειδα οτι δεν συμφερει ιδιαιτερα) και μαλιστα με υπογειο για parking κλπ. στα 125 μ2 σπιτι και αλλο τοσο υπογειο με την αδεια εχω δωσει 60,000 ευρω περιπου με το ικα και φπα με τα μπετα τελειωμενα. ετσι που εχουν πεσει οι τιμες στα υλικα κλπ προτιμησα το μπετο που ειναι και δοκιμασμενο.!!
  4. apostoli ειμαι μαζισου. χτιζω και εγω το σπιτι μου αυτον τον καιρο χωρις να το αναθεσω σε εργολαβο και με νεο μηχανικο !! (κολητος κολητης)!!τελειωσα τα χτισιματα προ 10ημερου με συμφωνια απο πριν οχι ποσο το μετρο αλλα ποσο συνολο η δουλεια και μαλιστα με προσφορα απο 3!! χτιστες. το ιδιο κανω και με τα πλακακια αφου βεβαιως την πατησα πρωτα στα μπετα απο συγγενη !!!
  5. απο οτι εχω δει στο βαφειο ηλεκτροστατικης βαφης που υπαρχει εκει που δουλευω τα νεα χρωματα που κυκλοφορουν στο εμποριο ειναι πολυ καλης ποιοτητας αλλα υπαρχει προβλημα με την επεξεργασια που υφιστατε το αλουμινιο πριν την βαφη. οι νεοι περιβαλοντικοι περιορισμοι εχουν αλαξει τον τροπο απολαδωσης των αλουμινιων με αποτελεσμα να εκφραζονται φοβοι απο συναδελφους του βαφειου ως προς την αντοχη του χρωματος σε βαθος χρονου.
  6. sundance για τα ογκοτουβλα 25cm παχος θα βρεις στοιχεια σε αυτους που τα παραγουν. τουβλαδικα κλπ
  7. γυρω στις 5000 κανει κομπλε το τζακι. αυτο που λες μιχαλη για τον συνδιασμο με τον ηλιακο το εχεις ψαξει?? με στοιχεια δηλαδη?? θελω να πω αν βαζοντας π.χ. 6 ηλιακους συλεκτες στην οροφη και τους συνδεσω με τον λεβητα με εναν κυκλοφορητη τι ωφελος θα εχω??
  8. 3πλοι υαλοπινακες χρησιμοποιουντε σε σε καταψυκτες βιτρινα σε σουπερμαρκετ οι αποστατες για τα διπλα τζαμια ξεκινανε οι ελληνικοι (viomal) απο 5,5 mm και φτανουν εως τα 19,5 mm με 10 ενδιαμεσες διαστασεις. για περισσοτερη μονωση επειτα στα τζαμια υπαρχει και το ειδικο αεριο που βαζουν μεσα οι κατασκευαστες διπλων υαλοπινακων αν το ζητησεις.
  9. σχετικα με την ηλιοθερμια εχει ασχοληθει κανεις??? εγω μονο στο site της SONNE βρηκα κατι για συστημα βεβιασμενης κυκλοφοριας απο ηλιακους συλεκτες και ρωταω πως μπορω να μαθω περισσοτερα.
  10. το τουβλο ειναι 25cm παχος (το οικομπλοκ 15-25-32)+ 3cm μονωτικο απ εξω δεν το καλυπτει ο κανονισμος??
  11. με κολα και καμια προκα τις βαζουν. και αν εχεις περιθωριο βαλε 5cm μονωση.
  12. εγω θα ελεγα να ριξεις απο εξω μια πλακα dow 3cm σε ολο το σπιτι, τουβλα και μπετα 6 ευρω το τετραγωνικο εχει. και σοβατισμα με πλεγμα. ετσι θα μονωσεις και τα μπετα (εδω στην ευβοια ολοι το κανουν τωρα τελευταια) και θα εχεις και οφελος απο την θερμοχωρητικοτητα των στοιχειων.
  13. σκεφτομαι να χτισω με ογκοτουβλο οικομπλοκ διαστ. 15-25-32 cm και μονωση dow 3cm απο εξω. και σοβα πανω στο dow με πλεγμα. τι λετε σαν ιδεα?? στεκει??
  14. απο συμβολαιογραφο εμαθα οτι για εκτος σχεδιου κλπ. (αγροτεμαχιο) δεν υπαρχει δουλεία διοδου. εκει τι γινετε?? αν ο γειτονας δεν παραχωρει διοδο ??
  15. τα ιδια θελω να ρωτησω και εγω με τον diodos αλλα δεν βλεπω απαντηση
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.