Μετάβαση στο περιεχόμενο

ozzfest

Members
  • Περιεχόμενα

    27
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

2 Ακόλουθοι

Profile Information

  • Φύλο
    Άντρας
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Αρχιτέκτων Μηχανικός

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

ozzfest's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Αντιμετωπίζω περίπτωση 4οροφης πολυκατοικιας με 2 διαμερισματα ανα όροφο. Η πολυκατοικια τοποθετήθηκε ψηλότερα [σε σχέση με την 'αδεια - δηλαδή το υπόγειο , το οποίο δεν έχω αναλάβει, τοποθετήθηκε ψηλότερα] και επίσης ο κάθε όροφος ''ψήλωσε μερικούς πόντους'' με αποτέλεσμα το συνολικό της ύψος να υπερβαίνει το μέγιστο επιτρεπτό κατα 31 εκατοστά. Πως το αντιμετωπίζω?? Διαιρω το 31 με τους 4 ορόφους και βάζω 7,8 εκατοστά υπέρβαση σε κάθε διαμέρισμα?? Να σημειωθεί οτι ο τελευταίος όροφος δεν έχει υπέρβαση ύψους και κατασκευάστηκε και κοντύτερος απο την 'αδεια. Επίσης σε κάθε διαμερισμα έχω και υπέρβαση δόμησης. [κλειστοι Η/χ]. Σας ευχαριστώ πολύ, εκ των προτέρων.
  2. Συνάδελφοι, γνωριζει κανεις αν για να τοποθετήσω ένα ηλεκτροπαραγωγό ζεύγος σε υφιστάμενο κτήριο χρειάζομαι έγκριση απο την ΡΑΕ?
  3. Συνάδελφοι έχω και εγω παρόμοια περίπτωση : Σε εστιατοριο του 1971, βγάζω νέα άδεια λειτουργίας, και με πληθυσμό <50 μου ζηταει ενεργητική πυροπροστασια αντι την απλή υπόδειξη μετρων και μέσων. Εσεις τι πιστεύετε ?
  4. ξερει καποιος συναδελφος να μου πει, για επέμβαση σε όψη, μπορω να τακτοποιησω χωρίς συναίνεση συνιδιοκτητών? Αναρτήστε τα θέματα και τα ερωτήματά σας, στη σωστή θεματική κατηγορία. Το θέμα σας μεταφέρθηκε στην παρούσα. yian
  5. Καλησπέρα σε όλους. Σε περίπτωση εργοστασίου με οικοδομική άδεια που έχει κάποιες αυθαιρεσίες, αν πάω με το άρθρο 26, δηλαδη πληρώσω παράβολο και βγάλω άδεια σε 3 χρόνια, μπορώ να πάρω ρεύμα τώρα ή πρέπει να βγεί η άδεια πρώτα ?? Παρακαλώ, όποιος ξέρει ας με βοηθήσει!! Ευχαριστώ πολύ.
  6. Καλησπέρα σε όλους. Σε περίπτωση εργοστασίου με οικοδομική άδεια που έχει κάποιες αυθαιρεσίες, αν πάω με το άρθρο 26, δηλαδη πληρώσω παράβολο και βγάλω άδεια σε 3 χρόνια, μπορώ να πάρω ρεύμα τώρα ή πρέπει να βγεί η άδεια πρώτα ?? Παρακαλώ, όποιος ξέρει ας με βοηθήσει!! Ευχαριστώ πολύ.
  7. καλησπερα σε ολους. ξερει καποιος συναδελφος να μου πει πως καθοριζεται ο ετησιος συντελεστης αποδοσης για τα ακινητα? ξερω πως κυμαινεται μεταξυ 3 και 10%, αλλα με ποια κριτηρια δεν γνωριζω. σας ευχαριστω εκ των προτερων για τον χρονο σας Παρατήρηση: Παρακαλώ συμπληρώστε την ειδικότητά σας στο προφίλ. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής του forum. Ευχαριστώ, achille.
  8. ξερει καποιος συναδελφος ποιοι χωροι απαιτουνται για την αδεια λειτουργιας καρδιολογικου ιατρειου ? ευχαριστω πολυ, εκ των προτερων Συμπληρωστε την ειδικοτητα σας στο προφιλ σας παρακαλω.
  9. ξερει κανεις τι γινεται με τα οικοπεδα μη αρτια αλλα οικοδομησιμα? συμφωνα με τον 2742/99 πρεπει να εχω καλυψη οικοδομηματος τουλαχιστον 50,00 τετρ. μετρα. εχω ομως ενα οικοπεδο 64,00 τετρ. μετρα. με καλυψη 70% φτάνω τα 45,00. αυτο σημαινει πως δεν χτιζω? οποιος ξερει κατι ας με βοηθησει. ευχαριστω πολύ Παρατήρηση: Οι τίτλοι των θεμάτων πρέπει να είναι με σωστή ορθογραφία, με τόνους και το πρώτο γράμμα κεφαλαίο Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής του forum. Ευχαριστώ.acnt
  10. ξερει καποιος συναδελφος τα τηλεφωνα επικοινωνιας του εσπα ωστε να κανω καποιες ερωτησεις?
  11. καλησπερα σε ολους. εχω μια περιπτωση τριοροφου καταστηματος που χωριζεται. μπορω να εχω κυκλικη κλιμακα στο καταστημα που μετα το διαχωρισμο θα μεινει χωρις προσβαση στους οροφους? οποιος συναδελφος γνωριζει ας με βοηθησει. ευχαριστω πολυ
  12. συναδελφοι καλημερα. υπαρχει τρόπος να ελέγξω εαν μπορει να μπει αυτοκινητο απο το δρομο σε κλειστο χωρο σταθμευσης ? (πρωην ισογεια κατοικια) . το πλάτος του δρομου ειναι 6.00 μετρα και το ανοιγμα της ενδεχομενης γκαραζοπορτας 2.80 μ. σημειωτεον οτι στην απεναντι πλευρα του δρομου φυσικα, υπάρχουν παρκαρισμενα οχηματα. οποιαδηποτε γνωμη θα με βοηθησει πολυ. ευχαριστω.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.