Μετάβαση στο περιεχόμενο

Nikos Karakousis

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Άντρας
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Πολιτικός Μηχανικός Τ.Ε.Ι.

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

416 profile views

Nikos Karakousis's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Καλημέρα.. Ναι και οι δύο δρόμοι προέρχονται από αναδασμό. τώρα σχετικά με το αν βγαίνουν 7 τεμάχια η απάντηση είναι πως βγαίνουν άλλα δεν υπάρχει λόγος διότι ουσιαστικά το ζητούμενο είναι να προκύψουν 2 ιδιοκτησίες με 3 τεμάχια η κάθε μια που θα έχουν πρόσοψη σε έναν δρόμο και θα έχουν περίπου το ίδιο εμβαδόν με αποκλειστικό σκοπό την χρήση τους για καλλιέργεια.
  2. Δημήτρη ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. εξετάζω τρεις περιπτώσεις. 1) εμδανόν 13.400 τ.μ με πρόσοψη 67 μ σε κοινόχρηστο δρόμο. 2) εμβαδόν 15.900 τ.μ με πρόσοψη από την μια πλευρά 50 μ σε κοινόχρηστο δρόμο και από την άλλη 105 μ σε κοινόχρηστο δρόμο 3)εμβαδόν 10.300 τ.μ με πρόσοψη 50 μ σε κοινόχρηστο δρόμο και από τις δύο πλευρές. και τα τρία παραπάνω ανήκουν σε έναν ιδιοκτήτη,συνορεύουν μεταξύ τους και έχουν προσόψεις στον ίδιο δρόμο και εξετάζω την πιθανότητα της κατάτμησης τους παράλληλα με τον δρόμο οπότε και θα προκύψουν 6 τεμάχια αντί για 3 που είναι τώρα τα οποία θα έχουν όλα πρόσοψη σε κοινόχρηστο δρόμο και ελάχιστο εμβαδόν το κάθε ένα 5000 τ.μ με ελάχιστο μήκος πλευράς 50 μ .
  3. Καλησπέρα σας. Θα ήθελα να ρωτήσω εάν τελικά μετρά την ψήφιση του Ν.4061/12 υπάρχει η δυνατότητα να κατατμήθει αγροτεμάχιο που προήλθε από αναδασμό και αν ναι, χρειάζεται κάποια συγκεκριμένη διαδικασία η γίνεται σύσταση κάθετης ιδιοκτησίας με συμβολαιογραφική πράξη. Ευχαριστώ εκ΄των προτέρων Καρακούσης Νίκος
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.