Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

pen_mrv_engineer

Members
  • Περιεχόμενα

    1
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Δημοσιεύσεις δημοσιεύτηκε από pen_mrv_engineer

  1. Καλησπέρα και ζητώ συγγνώμη εάν υπάρχει η απάντηση στο ερώτημα που θα θέσω και δεν το βρήκα ή το έχω βάλει σε λάθος θέμα.

                 Έχω υπάρχον κτίριο με χρήση κατάστημα και κάνω προσθήκη κατ επέκταση σε οικισμό προ του 23, λόγω χρήσης πρέπει να δείξω θέσεις στάθμευσης, τις οποίες διαμορφώνω στον ακάλυπτο χώρο και είναι υπαίθριες.

    Το ερώτημα είναι εάν είμαι υποχρεωμένη για την έκδοση της οικ. άδειας να τις δεσμεύσω και συμβολαιογραφικά επειδή απαιτούνται λόγω χρήσης κ ας είναι σε οικισμό προ του 23. 

    Στην αρμόδια υδομ του έργου η απάντηση ήταν ναι δεν υπάρχει κάπου γραμμένο αλλά γενικότερα το ζητάμε, κ τώρα βρίσκομαι σε αναμονή και είναι αιτία αυτό. 

    στην υδομ της περιοχής στην οποία δουλεύουμε κατά βάση η απάντηση ήταν ότι εμείς δεν ζητάμε σε οικισμούς αλλά δεν το έχω και κάπου γραμμένο να σου το δώσω.

    Εάν κάποιος μπορεί να με βοηθήσει με κάποια νομοθεσία ξεκάθαρη επί του θέματος ή από προσωπική παρόμοια εμπειρία, θα το εκτιμούσα.

    ευχαριστώ και πάλι συγγνώμη εάν δεν το αναρτώ στο σωστό θέμα ή υπάρχει ήδη.

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.