Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

isminidi

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

isminidi's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Σε ευχαριστώ πολύ myri!!Ναι Αθήνα θέλω να δώσω,αν και πιστεύω οτι ίσως έχω μεγαλύτερες πιθανότητες επαρχία.Ίσως δοκιμάσω σε καμμία Πάτρα,αν αξίζει τον κόπο.Για πολιτικούς γινόταν-δεν έπεφταν μαζί οι εξετάσεις.Αυτό με τα μαθήματα το'χω σκεφτεί κι εγώ.Κι εννοείται αν επιτρέπεται να μπει κάποιος στα μαθήματα θα ήθελα να μπω,να δω το κλίμα,τους καθηγητές.Να'σαι καλά-με βοήθησες πολύ Ελπίζω να πει και κάποιος άλλος γνώμη για φροντιστήριο,το οποίο με "καίει" τώρα,έτσι ώστε να προλάβω μέχρι τον Δεκέμβρη.
  2. Παιδιά το ξέρω ότι το συγκεκριμένο θέμα έχει ξανασυζητηθεί,αλλά επειδή είναι πολύ σημαντικό για μένα θα ήθελα να με βοηθήσετε αν κάποιος ξέρει κάτι παραπάνω..Τα πράγματα λοιπόν έχουν ως εξής:τελειώνω τοπογράφος τει Αθήνας και ήμουν διχασμένη ανάμεσα σε πολιτικό μηχανικό και αρχιτέκτονα.Τώρα όμως κλίνω περισσότερο προς αρχιτέκτονα γιατί μου αρέσει πολύ το σχέδιο και γενικά αυτό που "πιστεύω" ότι ειναι η δουλειά του.Ξέρω ότι μπαίνουν συνολικά 5 άτομα.Αυτό που με προβληματίζει είναι αν θα μπορέσω να ανταπεξέλθω στο σχέδιο των κατατακτηριών(δηλ είναι κάτι που καλλιεργείται ή πρέπει να έχεις το "χάρισμα"-άν και πιστεύω ότι πιάνει το χέρι μου ως ένα σημείο) και ίσως στον μεγάλο ανταγωνισμό από παιδιά που η σχολή που τελείωσαν είναι γεμάτη σχέδιο. Και φυσικά αυτό που με "καίει" αυτή τη στιγμή είναι να πάω σε κάποιο καλό φροντιστήριο.Κάποια παιδιά είχαν προτείνει σε αντίστοιχο θέμα Ζαχαράκη και Πλάκα.'Οποιος ξέρει οτιδήποτε πάνω σε όλα αυτά θα με βοηθούσε πάρα πολύ!!! (Συγνώμη αν έγραψα πολλα-είναι η πρώτη μου μέρα στο forum-δείξτε επιείκεια... )
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.