Μετάβαση στο περιεχόμενο

katerina1984

Members
  • Περιεχόμενα

    12
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by katerina1984

  1. ΣΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΧΩΡΗΘΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗΣ ΣΕ ΚΟΙΝΗ ΧΡΗΣΗ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΟΠΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟ ΝΕΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ Η ΠΛΕΥΡΑ ΜΕ ΤΟ ΡΥΜΟΤΟΜΟΥΜΕΝΟ ΤΜΗΜΑ ΜΑΖΙ ΕΙΝΑΙ 15,80 ΕΝΩ ΤΗΣ ΑΔΕΙΑΣ ΑΝΕΥ ΡΥΜΟΤΟΜΟΥΜΕΝΟ ΤΜΗΜΑ 15,90 Η ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΕΙΝΑΙ 0,46μ.
  2. - Οκ αυτό το γνωρίζω. - το ρυμοτομούμενο τμήμα ούτε το δέιχνει στο τοπογραφικό της άδειας ούτε αφαιρέθηκε απο πουθενα και μου κάνει αντύπωση(?????) - Το τοπογραφικο της σύστασης περιλαμβάνει και το ρυμοτομούμενο τμήμα - Εχει αυαθιρεσίες μετά το 2011 είναι ο τριτος όροφος ολοκληρός. - Για το σ.δ εξαρταται τι γίνεται με το ρυμοτομούμενο τμήμα και αν το κλιμακοστάσιο μετράει στη δόμηση (στην άδεια μέτρησε)
  3. Εχω τρεις κάθετες οπου στη μια είναι ιδιοκτητης ο δικός μου ο πελάτης (τριόροφη οικοδομή) και άλλες δύο οπου είναι άσχετοι μεταξύ τους δεν γνωρίζονται.
  4. καλησπέρα σας σε οικοπέδο χωρις σύσταση οριζόντιας αλλά με κάθετη ιδιοκτησία έχει βγεί άδεια το 1975. Ο ιδιοκτήτης εχει κάνει αυθαίρετη προσθηκη τρίτου ορόφου μετά το 2011 και υπερβάσεις στους άλλους δύο απο κατασκευής. Κατα την σύνταξη του τοπογραφικού πρέπει να γίνει παραχώρησει σε κοινή χρήση τμήματος του δρόμου με βάση το Τ.Ε του 1964 διότι ρυμοτομέιται το οικοπεδο με βάση το τροποποιημένο ρυμοτομικό εχω δυο ερωτησεις: Θέλω να βγάλω αδεια νομιμοποίησης εφόσον μπορώ για όλο το ακίνητο η πρώτη ερώτηση είναι με ποιους ορους δόμησης αυτους που ισχυαν διότι μετράει το κλιμακοστάσιο και έχω υπέρβαση ή με αυτους βάσει ΝΟΚ? και δεύτερον αφού το ΤΕ είναι του 1964 δεν έπεπρεπε ήδη να έχει αποδωθεί σε κοινή χρήση το τμήμα αύτο πρίν την άδεια του 1974?
  5. Καλημέρα σας, έχω την εξής περίπτωση οικοδομική άδεια εκδόθηκε το 1988 για προσθήκη β ορόφου σετο τοπογραφικό δείχνει οικόπεδο 640τ.μ το 1991 εκδίδεται άδεια 3οροφης οικοδομής σε απόσταση από την δίκη μου του ίδιου ιδιοκτήτη όπου στο τοπογραφικό της άδειας του 1991 δείχνει το οικόπεδο 1105 τ.μ υπολογίζει στη κάλυψη και δόμηση τα υφιστάμενα που υπάρχουν από την άδεια του 1988! Το 2010 γίνεται κάθετη στο οικόπεδο! Καλούμε να δώσω βεβαίωση για πώληση της οικοδομής του 1988! Θα στηριχτώ στη δίκη μου άδεια και στο δικό μου τοπογραφικό γιατί με αυτό βγήκε η άδεια το θέμα είναι με πως θα υπολογίσω τις υπερβάσεις δόμηση κάλυψης κλπ και με βάση ποια τετραγωνικά οικοπέδου της άδειας ή το πραγματικό που δείχνει η άδεια του 1991 ;;; Ευχαριστώ
  6. Καλησπέρα, θα ήθελα και εγω να θέσω ενα ερώτημα όσον αφορά τα ιατρεία. Θα ήθελα να μάθω σε ποια ειδικη κατηγορία βάση χρησης γης εντάσσονται τα ιατρεία: γραφεία? περίθαλψη ? Κτίρια Κοινωνικής πρόνοιας ?
  7. Καλησπέρα σας, εχω μια ερωτηση για την κατηγορία 1. Εχω ενα υπόγειο προ του 1975 αυθαίρετο, εχει γίνει συσταση ιδιοκτησίας και τα σχέδια της σύστασης δείχνουν ενα τοιχο που χωρίζει τις δυο ιδιοκτησιες (αποθήκη 1-αποθήκη 2) και η είσοδος που είναι κοινόχρηστη. εχω κανει 3 ξεχωριστές δηλώσεις. Το θέμα μου είναι οτι αυτος ο τοιχος δεν εχει υλοποιηθει δηλαδη το υπόγειο ειναι ενιαιο. Πως το ρυθμίζω ώς κατασκευή τοιχου οριοθέτησης και καθαίρεση ? Εγκεκριμένα σχεδια δεν υπάρχουν ειναι εξ'ολοκλήρου αυθαιρετο Ευχαριστώ
  8. εχω και εγω με τη σειρά μου μι ΘΣΑ σε πιλωτή όπου οι διαστασεις που αναφερεί το σχέδιο κάτοψης δεν είναι οι μετρούμενες. Συγκεκριμένα στο σχέδιο αναφέρει διαστάσεις 2,70 απο τοίχο *6,00μετρα και η απόσταση από τοίχο είναι 2,40 *6,00 μέτρα. Οπότε η βεβαιωση μη αυθαιρεσιών για το διαμέρισμα που συμοδεύεται απο το παρακολούθημα ΘΣΑ δεν εκδίδεται σωστά. ?
  9. Καλησπέρα σας, θα ήθελα και εγώ να ρωτήσω κάτι επί του θέματος όταν πρόκειται για λειτουργική συνένωση καταστημάτων υπάρχει δυνατότητα συνένωσης μόνο με ένα τμήμα του καταστήματος ή απαραίτητα πρέπει να γίνει συνένωση με το σύνολο του προς συνένωση καταστήματος?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.