Μετάβαση στο περιεχόμενο

mmeim

Members
  • Περιεχόμενα

    6
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Ηλ/γος Μηχ/κός & Μηχ/κός Υπ/στων

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

319 profile views

mmeim's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

9

Φήμη στην κοινότητα

  1. Μπήκα στο atlas.... Φαίνεται πως έχει γίνει κάποια αλλαγή τον Ιούλιο του 15. Και ΔΕΝ δείχνει τις πληρωμές μου για το 2015Β που έγιναν κανονικά (για τις οποίες έχω και απόδειξη)!!
  2. Συνάδελφοι έχω update. Με ενημέρωσαν σημερα ότι στο μητρώο φαίνεται πως είμαι ασφαλισμένος στην Ελβετία (Καμία σχέση δεν είχα ποτέ με την Ελβετία, ούτε δούλευα ποτέ σε οποιαδήποτα άλλη χώρα) !!!! Δεν έχω λόγια... Αντε να δούμε πώς θα ξεμπλέξω τώρα.
  3. Εννοεις στο μητρωοο του ΤΕΕ; Δε βρισκω email για μητρωοο ΤΣΜΕΔΕ.
  4. Οχι συναδελφε, η συμβαση μου δε ληγει τοτε και επισης κανενας αλλος συναδελφος συμβασιουχος απο το χωρο εργασιας δεν εχει το ιδιο προβλημα. Εχουν λαβει κανονικα ειδοποιητηρια.
  5. Μηπως ρε παιδια καθε χρονο διαλεγουν καποιους υπερτυχερους ασφαλισμενους μετα απο κληρωση και τους επιβραβευουν?
  6. Καλησπερα, Κατεβασα το ειδοποιητηριο μου και βλεπω πωε μου εχουν χρεωσει μονο τα αναδρομικα, δηλαδη 238.67 ευρω. Κανεναν αλλο κλαδο!! Τους εστειλα email εξηγωντας την κατασταση, και πηρα την εξης απαντηση: ΤΟ ΕΙΔ/ΡΙΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΚΔΟΘΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ΤΟΥ 2011 ΚΑΙ 12 ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΑΕΔ Λεω, θα καταλαβαν λαθος. Τους ξαναστελνω πως το ειδοποιητηριο εχει ΜΟΝΟ αυτη τη χρεωση, και ρωταω πως θα μπορεσω να πληρωσω τα σωστα ασφαλιστρα πριν τη διορια. Και παιρνω την εξης απαντηση: ΕΧΕΤΕ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΣΤΟ ΜΗΤΡΩΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΚΛΑΔΟΥΣ ΕΩΣ 01/07/2017 Τι ειναι αυτο παλι?? Δεν εχει καποια ιδιαιτεροτητα η περιπτωση μου, ειμαι ελευθερος επαγγελματιας και απασχολουμαι με συμβαση εδω και καιρο! Το μονο που ειχα κανει ηταν να υπαχθω στην 1η κατηγορια, αντι για τη 2η. Και ειχα πληρωσει κανονικα τη χαμηλοτερη περσι. Τι να κανω? Καμια ιδεα?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.