Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Billaras Hicks

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by Billaras Hicks

  1. Ευχαριστώ πολύ και πάλι όλους. Σωστά, κάτι ελαφρύτερο θέλω να στηρίξω, αλλά να το στηρίζω εύκολα, ούτε να σκάβω ούτε να καρφώνω παλούκια... Η profitek έχει ακριβώς ό,τι ψάχνω και σε ωραίες τιμές, μίλησα ήδη... Το πρόβλημα ήταν όπως φαίνεται οι ικανότητες googling μου... Καλημέρα.
  2. Ευχαριστώ πολύ παιδιά. Με τον όρο "βιδωτό θεμέλιο" κάποια άκρη πάει να βγει στο google. Terrafix Ελλάδος δε νομίζω ότι θα βρω. Παρένθεση, όταν ρώτησα για "γεώβιδες" έξω μπας και πάρω καμιά χρήσιμη πληροφορία με κοιτάγανε σαν εξωγήινο! Μου είπαν ότι αυτό που ψάχνω αποκαλείται αγκύριο, έλα μου όμως που δεν είναι "αγκύριο"...
  3. Συγκεκριμένα ψάχνω να βρω απλές βίδες θεμελίωσης μικρής διατομής (30-50mm, που μπορούν να βιδωθούν στο χώμα με το χέρι και ένα απλό "Τ"). Έψαξα την Krinner Hellas, αλλά φαίνεται να έχει κλείσει; Το τηλέφωνο που βρήκα και πήρα ήταν άσχετο πάντως. Έχω βρει κάποιον στην Κρήτη και κάποιον στη Θεσσαλονίκη, αλλά σκέφτηκα να ρωτήσω κι εδώ. Δεν μπορεί να μην υπάρχει κάτι στην Αττική!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.