Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

johnkostak

Members
  • Περιεχόμενα

    6
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

406 profile views

johnkostak's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • First Post Rare
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Καλησπέρα, Ποια χαρακτηριστικά πρέπει να αναφέρονται σε μια τροποποίηση σύστασης οριζόντιας ιδιοκτησίας (πχ διαχωρισμός μεζονέτας σε 2 διαμερίσματα Ισόγειο και Α όροφο)?? Εννοώ επιφάνεια, μικτή επιφανεια., Επιφάνεια κοινόχρηστων, καθαρό όγκο, μικτό όγκο, κλπ?? Περιγράφεται από κάποιο νόμο, η ο Συμβολαιογράφος αναφέρει οποίο μέγεθος γουσταρει.?? Επίσης, στον υπολογισμό των όγκων, ο καθαρός όγκος είναι το καθαρό εμβαδόν επί το καθαρό ύψος (δηλαδή χωρίς τους τοίχους και τις πλάκες??)
  2. Η αυλή είχε τσιμενταριστεί για κάποιο λόγο όταν χτίστηκε το σπίτι (2001). Το οικόπεδο είναι γωνιακό. Από τον ένα δρόμο έχει κανονικά είσοδο υπόγειου γκαράζ. Από τον άλλο υπάρχει αυτός ο χώρος (αυλή) που είχε τσιμενταριστεί και είχε μπει συρόμενη γκαραζόπορτα αλλά χωρις ράμπα ( μόνο 2 σκαλοπάτια).. Όπως κ να έχει, σε σευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια!
  3. Καλησπέρα, Γνωρίζει κάποιος αν η ράμπα εισόδου σε ανοιχτό γκαράζ, μπορεί να καλύπτει το πεζοδρόμιο ?? Έχω ανοιχτό χώρο αυλής ο οποίος είνα περίπου 50 cm υπερυψωμένος σε σχέση μετο δρόμο.. Αν επιλέξω να σπάσω το μπετόν για να κατεβάσω το επίπεδο σε αυτό του δρόμου, τι θα στοιχίσει περίπου ?? Οι διαστάσεις του χώρου είναι περίπου 6 * 6 = 36m2 * 0,5 m ύψος --> 18m3. Ευχαριστώ,
  4. (μεταφέρθηκε στο παρόν θέμα. Pavlos 33) Καλησπέρα, Για έκδοση άδειας διαχωρισμού κατοικίας (μεζονέτας) 400 m2 σε δύο των 200m2, απαιτείται νέο τοπογραφικό; Το κτίριο, βρίσκεται σε οικόπεδο 1.500 m2 στην περιοχή των νοτίων προαστίων (Αττική). Χοντρικά, περίπου πόσο μπορεί να κοστίζει το συγκεκριμένο τοπογραφικό (τάξη μεγέθους); Επίσης, όταν χωριστεί και δημιουργηθούν δυο ανεξάρτητα διαμερίσματα, θα πρέπει να υπάρχει παροχή φυσικού αερίου στην κουζίνα του κάθε διαμερίσματος, παρ'όλον ότι στο αρχικό διαμέρισμα δεν υπήρχε; Στο κτίριο υπάρχει ήδη αναμονή για φυσικό αέριο για θέρμανση. Ευχαριστώ,
  5. Γνωριζει κανεις ποσο κοστιζει απεγκατασταση υπαρχοντος ανελυκστηρα (σε μαιζονετα, μια σταση:) ???
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.