Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

ripper13

Members
  • Περιεχόμενα

    11
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

ripper13's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Χωρίς να είμαι σίγουρος νομίζω ότι μας καλύπτει η σύμβαση ΣΤΕΒ και ισχύει μέχρι και τις 14/2/2013. Πηγή: http://www.efgbs.gr/wp-content/uploads/2012/03/StatusSSE_N.-4046-2012-1.xls Αν ξέρει υπεύθυνα κάποιος συνάδελφος ας μας διαφωτίσει...
  2. Κληρώθηκα και εγώ φέτος στο πρόγραμμα "Περιβαλλοντικός Σχεδιασμός Έργων Υποδομής" . Θα είναι το 2ο Μεταπτυχιακό που κάνω παράλληλα με τη δουλειά μου και προβλέπεται τρέξιμο... neo83_gr από τις πληροφορίες που έχω συγκεντρώσει για τα Μεταπτυχιακά του ΕΑΠ γίνονται 5 συναντήσεις κάθε έτος, παραδίδονται 4-6 εργασίες ανά ενότητα και τον Ιούνιο έχει εξετάσεις. Μπορείς να πάρεις 1 ή 2 Ενότητες το έτος και μπορείς να το καθυστερήσεις όσο θες. Πληρώνεις σύνολο 5*850 Ευρώ. Μπες στο http://www.class.eap.gr στις Ενότητες που σε ενδιαφέρουν για περαιτέρω πληροφορίες.
  3. Πολύ σωστά! Για μένα κρατάμε αυτό από όλη τη συζήτηση...
  4. Είδατε που συμφωνούμε όλοι τελικά! Ο ιδιωτικός τομέας είναι ανταγωνιστικός, απαιτητικός και απαιτεί συνεχή εξέλιξη και αγώνα από την πλευρά μας σε όλα τα επίπεδα εργασία και μόρφωση. Συμφωνώ!
  5. Σε πληροφορώ ότι οι μεγάλες εταιρίες και οι σοβαροί μηχανικοί κρίνουν με βάση τις γνώσεις και την εμπειρία του, τον εκάστοτε Μηχανικό ή υπάλληλο που προσλαμβάνουν. Δεν κολλάνε σε ονόματα και τίτλους. Δεν το συνεχίζω γιατί δεν ταιρίαζει σε επίπεδο ώριμων Μηχανικών αυτή η συζήτηση. Και πάλι συγνώμη αν σε προσέβαλλα υπερασπίζοντας τις σπουδές και την εργασία μου...
  6. Archytas, nομιζω ότι παραβιάζεις τους κανόνες του Michanikos.gr και της συναδελφικότητας, αν είσαι συνάδελφος Μηχανικός ΑΕΙ ή ΤΕΙ. Δεν σου επιτέθηκα προσωπικά απλά σου είπα να παραθέσεις επιχειρήματα. Συγκεκριμένα: 9. Είμαστε ευγενικοί, κόσμιοι, σεβόμαστε τους συνομιλητές μας, δεν τους προσβάλουμε, δεν τους ειρωνευόμαστε ούτε αυτούς ούτε τα συλλογικά όργανά τους (T.E.E., E.E.ΤE.M., Ε.Μ.Δ.Υ.Δ.Α.Σ., Παρατάξεις κ.λπ.). Συγνώμη αν σε προσέβαλα, σέβομαι τις απόψεις σου αρκεί να είναι σωστά τεκμηριωμένες και να μην υποβαθμίζουν αναίτια τις σπουδές μου και την εργασία μου.
  7. Archytas συγνώμη αλλά τι μένος είναι αυτό εναντίον μας? Καταλαβαίνεις ότι με αυτά που γράφεις προσβάλλεις και απαξιώνεις Μηχανικούς Πολυτεχνείου χωρίς επιχειρήματα? Γενικά με τι ιδιότητα μας κρίνεις για να ξέρουμε με ποιόν συνομιλούμε? Γενικά Βαγγέλη νομίζω ότι δεν αξίζει να ασχολείσαι με τέτοιες ανώνυμες επιθέσεις. Ευτυχώς τέτοιος αδικαιολόγητος ρατσισμός εναντίον μας στην αγορά εργασίας δεν υπάρχει και ο καθένας κρίνεται με βάση τις γνώσεις και τις δεξιότητες του! Όσον αφορά τους ΜΕΥ από το πρόγραμμα σπουδών φαίνεται ότι είναι ένα αρκετά αξιόλογο τμήμα και άποψη μου είναι ότι οι απόφοιτοι του πρέπει να εγγράφονται στο ΤΕΕ.
  8. Καλησπέρα! Εγώ προσωπικά όπως και άλλοι απόφοιτοι ΜΠΔ, εργάζομαι στο αντικείμενο του ΜΜ χωρίς κανένα πρόβλημα. Προσωπικά, στο εργοστάσιο που δουλεύω ξεκίνησα από υπεύθυνος παραγωγής και τώρα είμαι τεχνικός διευθυντής και κανω επίβλεψη εγκατάστασης και λειτουργίας Η/Μ. Εργασιακά δεν έχω συναντήσει κανένα πρόβλημα εκτός του άγχους και του ωραρίου αλλά αν σ'αρέσει αυτό που κάνεις αυτά ξεπερνιούνται. Συμφωνώ απόλυτα!
  9. Δουλεύω ως τεχνικός ασφαλείας τα τελευταία 2 χρόνια σε μια βιομηχανία. Δεν έχει συμβεί κάποιο ατύχημα αλλά, κατά τη γνώμη μου, πάρα πολλές ευθύνες για 200 περίπου ευρώ το μήνα, όπως προαναφέραν και οι συνάδελφοι. Όλη η νομοθεσία βρίσκεται στο site του ΕΛΙΝΥΑΕ στη διεύθυνση: http://www.elinyae.gr/el/category_details.jsp?cat_id=27
  10. Balios δες εδώ για την ερώτηση σου : http://portal.tee.gr/portal/page/portal/PROFESSIONAL_ISSUES/SYXNES_ERWTHSEIS_P/TAB36027/idiwtikos%20tomeas_prouphresia.htm
  11. Καλησπέρα και από μένα! Iagros σαν μισθωτός μηχανικός μπορώ να σου πω τα εξής: 1)Ασφαλιστικά κοστίζεις στον εργοδότη σου πολύ παραπάνω από ελεύθερος επαγγελματίας. Δες εδώ για τις αμοιβές και τις κρατήσεις: http://portal.tee.gr/portal/page/portal/PROFESSIONAL_ISSUES/AMOIBES1 2)Όχι σαν μισθωτό ο εργοδότης σου δεν μπορεί να σε πληρώνει λιγότερα από τον κατώτερο μισθό του μηχανικού. Το πρόβλημα είναι βέβαια τα επιδόματα που πλέον πολλοί λίγοι εργοδότες τα δίνουν. 3)Με το μπλοκάκι, αν και οι κρατήσεις είναι λιγότερες, οι εργασιακές σου σχέσεις είναι αυτές που θα συμφωνήσεις με τον εργοδότη σου χωρίς κανένα ελάχιστο όριο.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.