Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

andreamk

Members
  • Περιεχόμενα

    12
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by andreamk

  1. Γεια σας, έχω τελειώσει ηλεκτρολόγος μηχανικός και σκέφτομαι για μεταπτυχιακό στο industrial management καθώς θα με ενδιέφερε κάτι μεταξύ manager και τεχνικού κομματιού. Πιστεύετε ότι αξίζει?
  2. Γεια σας και από μένα. Σκοπεύω να κάνω μεταπτυχιακό στο Lund σύντομα απλά ήδη έχουν πάρει την φίλη μου Κοπεγχαγη. Προτιμάμε και οι δυο να μείνουμε Κοπεγχαγη για πολλούς και διάφορους λόγους. Είναι εφικτό; Γνωρίζει κανείς τι παίζει εκεί καθώς γίνεται αλλαγή χώρας μέσω τρένου για σίγουρα 3 ρ φορές την εβδομάδα.
  3. Ισχύει αυτο το 7.5 σαν genera admission που γράφει στο site του DTU. Ειμαι Ηλ. Μηχανικός ΑΠΘ έχω αργήσει την σχολή με μέτριο βαθμό κοντά στο 6.5 και με πρακτική πάνω στο αντικείμενο που θέλω να κάνω το μεταπτυχιακό. Εχω ελπίδες?
  4. Γεια σας! Στο φωτοβολταϊκό μου πάρκο έχει χαλάσει το astronomical control. Είναι μια συσκευή της solar.trak. Αυτό που θα ήθελα να ρωτήσω είναι εάν γνωρίζει κάποιος εάν αναλαμβάνει τέτοιου είδους επισκευές. Ευχαριστώ
  5. Εχω τελειώσει ηλεκτρολόγος μηχανικός στο ΑΠΘ και θέλω να κάνω αιτήσεις για μεταπτυχιακά πάνω στις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας στην Ευρώπη. Σκέφτομαι έντονα για σκανδιναβία. Εχει κάποιος κάτι να προτείνει? Κάποιο πανεπιστήμιο? Με ενδιαφέρει και η αγορά εργασίας που υπάρχει εκεί που θα πάω καθώς θα φύγω με σκοπό να μείνω εκεί για δουλειά.
  6. Είμαι τελειόφοιτος Ηλεκτρολόγος Μηχανικός του ΑΠΘ στον τομέα της ηλεκτρικής ενέργειας και εδώ και λίγο καιρό ψάχνω πρακτική άσκηση στη Θεσσαλονίκη για 2-3 μήνες έστω και δωρεάν απλά με ασφάλιση και δεν μπορώ να βρώ τίποτα. Μέσω του προγράμματος του ΑΠΘ είναι ελάχιστες οι θέσεις και δεν μπορώ να επιλεγώ. Υπάρχει κάποιος που γνωρίζει ή μπορεί να με βοηθήσει? Γιατί έχω απογοητευτεί..
  7. Ευχαριστώ πολύ για την πολύτιμη βοήθεια. Κάτι τελευταίο. Αν θέλω να επιλέξω μεταπτυχιακό electric power engineering ή κάτι πάνω σε vehicle engineering τι είδους πρακτική με παραδείγματα κάποιες εταιρείες θα μπορούσα να κάνω ωστε να μπώ καλύτερα στο νόημα πριν το μεταπτυχιακό και να έχω και περισσότερες πιθανότητες επιλογής μου απο το πανεπιστήμιο εφόσον θα έχω έστω μια ελάχιστη προυπηρεσία?
  8. Είμαι φοιτητής του τμήματος του ΑΠΘ ΗΜΜΥ με τομέα ενέργειας και βρίσκομαι στα τελευταία μαθήματα πριν το πτυχίο και θα ήθελα ως φοιτητής να βρώ κάτι στην Θεσσαλονίκη σαν πρακτική άσκηση ωστε να αποκτήσω έστω μια ελάχιστη εργασιακή εμπειρία πάνω στο αντικείμενο για λίγο καιρό. Εχετε εταιρείες η γραφεία υπόψιν στην Θεσσαλονίκη που να δέχονται φοιτητές για πρακτική ή μπορείτε να μου προτείνετε κάποια? Ευχαριστώ..
  9. Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες. Πιστεύετε ενα μεταπτυχιακό πάνω στην electric power engineering είναι περιττό? Απο την άποψη οτι τα 2 τελευταία χρόνια στην σχολή πήρα τομέα ενέργειας? Και βλέπω πολλά κοινά μαθήματα.. Επίσης με βαθμό λίγο κάτω απο 6.5 υπάρχουν ελπίδες εισόδου σε κάποιο καλό πανεπιστήμιο? Συγκεκριμένα στο kth?
  10. Χαίρετε!! Τελείωνω την σχολή μου λογικά άμεσα και σκέφτομαι για μεταπτυχιακό στην Ευρώπη και την μετέπειτα εγκατάσταση μου εκεί για δουλειά. Υπάρχει σκέψη για Σουηδία και ΚΤΗ. Ποιά η γνώμη σας γ αυτό? Ποιά ακριβώς τα κριτήρια εισαγωγής? Και το επάγγελμα μετα στη Σουηδία έχει προοπτικές για κάποιον ξένο? Υπάρχουν δουλειές?
  11. Ναι απλά γιατί ισχύουν αυτά τα όρια; Τι θα συμβεί πχ αν βάλω κοινή γεωση για αντιστασή 2Ω
  12. Χαιρετίζω το forum!!! Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση σαν φοιτητής του τμήματος Η.Μ.Μ.Υ πάνω σε μια εργασία για μελέτη ηλεκτρολογικής εγκατάστασης που έχουμε να κάνουμε. Στο βιβλίο γράφει οτι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε κοινή γείωση για μεση τάση και χαμηλή τάση αν η συνολική αντίσταση είανι μικροτερη των 0.7Ω . Για ποιό λόγο συμβαίνει αυτό? Και αν είναι μεγαλύτερη γιατί δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω κοινή γείωση?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.