Μετάβαση στο περιεχόμενο

JOHNYMAL

Core Members
 • Περιεχόμενα

  504
 • Εντάχθηκε

 • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

38 Καλή

4 Ακόλουθοι

Σχετικά JOHNYMAL

 • Κατάταξη:
  Διακεκριμένο Μέλος

Profile Information

 • Φύλο
  Άντρας
 • Επάγγελμα
  Μηχανικός
 • Ειδικότητα
  Πολιτικός Μηχανικός Τ.Ε.Ι.

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

2.498 profile views
 1. Ξέρουμε πότε θα ελεγχθούν οι αιτήσεις ? Έμενα γράφει υποβλήθηκε , θα την ελέγξει κάποιος από το τεε ?
 2. (Από μεταφορά) Καλημέρα σας, Εντός σχεδίου πόλης (με τις διατάξεις του 1923) μη άρτιο και μη οικοδομήσιμο γεωτεμάχιο γίνεται να συνενωθεί με όμορο του ίδιου ιδιοκτήτη το οποίο είναι κατα παρέκκλιση άρτιο και οικοδομήσιμο με σκοπό να βελτιωθεί η συνολική δόμηση και αρτιότητα ? (πάλι κατα παρέκκλιση θα είναι) Μην ανοίγεις χωρίς ουσιαστικό λόγο νέο θέμα και χωρίς να κάνεις πρώτα αναζήτηση για ήδη υπάρχον, με ίδιο ή παραπλήσιο περιεχόμενο. Το ερώτημά σου μεταφέρθηκε στο παρόν νήμα. Διάβασε προσεκτικά τους κανόνες συμμετοχής. Pavlos33
 3. To παραπάνω μου το ειπε ο αντιπροσωπος της LEICA στην Κρήτη....
 4. Γιωργο το smartnet εχει διαθεσιμους και beidou και Galileo GPS και Glonass αλλά η ετησία συνδρομή για τους ηδη χρηστες κανει 600 ευρώ και για τους υπολοιπους μη χρηστες leica 1000 ευρώ απο ότι μου είπαν. Ισχύει αυτο ? Εσυ τι συνδρομή εχεις ? Το δίκτυο της JGC που ειμαι τωρα διαθετει μονο GPS και Glonass.
 5. Έχω υπογράψει μόνο ένα word δοκιμαστικά γιατί εμφανίζει 4 εγγραφές ; πριν υπογράψω τοword εμφάνιζε 2 έγραφες. Το Ερμής αρχικά κάνει δυο έγραφες στο token ; Το δημόσιο και το ιδιωτικό κλειδί ;
 6. Η πιο φθηνη εταιρεια για usb token ειναι η optis παντως με 45 ευρώ οι υπόλοιποι θελουν 60 ευρώ..
 7. Καλησπέρα σας έχει κανεις εμπειρεία απο το spectra percision sp80 να μας πει γνώμες ?
 8. Kαλησπέρα σας μπορεί η κόρη άγαμη με εισόδημα 15000 ευρώ να πάρει την έκπτωση του άρθρου 103 εαν φορολογικα επιβαρυνεται απο τον πατερα της που εχει 67 % αναπηρια με εισόδημα 30.000 ευρώ ?
 9. ΓΟΚ 1973 ΚΑΙ ΠΛΑΓΙΕΣ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ Γνωρίζει κανείς σε οικισμό προ του 1923 χωρισ Εγκεκριμένο σχεδιο με αδεια που εχει εκδοθει το 1980 τι πλάγιες και οπίσθιες αποστάσεις απαιτούνταν ? Στην Ο.Α εχει διαφορετικό τοπογραφικό απο ότι είναι σήμερα και θέλω να ελέγξω εαν ειχα τα τοτε Δ διαβάζω το ΦΕΚ 225δ του 1977 αλλά άκρη δεν βγάζω ..
 10. JOHNYMAL

  ΚΕΝΑΚ σε αλλαγή χρήσης

  Καλησπέρα σας, σε υπάρχουσα 3 όροφη οικοδομή στο ισόγειο έχουμε χρήση καταστημάτων θέλουμε να κάνουμε αλλαγή χρήσης του ισογείου σε κατοικίες και αλλαγή των ανοιγμάτων, θα χρειστεί ΚΕΝΑΚ για τις κατοικίες και μόνο ? Την υπόλοιπη οικοδομή στα μηχανολογικά την αγνοούμε ? Ξέρετε τι μελέτες θα απαιτηθούν ?
 11. Ειχα θέση αυτό το ερώτημα και παλαιότερα αλλα κανείς δεν απάντησε μήπως γνωρίζει κάνεις να μας απαντήσει ? Πελάτισα η οποία έχει χωρίσει με 3 τέκνα ενήλικα 20 ετών 23 και 26 ετών μπορεί να πάρει την έκπτωση μονογονεϊκή οικογένεια ?
 12. Συνάδελφοι σε πολυκατοικία η οποία έχει οκτώ διαμερίσματα και σε όλους τους χώρους έχει κλιματιστικά ποια θα μπορούσαμε να βάλουμε κατηγορία αυτοματισμών (ΒΕΜS) για θερμανση και ψύξη την Β ή την Γ ?
 13. Πελάτισα η οποία έχει χωρίσει με 3 τέκνα ενήλικα 20 ετών 23 και 26 ετών μπορεί να πάρει την έκπτωση μονογονεϊκή οικογένεια ?
 14. Σε διαμέρισμα το οποίο ο τοίχος έχει επαφή με όμορο κτίριο μπορώ να κάνω εσωτερική μόνωση στην τοιχοποιία? Γιατί το βάζω στο πρόγραμμα και δεν βλέπω καμιά αλλαγή..
×

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.