Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Αthina

Members
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by Αthina

  1. Η εφορια φορολογει εισοδηματα.Οποτε δεν σχετιζεται με τις ασφαλιστικες εισφορες απο την στιγμη που δεν λαμβανεις καποια αμοιβη.Οπως και να εχει, νομιζω οτι μονο ενας εργατολογος μπορει να βρει μια ακρη.Σας ευχαριστω για τον χρονο σας. Ευχομαι μετα απο ολο αυτο που περναμε και μολις σταματησει ο εγκλεισμος μας, καποιος να μπορει να μας ενημερωσει ακριβως για το τι γινεται. Καλο βραδυ.
  2. Με ενημερωσε ο λογιστης μου οτι θα επρεπε να επιλεξω κατηγορια, επιλεξα και μου ηρθαν τα ειδοποιητηρια κανονικα με τις νεες εισφορες.Ανεκαθεν βεβαια τα ειδοποιητηρια με ειχαν στην κατηγορια αυτοαπασχολουμενη.Τωρα τι να πω...
  3. Σας ευχαριστω πολυ. Απλα επειδη ειδα οτι μετα το 2017 που εγινε η ενταξη απο το τσμεδε στον εφκα μιλαγε για εναρξη και στην εφορια.Και θα ηθελα να ρωτησω μηπως αυτο το μετρο περιλαμβανε και παλιους ασφαλισμενους με προαιρετικη ασφαλιση οπως εγω που δεν εργαζομαι αλλα ουτε εχω κανει ποτε εναρξη.Παλαιοτερα, δεν ηταν απραιτητο.Ομως δεν ξερω αν χρειαζεται τωρα και πού να απευθυνθω για να με κατατοπισουν.Υποθετω σε εργατολογο...Σας ευχαριστω και παλι ομως.
  4. Καλησπερα, θα ηθελα την βοηθεια σας αν μπορειτε να με πληροφορήσετε.Ειμαι χημικος μηχανικος και ημουν ασφαλισμενη στο Τσμεδε απο το 2002 και συνεχιζω στον ΕΦΚΑ χωρις να εχω κανει ποτε εναρξη στη ΔΟΥ αλλα και διχως να ασκησω οποιοδηποτε επαγγελμα.Θεωρωντας πως επροκειτο για προαιρετικη ασφαλιση μεχρι σημερα, εχω πληρωσει ολες τις εισφορες μεχρι σημερα.Ηθελα λοιπον να ρωτησω αν κατι εχει αλλαξει, δηλ αν χρειαζεται να κανω εναρξη στη ΔΟΥ ή κατι αλλο.Θα το εκτιμουσα αν μπορουσατε να με ενημερωσετε.Ευχαριστω πολυ.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.