Μετάβαση στο περιεχόμενο

ilias90

Members
 • Περιεχόμενα

  2
 • Εντάχθηκε

 • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη

1 Ακόλουθος

Σχετικά ilias90

 • Κατάταξη:
  Νέο Μέλος

Profile Information

 • Φύλο
  Δεν απαντώ
 • Επάγγελμα
  Μηχανικός
 • Ειδικότητα
  Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός
 1. Υπάρχει κάποιο άτομο με πολύ καλή γνώση του προγράμματος διασποράς ρύπων AERMOD? Για παροχή βοήθειας έναντι αμοιβής σε διπλωματική εργασία στο κομμάτι του παραπάνω προγράμματος και μόνο, όχι ολόκληρης της εργασίας. Εκτός από το πρόγραμμα AERMOD απαιτείται χρήση των υποπρογραμμάτων AERMAP και AERMET, ενδέχεται και μικρή χρήση FORTRAN. Για πληροφορίες στείλτε μήνυμα ή email: ce_dereke@hotmail.com
 2. Καλησπέρα σε όλους, Θα ήθελα να επικαιροποιήσω το συγκεκριμένο θέμα μιας οι καταστάσεις είναι ρευστές και όλα αλλάζουν στα οικονομικά - ασφαλιστικά. Εγώ προσωπικά είμαι πολιτικός μηχανικός χωρίς ΤΣΜΕΔΕ ακόμα, τελειώνω μεταπτυχιακό σε επαρχιακή πόλη που δύσκολα βρίσκει κάποιος δουλειά στον τομέα μας και σιγά σιγά αρχίζω το ψάξιμο δουλειάς σαν μισθωτός μηχανικός για προσωπικούς λόγους στην Αθήνα. Παράλληλα απασχολούμαι εθελοντικά σε ένα τεχνικό γραφείο, και ως αμοιβή θα έχω μία συστατική επιστολή που θα συνοδεύει το βιογραφικό μου και θα αναφέρει ότι για τους τελευταίους μήνες έχω ασχοληθεί με κάποια βασικά αντικείμενα της δουλειάς (αυθαίρετα, ενεργειακή αναβάθμιση, autocad). Το ερώτημα μου είναι τι μικτό μισθό ζητάει κάποιος νέος μηχανικός με μικρή εμπειρία σαν εμένα. Διαφέρει, για παράδειγμα, και πόσο ο μισθός για μία αγγελία δουλειάς που ζητείται απλά ένας πολιτικός μηχανικός με μία άλλη αγγελία που ζητείται πολ. μηχ. με μεταπτυχιακό και άριστα αγγλικά και autocad; Επιπλέον, από τον μικτό μισθό τι κρατήσεις υπάρχουν για να βγάλω πόσα θα μένουν καθαρά; (Απ' όσο ξέρω για μηχανικό μέχρι 5ετίας στο τσμεδε το ποσό ασφάλισης ανέρχεται περί τα 170/μήνα με τον εργαζόμενο να πληρώνει το 1/3 αυτών)
×

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.