Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

lio2006

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Άντρας
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης

lio2006's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. εχει προστεθει μετα απο απαιτηση του πολεοδομικου γραφειου Θεσσαλονικης γιατι ειναι μια διαδικασια που ακολουθουν χρονια και καταλαβενετε τι προβληματα θα δημιουργουσε η καταργηση της.. εχει συζητηθει παρα πολυ ...αν το ακινητο ανηκει σε αυτη την πολεοδομια ακολουθηστε και εσεις αυτο.. Μην κάνετε παράθεση ολόκληρου του αμέσως προηγούμενου μηνύματος για λόγους οικονομίας του forum. Παράθεση κάνετε όταν θέλετε να κάνετε αναφορά σε τμήμα μιας δημοσίευσης ή να απαντήσετε σε δημοσίευση παλιότερη από την αμέσως προηγούμενη. Αντί για κλικ στη λέξη "παράθεση" κάντε κλικ στη λέξη "απάντηση" στο τέλος της ιστοσελίδας. Ευχαριστώ, Χάρης.
  2. καλησπερα... εαν εχει ηλεκτροδοτηθει το διαμερισμα σας θα πρεπει να εκδοθει νεα αδεια "διαχωρισμου ενος διαμερισματος σε δυο" οποσδηποτε. Εαν δεν εχει οριστηκα ηλεκτροδοτηθει μπορει να γινει αναθεωρηση της οικ. αδειας. Εαν ειναι στην αττικη απαιτειτε 1 θεση σταθμευσης και στις 2 περιπτωσεις.. Δεν ειναι εσωτερικη διαμορφωση διαρρυθμηση ο χωρισμος 1 διαμερισματος σε 2. Πριν απο καθε ενεργεια σας καλο ειναι να ενημερωθητε εαν εχει γινει ηδη αναθεωρηση της αδειας απο το πολεοδομικο γραφειο. μαλλον εχετε ρωτησει το πολεοδομικο γραφειο Θεσσαλονικης...γιατι νομιζω μονο εκει κανουν "τακτοποιηση αδειας"... Δεν γνωριζω τι δικαιολογιτικα απαιτουν αλλα σαν διαδικασια δεν προβλεπετε απο την νομοθεσια ...αλλα εκει το κανουν παρ'οτι τους εχει γινει σχετικη παρατηρηση. Ελπιζω να ειναι πιο ευκολο για σας και να λυσετε το προβλημα σας.
  3. καλησπερα... η γνωμη μου ειναι να μην κανει τιποτε..ακομη και αδεια να εχει εκδοθει για αυτα δεν σημαινει οτι εχουν κατασκευασθει...μονο αν εχει γινει καταγραφη αυθαιρετων απο πολεοδομια θα εχει καποιο προβλημα στην περιπτωση που εχουν νομιμοποιηθει...αν εχουν μαλιστα κριθει οριστικα κατεδαφιστεα δεν απαιτειτε εκδοση αδειας κατεδαφισης..τελος ο αγοραστης δεν εχει κανενα προβλημα γιατι τοσο στο συμβολαιο αγορας οσο και στο τοπογραφικο δεν αναφεροντε, οποτε κατα τον χρονο αγορας δεν υπηρχαν...οποιοδηποτε προβλημα που ισος προκηψει (πολεοδομικα) βαρηνει τον προηγουμενο ιδιοκτητη...
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.