Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

lamgar

Members
  • Περιεχόμενα

    72
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Γυναίκα
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Ηλ/γος Μηχ/κός & Μηχ/κός Υπ/στων

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

793 profile views

lamgar's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

24

Φήμη στην κοινότητα

  1. Καλημέρα! Σχετικά με το ερώτημα που έκανα μου απάντησαν από το ΤΕΕ το εξής. Στην περίπτωση που εκδίδεται άδεια μικρής κλίμακας δεν χρειάζεται να εκδοθεί και η βεβαίωση για εργασίες που δεν απαιτείται άδεια μικρής κλίμακας. Αρκεί να αναφέρουμε στην άδεια ότι πραγματοποιούνται και οι άλλες εργασίες π.χ. κουφώματα, ηλιακός κτλ. Πάλι καλά.
  2. Καλησπέρα! Στην περίπτωση που εκδίδεται άδεια μικρής κλίμακας π.χ. για θερμομόνωση κελύφους συγχρόνως όμως γίνεται και κάποια εργασία που δεν απαιτεί άδεια μικρής κλίμακας π.χ αντικατάσταση κουφωμάτων χρειάζεται να εκδώσουμε και την περιβόητη βεβαίωση?
  3. Καλησπέρα! Έχει προχωρήσει σε κανέναν συνάδελφο περίπτωση αποβίωσης αιτούντος? Έχει οριστεί δλδ ο νέος ωφελούμενος?
  4. Έχω αίτηση η οποία στάλθηκε για έλεγχο (08α) στις 6-6-2019 και πληρώθηκε χθες. Έχω όμως και αίτηση που 23-6 (στάλθηκαν εκκρεμότητες στάδιο 08γ) και από τότε τίποτα.
  5. Μήπως η συνεργαζόμενη τράπεζα είναι η EUROBANK? Θα πρέπει ο ωφελούμενος να πάει στην τράπεζα για να υπογράψει τα εμβάσματα των προμηθευτών σε άλλες τράπεζες. (δεν τον ειδοποιούν μόνοι τους όπως οι άλλες ). Επίσης να έχει μαζί του το έντυπο εξουσιοδότησης τελικής εκταμίευσης-το τυπώνουμε από το σύστημα
  6. Το τιμολόγιο αφορά μόνο την παρέμβαση αντλία θερμότητας ? Τότε μία φορά το καταχωρείς (Επιλέγοντας πχ 3Γ ΙΙΙ στο πεδίο "Αφορά υλικά ή εργασία?)
  7. iks εμένα πληρώθηκε σήμερα. Οπότε το λύσανε το θέμα από το ΕΤΕΑΝ
  8. Έχω και εγώ μια παρόμοια περίπτωση. Τους έστειλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά τέλος Φεβρουαρίου. Μετά το τρίτο mail απάντησαν "ότι ελέγχεται από το αρμόδιο όργανο" Παρατήρησα όμως τις τελευταίες μέρες ότι η συγκεκριμένη αίτηση έχει μεταβεί στην κατάσταση 94. Έλεγχος διαδοχής και μάλιστα δεν υπάρχει το πεδίο ΠΡΟΘΕΣΜΙΕΣ
  9. Καλησπέρα! Μήπως η τράπεζα είναι η ALPHA BANK? Μου έτυχε και εμένα σε πελάτη μου. Είναι σε κατάσταση 09α εδώ και ένα μήνα. Με την τράπεζα ου επικοινώνησα μου απάντησαν ό,τι και σένα-λάθος ένταλμα από το ΕΤΕΑΝ και ότι τους πιέζουν να το διορθώσουν. Ακόμη δεν έχει πληρωθεί.
  10. Στον λογαριασμό που έχει ο ωφελουμένος στην τράπεζα που έχει υπογράψει την σύμβαση.
  11. Θα ήθελα την γνώμη σας στο εξής ή αν έχει τύχει σε κάποιον συνάδελφο. Για τα κτήρια προ του '55 αποτελεί αποδεικτικό έγγραφο η ένορκη βεβαίωση από ειρηνοδικείο για την ένταξη της οικίας στο πρόγραμμα?
  12. Από ό,τι έχω καταλάβει είναι απαραίτητο στην περίπτωση που χρειάζεται να γίνει έμβασμα σε άλλη τράπεζα από αυτή του ωφελούμενου. (που όλο και κάποιος προμηθευτής θα έχει δηλώσει λογαριασμό σε άλλη τράπεζα)
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.