Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

Chabo

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    10
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by Chabo

  1. Σαν δικηγόρος που είσαι μου λές σε παρακαλώ σε περίπτωση φθοράς (τσάκ) αν μπορεί να ασκηθεί δίωξη στο πρόσωπό μου και απο ποιόν και σε ποιά βάση θα στηριχθεί ελλείψει μαρτυρίας? Δικηγόρος δέν είμαι βέβαια..
  2. Σύντεκνε μιλάς λογικά, έτσι ήδη έχω πράξει, έχω καταθέσει εγγράφως το αίτημα μου και βρίσκεται στο αρμόδιο τμήμα το οποίο επισκέπτομαι συχνά και πιέζω προφορικά, στη τελευταία επίσκεψή μου μου είπαν ότι θα μου απαντήσουν εγγράφως σύντομα.
  3. Να προστατέψω κατ' αρχάς την όψη της οικίας μου και βέβαια τον τοίχο που όπως προανέφερα έχει δύο κουτιά συν την σωλήνα , συν τα τρία καλώδια και τον γάντζο που διατρέχουν όλο το ύψος του 1ου ορόφου. Μια εικόνα που χαλά την όψη της οικίας μου η οποία είναι μονοκατοικία (σε χωριό). Τους πρότεινα να τοποθετήσουν κολώνα σε σημείο που βρίσκεται σε δημοτική οδό και εμπρός από το σύνορο μεταξύ ιδιοκτησίας μου και ιδιοκτησίας του γείτονα, η δε διάμετρός της να μοιράζεται (και που πράγματι δεν αποτελεί εμπόδιο εκεί), αλλά επειδή ο γείτονας δεν την θέλει καθόλου (παρότι έχει γραμμή οτε) αυτοί θέλουν να αποφύγουν την όλη διαδικασία μιας και για αυτούς είναι ένα έργο που δεν αποδίδει.. Στην περίπτωση της ψαλίδας δεν είδα να αναφέρεστε φίλτατοι, ναι μου χαλά την όψη του σπιτιού μου και μου την σπάει να έχω πάνω μου ξένα στοιχεία που με χαλάνε... είπα, με έναν κόφτη τσάκ τα καλώδια που βγαίνουν από τα κουτιά, αυτό όλο! αν τα ξανασυνδέσουν ξανά τσάκ! Τι άλλο μπορώ να κάνω?
  4. Ένα χονδρό καλώδιο βγαίνει από το έδαφος περνά μέσα από σιδερένια σωλήνα που είναι καρφωμένη στον τοίχο του σπιτιού μου έως το ύψος της πλάκας του ισογείου, εκεί βγαίνει απο τον σωλήνα και μοιράζεται σε δύο box (χαλύβδινα κουτιά) από αυτά βγαίνουν τρία καλώδια τα οποία ανεβαίνουν στο ύψος του 1ου ορόφου στερεωμένα με κλίπς, στο ύψος αυτό έχουν φυτέψει γάντζο όπου στερεώνουν αυτά τα καλώδια και τα κατανέμουν σε άλλες ιδιοκτησίες. Δεν έχω στην διάθεσή μου φωτογραφία αυτοψίας και παραθέτω το είδος των κουτιών που αναφέρω. Ως προς την ψαλίδα..(κόβω ότι βγάζει το κουτί) μπορεί να καταλογισθεί φθορά ξένης ιδιοκτησίας όταν αυτή η΄΄ξένη ιδιοκτησία΄΄ βρίσκεται χωρίς την έγκρισή μου πάνω στην ιδιοκτησία μου? 'Εχει πάει ποτέ κάποιος κατηγορούμενος για παρόμοια περίπτωση? Αν φθορά ξένης ιδιοκτησίας καταλογίζεται σε όποιον φθείρει κάτι που δεν του ανήκει, στη προκειμένη περίπτωση είμαι ήδη παθών από την στιγμή κατάθεσης της αίτησις μου για την απομάκρυνση αυτών και ενεργώ για να προστατέψω την ιδιοκτησία μου. Υποθέσεις κάνω...
  5. Μεταφέρθηκε στην ενότητα ιδιωτών. Pavlos33 Γεια σας, μπορεί κάποιος να δείξει πως μπορώ να απαλλαχτώ από το κουτί του ΟΤΕ που είναι καρφωμένο πάνω στον τοίχο του σπιτιού μου; Συγκεκριμένα έχω κάνει γραπτώς αίτηση για απομάκρυνση κάθε αντικειμένου του δικτύου ΟΤΕ από την οικία μου εδώ και ενάμιση χρόνο, έως τώρα το μόνο που έκαναν είναι αυτοψία χωρίς να έχουν αποφασίσει για το ξήλωμα του κουτιού και την επιλογή που θα το βάλουν, κωλυσιεργούν με πρόφαση να δούμε πως θα βρούμε ένα σημείο που δεν θα δημιουργεί ενστάσεις και άλλα τέτοια.. Εγώ στο δικό μου σπίτι δεν έχω πλέον τηλέφωνο το είχα κόψει πολύ πριν την αίτηση άρα θεωρώ ότι όποια πρόφαση τους για την παραμονή του κουτιού στον τοίχο μου είναι άτοπη. Στο δια ταύτα.. τι κάνω περαιτέρω; Σκέφτομαι να πάρω την ψαλίδα.. ώστε να αναγκασθούν θα προσεγγίσουν το θέμα αναγκαστικά!
  6. Κύριε giwrf, Κύριε dimitris GM ένα ευχαριστώ ειλικρινέστατο για την διάθεσή σας, σας μελετώ αποκομίζοντας πολύτιμες συμβουλές από εξειδικευμένους επιστήμονες.
  7. Μα και εκείνα που τα χωρίσαμε δεν τα κάναμε κατάτμιση με επίσημο έγγραφο παρά μόνοι μας βάλαμε τους φράχτες και θα δηλωθούν ξεχωριστα κάθε έκταση και δικό της ΚΑΕΚ και ας είναι όλα σε ένα αγρό διανομής του 1929 με έναν αριθμό, οπότε γιατί για την συνένωση να θέλει συμβολαιογραφική πράξη?
  8. Και στη ένορκη βεβαίωση θα τα περιγράψω ξεχωριστα κάθε τμήμα όπως στη 1η περίπτωση που αναφέρω ποιό πάνω? Αφού το έχουν χωρίσει, τότε για 2ο ερώτημα που ένωσα τα δύο αγροτεμάχια μπορώ να δηλώσω ως ένα? τζούμ ταρατατζούμ οεο
  9. Αν κατάλαβα καλά, στο κτηματολόγιο θα καταθέσω τρία ΚΑΕΚ, κάθε τμήμα ξεχωριστά ασχετως αν και τα τρία βρίσκονται στο ίδιο αγροτεμάχιο και αυτό για να προσδιορίσω την θέση του κάθε δικαιώματος. Στην ένορκη βεβαίωση πάλι ξεχωριστά θα τα αναφέρω? πχ 1) τμήμα του 666 αγροτεμαχίου εκτάσεως 2300τμ που συνορεύει .... 2)τμήμα του 666 αγρ.... εκτάσεως 88τμ που συνορεύει.... 3)τμήμα του 666 αγρ.... εκτάσεως 35τμ που συνορεύει.... Η 1) Τμηματα του 666 αγροτεμαχίου στη θέση .... Α) έκταση 2300τμ που συνορεύει β..ν..α..δ.. Β) έκταση 88τμ που συνορεύει β...ν...α...δ... Γ) έκταση 35τμ που συνορεύει β..ν..α..δ.. Επίσης ένα άλλο ερώτημα μου, έχω ένα αγρόκτημα με τίτλο (βγήκε από αναδασμό και εγγεγραμμένο στο υποθηκοφυλακείο), δίπλα ακριβώς έχω ένα άλλο το οποίο θα το δηλώσω με χρησικτησία, το κάθε αγρόκτημα έχει τον δικό του αριθμό, εγώ όμως τα έχω ενώσει και φαίνεται ενιαίο και στον χάρτη της φωτοθέασης του κτηματολογίου. Μπορώ να τα δηλώσω σε ένα ΚΑΕΚ και να επικαλεσθώ για το α) τον τίτλο που κατέχω και για το β) την ένορκη της χρησικτησίας? Κ.Δημήτρη, σε ευχαριστώ για την διάθεση του χρόνου σου και της σκέψης σου!
  10. Καλησπέρα, έχω ένα θέμα και ζητώ την γνώση σας. Σε αγρό διανομής του 1929 στο όνομα του προπαππού μου δεν έχει γίνει ποτέ αποδοχή κληρονομιάς και μοιράσαμε δια λόγου τον αγρό με τα ξαδέρφια μου τοποθετώντας φράχτη, όλοι κατέχουμε προ 20ετίας τμήματα αυτού που δεν εφάπτονται μεταξύ τους και είναι άνισα, συγκεκριμένα ολόκληρο το αγροτεμάχιο είναι 7.875 τμ και εγώ από αυτά κατέχω 3 τμήματα α) 2300τμ, β) 88τμ και γ) 35τμ Το ερώτημά μου είναι πως θα αναφερθούν στην ένορκη κατάθεση για χρησικτησία και πως στο Εθνικό Κτηματολόγιο? Σας παραθέτω συνημμένα 11)_ΜΑΡΑΘΙΕΣ_666.pdf 12)_ΜΑΡΑΘΙΕΣ_666_ΑΠΟΘΗΚΗ.pdf 13)_ΜΑΡΑΘΙΕΣ_666_ΚΑΛΑΜΙΑ.pdf
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.