Μετάβαση στο περιεχόμενο

omeraklis

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης

omeraklis's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. τι παραπανω δικαιωματα εχει καποιος αν εχει αποκλειστικη χρηση της ταρατσας? γνωριζει καποιος??? οτι αυτος εχει πολλα ψυχολογικα προβληματα ειναι γεγονος
  2. καλησπερα, βρισκω οτιδηποτε διαβασα εδω μεσα πολυ χρησιμο. θα ηθελα τις γνωσεις σας σε ενα θεμα που με απασχολει.. εκανα μια αγορα καποιον διαμερισματων σε μια πολυκατοικια ειναι δικα μου ο 2 οροφοι και ενας ακομα μισος οροφος απο 3οροφο κτισμα συνολο 10 διαμερισματα. επειδη αυτος που μου το πουλησε "το ειχε ταξει" δια βοης σε αυτον που εχει τον 3ο οροφο το μισο ισογειο και ενα παρανομο μικρο κτισμα στην ταρατσα.. στον ανθρωπο αυτον που του ταξαν τα διαμερισματα που αγορασα ζητησα τα κλειδια της εξοπορτας κ μ ειπε επειδη εχει ριξει λεφτα στην πολυκατοικια επειδη νομιζε οτι θα του ανήκει ολοκληρη εξωτερικο βαψιμο απο οτι μπορω να διακρηνω. ακομα δεν εχω μπει στο κτίριο. επιμενει να του υπογραψω να εχει αποκληστηκη χρηση της ταρατσας για να μου δωσει τα κλειδια εγω φυσικα δεν δεχτηκα καθωτη αν πουλησω η νοικιασω τα διαμερισματα στο μελλον θα ηθελα να εχουν ηλιακο κεραια τηλεορασης και γενικα προσβαση στην ταρατσα.. πολυλογοντας θα πω οτι του εστειλα εξωδικο τον καλεσε και η αστυνομια σε απολογια και ειπε απλα οτι η πορτα δεν ειχε κλειδαρια που ειναι ψεμμα και δεν ξερει τπτ αυτος παω αλλαζω κλειδαρια ΤΗΝ επομενη μερα του ειπα οτι αφησα το αντικλειδι καπου συγκεκριμενα να το βρει παω την αλλη μερα και ξαναειχε αλλαξει κλειδαρια.. καταλαβαινετε για τι ανθρωπο πρόκειται.. το μεγαλο μου ερωτημα ειναι γιατι εχει λυσσάξει να εχει αποκλειστικη χρηση της ταρατσας? 1)για να βαλει φωτοβολταικα.. ? 2)για να κτισει και αλλο παρανομο δωματιακι στην ταρατσα ? δεν μπορω να σκεφτω κατι αλλο και εδω θα ηθελα να μου πειτε το ΓΙΑΤΙ? επιμενει? ποια τα οφελη στο να εχεις αποκλειστικη χρηση της ταρατσας??? θα περιμενω καρτερικά για οποιαδηποτε απαντηση σας.. ευχαριστω πολυ.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.