Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Lumberjack

Members
  • Περιεχόμενα

    12
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by Lumberjack

  1. φίλε mechanic, ποιο δελτίο τύπου έλεγε αριθμό ακριβως; απ όσο ξέρω και είχα ρωτήσει, επίσημα σε χαρτί γραμμένο δεν υπάρχει κατι. μόνο προφορικά λένε για 60 άτομα.
  2. Ρε παιδιά σορρυ, αλλά που τα είδατε τα 1800 τον 1ο χρονο? για χειριστές μιλάτε; η ΣΣΕ του 14-16 έλεγε κάπου στα 1150. πως προκυπτουν τα 700€ παραπάνω;
  3. Ικαρε, πραγματικα δεν περίμενα κάτι λιγότερο από αυτό που λες. Και όχι, δεν απογοήτευεις κανένα. Μόνοι μας φουσκωνουμε τα μυαλά μας. Αν πάει κανείς τώρα στη σελίδα του ΠΣΕΕΠ και δει την ανάρτηση σχετικά με την "ΠΡΟΤΑΣΗ ∆ΙΕΚ∆ΙΚΗΤΙΚΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΕΣΣΕ" και πιο συγκεκριμένα στο Νο 7, θα καταλάβει ότι γίνονται ΤΑ όργια σχετικά με τις προσλήψεις. Αν βαριεστε να πάτε δεν πειράζει. ορίστε: OXI στις αδιαφανεις διαδικασιες προσληψεωνγια τεκνα ∆ΙΕΥΘΥΝΤΩΝ και ΣΥΝ∆ΙΚΑΛΙΣΤΩΝ Συµµετοχη των τεκνων αυτων των κατηγοριων στην διαδικασια των προσληψεων καιµονο (οτι ισχυει για ΟΛΟΥΣ ). από αυτο καταλαβαινω εγώ με το φτωχό μου το μυαλό ότι παίζει πολύ μαγείρεμα. Αναρωτιέμαι αλήθεια γιατί βγάζει προκήρυξη και δεν μπαίνουν αμέσως και αθόρυβα να τελειώνει ή ιστορία. Τεσπα, καιρός να σταματήσει ή κλαψα, δεν έχει κανενα νόημα και κάνουμε σαν γυναικουλες. όπως είπα και πιο πίσω, δεν τελειώνει ή ζωή με ένα άκυρο από τα ελπε. οπότε όλα καλά!
  4. Αμφιβάλλω κι αν θα μάθ(ω)ουμε μιας και θα γίνει/γινεται σφαγή από ρουσφετι για αυτές τις 60 ή όσες είναι τέλος πάντων θέσεις. Απλά θέλω να φάω το χαστούκι/ακυρο για να ξύπνησω και να επανελθω στην πραγματικότητα, που τολμισα να πιστέψω ότι υπάρχει ελπίδα και χωρίς βυσμα. ΧΑ ΧΑ ΧΑ
  5. Εντάξει ανεμονα, μην το παίρνεις και συ τοις μετρητοις. θα εννοούσε ότι απλά, είναι καλά έως πολύ καλά για την εποχή. όχι και όνειρο.
  6. ελπίζω αν όχι την τρέχουσα, την επόμενη να έχουν αρχίσει τα τηλέφωνα. Εντάξει τώρα κανουμε όνειρα, αλλά ποτέ δεν ξέρεις.
  7. Θα επικοινωνησουν μονο με επιτυχοντες, πριν τις γιορτες ωστε να μπουν οσοι ειναι απο Ιανουαριο να εκπαιδευτουνε. Καλη επιτυχια σε ολους μας και καλη σταδιοδρομια ανεξαρτητως αποτελεσματος. Υγεια πανω απ ολα.
  8. έπεσε κι από δω το τηλέφωνο, πάω και γω ασπροπυργο σε 10 μέρες. πιστεύω πριν τα χριστούγεννα θα έχει τελειώσει το στάδιο των συνεντεύξεων. οψομεθα
  9. Φιλε, Mark πως πηγε σημερα; Αν θες πες μας στο περιπου τι σου ειπαν...
  10. ας ελπισουμε να πάρουν όσο το δυνατον περισσότερους!
  11. αρχικά, ευχαριστουμε Μιτσο για την ενημέρωση. Μία διευκρίνηση στο τελευταίο. όταν λες το κάθε διυλιστήριο, εννοεις 60 οι ΒΕΑ 60 οι ΒΕΕ ή 60 και τα δύο?
  12. Καλησπέρα στην παρέα. Κι εγώ για την τιμή των όπλων θα πάω. Ή συνέντευξη ειναι τύπου, "πείτε μας 5 πράγματα για τον εαυτό σας, γιατί να σας προσλαβουμε, γιατί θέλετε να εργαστειτε σε εμάς" κλπ? Μακάρι να βγω ψεύτης, αλλά ή ικανότητα ήταν μέχρι το τεστ, από κει και πέρα...το χάος...
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.