Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

valkyrion

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    24
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη

Profile Information

  • Φύλο
    Άντρας
  • Τοποθεσία
    Θεσσαλονικη
  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης
  1. Τι γνωρίζουμε γι αυτά? Σκέφτομαι το καλοκαίρι που θα χω κάποια λεφτά να πάρω ηλιακό με σωλήνες κενού. Είμαι Θεσσαλονίκη υπάρχει αντιπροσωπεία εδώ? Τι τιμές κυμαίνονται?
  2. Καμία άλλη μάρκα αν δε μπορέσω να βρω τη mag εδώ θεσσαλονικη? Και κάτι άλλο τι πρέπει να προσέξω πριν αγοράσω κάποιο? Εννοώ προβλήματα
  3. Και κάτι ακόμα τι τιμές κυμαίνονται? Άλλη μάρκα αν δεν έχει αντιπρόσωπο θεσσαλονικη?
  4. Δεν τη ξέρω τη μάρκα αλλά λίγο που έψαξα δεν έχει αντιπρόσωπο στη θεσσαλονικη
  5. Θα το χω στα υπόψιν, στο δια ταύτα τι ισχύει τελικά?
  6. Ρε παιδιά έχω της ξαδερφης μου το φίλο, ο οποίος είναι Ηλεκτρολογος και με λέει μη βάλεις σωλήνες κενού γιατί μαζεύει άλατα μέσα και χαλάει τι γίνεται? Αν ισχύει πως μπορώ να το αποτρέψω η να μη βάλω καθόλου? Και γενικά τι προβλήματα έχουν?
  7. Γιατί για τη ταράτσα έχω πρόσβαση να πάω είμαι διαχείριστης στην οικοδομή
  8. Όταν λες αν έχω πρόσβαση στον ηλιακό, εννοείς να ανέβω στη ταράτσα και απλά να το σκεπάσω η κάτι πιο εξειδικευμένο εννοεις?
  9. Ο προσανατολισμός που ανέφερα βορινος είναι της οικοδομής
  10. Καλησπέρα έχω έναν ηλιακό maltezos 160 λίτρα, (μένω οικογενειακός με τον αδερφό μου και τους δικούς μου) και επειδή δεν καλόφτανει το νερό γιατί εγώ και ο αδερφός μου ξοδεύουμε πολύ ζεστό σκέφτομαι να βάλω με σωλήνες κενού. Συγκεκριμένα έναν της Calpak είδα 200 λίτρα. Γιατί θέλω και το χειμώνα ζεστό νερό και στη συννεφιά. Το σπίτι είναι βορινός προσανατολισμός, θέλω να μάθω αν ξέρει κάποιος αν θα αντιμετωπίσω προβλήματα λόγο το ότι πιάνουν τρελές θερμοκρασίες, και αν αξίζουν για Ελλάδα οι σωλήνες κενού
  11. Ενα λεπτο ρε παιδια με λετε οτι δεν φταιει η ισχυς του λεβητα, το δεχομαι αλλα αν παρω μεγαλυτερο λεβητα δε συνεπαγεται αμεσως οτι θα εχει και μεγαλυτερο κυκλοφορητη? ετσι δε θα χρειαζεται να βαλω μεγαλυτερο κυκλοφορητη και δε θα χρειαζεται να εχω μισοανοιγμενες τις βανες γιατι θελω να τις εχω full ανοιγμενες
  12. Έχω κάποιες απορίες ακόμη. Αν βάλω μεγαλύτερο κυκλοφορητη και μικτοδιαχωριστη που αναφέρει ο φίλος παραπάνω πάλι θα έχω τις βανες στραγγαλισμένες η φουλ ανοιχτές με αυτό το λέβητα? Γιατί σκέφτομαι αν είναι να βάλω μεγαλύτερο καυστήρα που θα έχει και μεγαλύτερο κυκλοφορητη τον baxi Luna duo tec 40 ga και να έχω όλες τις βανες full ανοιγμένες.
  13. Τι στοιχίζει ο μηχανολόγος για επίσκεψη στο περίπου και αυτά τα ανταλλακτικά που με λέτε (μικτόδιαχωριστής και inverter κυκλοφορητης) ο μάστορας που με έβαλε το αέριο θα ξέρει η μπα?
  14. Αν πάρω μεγαλύτερο κυκλοφορητη αυτός που μπαίνει μέσα στη μονάδα του αερίου η κάπου άλλου?
  15. Το μοντέλο του καυστήρα είναι Nova Florida Pictor dual ctfs 24 kw. Τα σώματα που έχω είναι 7 σύνολο. Τώρα διαστάσεις όλα τριστηλα. Εκτός μια πετσετοκεμαστρα στο μπάνιο. 1 στο παιδικό 90 ύψος x100 πλατος, 1 στη κρεβατοκάμαρα 100x100 cm, στο χωλ 90 ύψος x60 πλάτος, στο μπάνιο μια πετσετοκρεμαστρα 110 ύψος x 50 πλάτος, στη κουζίνα 90 ύψος x 30 πλάτος, και τέλος στο σαλόνι που είναι και τα προβληματικά έχω δυο, το ένα 90 ύψος x 70 πλάτος και το άλλο 90 ύψος x 100 πλάτος. Να πω πως τι βανες τι είχα και όλες φουλ ανοιγμένες αλλά και μισόστραγγαλισμενες και πάλι μόνο κάτω δε ζεσταινόταν το πάνω πάλι έκαιγε. Τι κάνω είμαι Θεσσαλονίκη.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.