Μετάβαση στο περιεχόμενο

Gio_Topo

Members
  • Περιεχόμενα

    18
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

3 Ακόλουθοι

Profile Information

  • Φύλο
    Άντρας
  • Τοποθεσία
    Θεσσαλονικη
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Αγρονόμος & Τοπογράφος Μηχ/κός

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Gio_Topo's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • Helpful Rare
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

4

Φήμη στην κοινότητα

  1. Gio_Topo

    Topografia 2014

    nikos-ktm καλησπερα. Στειλε μου τα 1)αρχειο οργανου, 2)το αρχειο .met οπως το εχεις μετατρεψει εσυ, 3)αρχειο με συν/νες στασεων που χρησιμοποιεις, ωστε να προσπαθησω να σε βοηθησω. email: [email protected]
  2. Gio_Topo

    Topografia 2014

    panah το αρχειο .idx που μου είχανε δωσει παλιοτερα ειναι λιγο διαφορετικο απο αυτο που μου εστειλες εσυ γι΄αυτο και δεν γινοταν σωστη μετατροπη. Προς το παρον ανοιξε το αρχειο .idx με notepad και κανε αντικατάσταση το "SLOPE (TgtNo," σε "SLOPE(TgtNo," Χωρις τα " ". Αμα παρατηρησεις υπαρχει ενα κενο. Αυτο νομιζω ειναι το προβλημα. Στη συνεχεια κανε την μετατροπη σε .met Αν εχω δικιο ενημερωσεμε ωστε να το διορθωσω. Το ιδιο ισχυει και για τον kotsifas
  3. Gio_Topo

    Topografia 2014

    heliastz, panah, kotsifas στειλτε μου τα αρχεια σας (του οργανου) να το ψαξω.
  4. Gio_Topo

    Topografia 2014

    TEOTOPO, μηπως το αρχειο που δειχνεις δεν ειναι οπως ακριβως κατεβαινει απο το οργανο αλλα εχεις κανει καποια μετατροπη πρωτα; Καποιος συναδελφος που μου εδειξε ιδιο αρχειο, οταν μου εστειλε το αρχειο οπως το κατεβασε απο το οργανο ειδα οτι ειναι ιδιο με τον τυπο αρχειων του "Topcon GPT 3000" που υποστηριζει τι προγραμμα.
  5. Gio_Topo

    Topografia 2014

    Καλο θα ηταν να αναφερεται και το μοντελο του οργανου, εκτος απο τη μαρκα, ωστε να μπορουν να βοηθησουν συναδελφοι που εχουν το ιδιο οργανο και αντιμετωπισαν το ιδιο προβλημα.
  6. Gio_Topo

    Topografia 2014

    TEOTOPO, το προγραμμα υποστηριζει δυο τυπους αρχειων απο Topcon, δεν μπορεις να κατεβασεις με εναν απο αυτους τους τυπους αρχειων; Αν οχι τοτε αυτο που μπορεις να κανεις ειναι να ανοιξεις το παραπανω αρχειο με το EXCEL να μεταφερεις την τελεταια στηλη σου (κεκλιμενες αποστασεις) αναμεσα στις στηλες "υψος στοχου" και "οριζοντιες γωνιες", να αντικαταστησεις στην πρωτη στηλη οπου "S" με "ST" και οπου "D" με "SS" και να το σωσεις ως "αρχειο οριοθετημενο με κομματα".
  7. Gio_Topo

    Topografia 2014

    Μετα τις αλλαγες που εκανα στην τελευταια εκδοση, βλεπω οτι δεν ανοιγει σωστα τα αρχεια παλιοτερων εκδοσεων οπως ειναι και τα αρχεια του παραδειγματος. Θα το διορθωσω αμεσα και θα ανεβασω καινουργια διορθωμενη εκδοση. Αν θελεις να το δοκιμασεις μπορεις να χρησιμοποιησεις τα αρχεια οργανων που συνοδευουν και να μετατρεψεις αυτα σε *.met. Ετσι θα δουλεψει.
  8. Gio_Topo

    Topografia 2014

    Συναδελφε Αναστασοπουλε, μπορεις να μου στειλεις το αρχειο στη διευθυνση [email protected]
  9. Gio_Topo

    Topografia 2014

    akons, μετα τις διορθωσεις που εκανα πιστευω οτι δεν θα βρισκεις διαφορες με το Geocalc. Εντοπισα τη διαφορα και με αλλο προγραμμα (SierraSoft). Ευχαριστω για την επισημανση. seenapodarapan, το προγραμμα υποστηριζει σιγουρα τα οργανα Nikon, Topcon, Leica (ισως οχι ολα τα μοντελα). Αν το κατεβασεις, υπαρχει φακελος με αρχεια των υποστηριζομενων οργανων. Σε περιπτωση που δεν σου ταιριαζει κανενα μπορεις να μου στειλεις αρχειο του οργανου σου και με την πρωτη ευκαιρια να το περασω
  10. Gio_Topo

    Topografia 2014

    akons, Ο συντελεστης γραμμικοτητας υπολογιζεται αυτοματα σε καθε σταση. Οσον αφορα τηδιαφορα στα υψομετρα δεν ξερω γιατι εμφανιζεται αλλα αν θελεις μου στελνεις τις μετρησεις σου καθως και τα αποτελεσματα που πηρες απο το Geocalc (γιατι δεν το εχω) για να το κοιταξω.
  11. Gio_Topo

    Topografia 2014

    Οπως με ενημέρωσε ο συνάδελφος thomas (εδω και πολυ καιρο αλλα ξεχασα να το αναφερω) μπορει να γινει μετατροπη αρχειων Sokkia (δεν ξερω μοντελο) χρησιμοποιωντας την επιλογη, απο τη λιστα οργανων, <Topcon GPT 3000>. Επισης χρησιμοποιωντας την ιδια επιλογη μπορουμε να μετατρεψουμε αρχεια South NTS360, οπως παρατηρησα απο το αρχειο που μου εστειλε ο συναδελφος Akis. Ευχαριστω και τους δυο για τη συνεισφορα τους. Συντομα θα προστεθουν τα οργανα στη λιστα, αλλα θα ξανανεβασω οταν θα εχω και καμια αλλη αλλαγη.
  12. Gio_Topo

    Topografia 2014

    GEOPETH Δεν το εχω ξαναδει. Χωρις να θελω να σε παρω στο λαιμο μου αν χρειαζεσαι ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ το προγραμμα, εγω θα δοκιμαζα αυτο: http://www.dll-files.com/dllindex/dll-files.shtml?msvcr70
  13. Gio_Topo

    Topografia 2014

    anas25 Σε οσους υπολογιστες το εχω εγκαταστησει δεν μου εχει βγαλει ποτε τετοιο μηνυμα. Τι windows εχεις;
  14. Gio_Topo

    Topografia 2014

    thomas Το αρχειο αυτο ειναι αυτο για το οποιο αναφερομαι παραπανω. Ελπιζω να πατησες και εσυ <Παραβλεψη> οπως ο vagoskatran. Το προγραμμα πρεπει να δουλευει κανονικα και χωρις αυτο.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.