Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

osama

Members
  • Περιεχόμενα

    5
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by osama

  1. Η συγκεκριμένη βασίζεται σε έγγραφο της Δ/νσης Περιβάλλοντος της Γενικής Γραμματείας Αιγαίου προς την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αιγαίου το οποίο αναφέρει ότι το Σ.Χ.Ο.Π. Αιγαίου εξακολουθεί να υφίσταται με τις αρμοδιότητες που του είχαν δοθεί αρχικά και αυτό που μας ζητάει είναι αν ο Ν.4495/17 ή μεταγενέστερος νόμος - τροπολογία αφαιρεί τις αρμοδιότητες από το Σ.Χ.Ο.Π. Αιγαίου και ας μην ζητάμε αλλαγή χρήσης αφού το κτίσμα και η χρήση του έχει τακτοποιηθεί για 30 χρόνια....
  2. Η υπάλληλος βασίζεται στο ότι η καρτέλα του οικισμού δεν δίνει συγκεκριμένες χρήσεις και τηλεφωνικά με ενημέρωσε ότι και στο νέο Π.Δ. αναφέρει κάπου ότι όταν δεν καθορίζονται οι χρήσεις γνωμοδοτεί το ΣΧΟΠ (λόγω στάσης εργασίας!!!! δεν μπορούσε να μου πει σε ποιο άρθρο ακριβώς το διαβάζει.... αύριο ελπίζω να το ξέρω). Εμένα όμως λόγω της τακτοποίησης με τον 4495/17 δεν μπορεί να θεωρηθεί νόμιμη η χρήση (έστω για 30 χρόνια)? Αυτό μου είπε αν μπορώ βάσει του νόμου των αυθαιρέτων να αποδείξω...
  3. Καλησπέρα σας! Σε παραδοσιακό οικισμό έχει γίνει τακτοποίηση αυθαιρέτου κτίσματος με χρήση καφενείο-εστιατόριο το οποίο λειτουργούσε έως το 2011 (βεβαίωση από το οικείο Επιμελητήριο). Σήμερα ο πελάτης μου θέλει να το λειτουργήσει με την ίδια χρήση και κινεί την διαδικασία για την άδεια λειτουργίας που όμως έχει κολλήσει στην υ.δομ. καθώς η υπάλληλος δεν δίνει βεβαίωση ότι δεν απαγορεύεται η εν λόγω χρήση και ζητάει να γνωμοδοτήσει το ΣΧΟΠ εκτός αν της προσκομίσουμε ότι είναι νόμιμη η χρήση του αφού έχει γίνει η τακτοποίηση με τον 4495/17. Γνωρίζετε αν μπορώ να ξεφύγω καθώς η χρήση μου είναι τακτοποιημένη? Αναφέρεται κάπου>?
  4. Καλησπέρα, Θέλω να αγοράσω gps μου έχουν προτείνει τον Hi-Target V100. Το έχει χρησιμοποιήσει κανείς να μου πει γνώμες. Ευχαριστώ
  5. Καλησπέρα.Ήθελα να ρωτήσω τι δικαιολογιτικά χρειάζομαι για να αλλάξω το ρεύμα μου απο οικιακό σε επαγγελματικό
  6. Αρχιτέκτονας είμαι αλλά ξεκινάω με μια ομάδα που είμαστε πολικος μηχανικός και αρχιτέκτονας οπότε το κάλυψα το θέμα αυτό. Επειδή θέλουμε να μπούμε στο πρόγραμμα του ΕΣΠΑ που έχει για τους καινούργιους μηχανικούς είπαμε να πάρουμε καινούργια όργανα γτ δεν μπορούμε να το δικαιολογίσουμε διαφορετικά. Γιαυτό θα ήθελα και τα 2 όργανα ώστε να κάνω την δουλειά μου πιο εύκολη. Κι αν έχετε να μου προτείνεται κάποιο συγκεκριμένο τύπο όργάνου θα ήμουν ευγνόμον. Ευχαριστώ πολύ!!!!!
  7. Καλησπέρα, Είμαι καινούργιος κι εγώ στο επάγγελμα. Θα ήθελα την γνώμη σας για αγορά τοπογραφικού εξοπλισμού (γεωδετικού εξοπλισμού και gps . Η χρήση των οργάνων θα είναι για αποτυπώσεις και χαράξεις εντός και εκτός σχεδίου.
  8. Καλησπέρα σας. Είμαι καινούργιος στο επάγγελμα και θα ήθελα την βοήθεια σας. Τί όργανα μου προτείνεται (γεωδετικός σταθμός και gps)
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.