Μετάβαση στο περιεχόμενο

Anyhome

Members
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by Anyhome

  1. νομίζω είμαστε στο 50-50 χωρίς να έχει μεγάλη σημασία το 1 δεν έχω....
  2. Καλησπέρα ευχαριστώ για το ενδιαφέρον, αν κατάλαβα καλά μάλλον δεν έχω δικαίωμα να βάλω ατομικό οι 3 στους 6 είναι οικοπεδούχοι και λένε όχι άρα δεν έχω το 50%+1
  3. Καλησπέρα και ευχαριστώ όσους απαντήσουν - θα παρακαλούσα αρμόδιους και με τεκμηριωμένη άποψη Σε πολυκατοικία του 2004 2 ορόφων πάνω από το ισόγειο σύνολο 6 διαμερισμάτων με κεντρική θέρμανση αερίου (κοινός καυστήρας με ηλεκτροβανες - θερμοστάτη εντός σπιτιού) χωρίς καταστατικό η πολυκατοικία τι δυνατότητες υπάρχουν για αποχώρηση και τοποθέτηση ατομικού αερίου. Το διαμέρισμα μου βρίσκεται στον τελευταίο όροφο και οι σωλήνες σταματάνε εκεί δεν πάνε σε άλλο διαμέρισμα Διάβασα σχετικό ΦΕΚ του 1985 αν δεν κάνω λάθος και αναφέρει μόνο για πολυκατοικίες που έχουν κανονισμό ... Οι οικοπεδούχοι με ποσοστό 50% δεν θέλουν να βάλουμε ατομικά και λένε ότι όποιος φύγει θα πληρώνει 30% ( αλλά από ποιο ποσό????) π.χ. αν φεύγαν 2 θα πλήρωναν το 60% του συνολικού ποσού? και οι 3 σχεδόν το σύνολο?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.