Μετάβαση στο περιεχόμενο

whowho

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Αρχιτέκτων Μηχανικός

whowho's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. λοιπόν οδύσσειας συνέχεια.. πήγα στην τεχνική υπηρεσία της περιφέρειάς μου (εκει είχα κάνει την αίτηση διαγραφής μου) και η προισταμένη αρνείται να κάνει δεκτή την αίτησή μου για επάνοδο!! γιατι λέει δεν υπάρχει νόμος που να ορίζει οτι είναι στις αρμοδιότητές της! Δεν την ενδιαφέρει και δεν την απασχολεί! (δικά της λόγια) Πήγα αμέσως μετά στο ΤΕΕ και οι άνθρωποι ευγενάστατοι αλλά δεν μπορούν να βοηθήσουν. Η διαδικασία είναι τεχνική υπηρεσία - ΤΕΕ -ΤΣΜΕΔΕ. Επικοινώνησα με τεχνικές υπηρεσίες Θεσσαλονίκης και Αττικής και μου είπαν οτι κάνουν επανόδους κάθε μέρα, δεν είναι άγνωστη η διαδικασία σε αυτούς. τρελοκομείο!!!!
  2. Θα ήθελα να μου απαντήσετε αν έχετε εμπειρία σχετικά με το θέμα μου είμαι αρχιτέκτονας μηχανικός και διατηρούσα τεχνικό γραφείο απο το 2004 εώς τον Ιούνιο του 2015. (έκανα διαγραφή στο ΤΕΕ/ΤΣΜΕΔΕ) έκτοτε είμαι εγγεγραμμένος στον ΟΑΕΔ. Τον Αύγουστο του 2009 είχα κάνει τα χαρτιά μου σε διαγωνισμό του ΑΣΕΠ, μετά απο τόσα χρόνια το είχα ξεχάσει κιόλας ώσπου με ειδοποίησαν οτι διορίζομαι. Εδώ ξεκινάει το θέμα μου.. Είναι απαραίτητο να έχω την άδεια άσκησης επαγγέλματος ενεργή? (πρέπει γιατι έτσι ορίζει η προκήρυξη) πρέπει να κάνω άρση της διαγραφής μου? αν ναι απο πότε? πόσα εξάμηνα πρέπει να πληρώσω? στην άδεια άσκησης επαγγέλματος ποιά θα είναι η ημερομηνία? της "πρώτης" απόκτησης ή της τωρινής (ελπίζω να γίνομαι κατανοητός) ευχαριστώ
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.