Μετάβαση στο περιεχόμενο

corfubuild

Members
  • Περιεχόμενα

    6
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός

corfubuild's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Καλησπέρα, σε κτιρια προυφ του 55 με προσθήκη τ.μ. μεταγενέστερα π.χ. το 2000, τη σύγκριση των μεγεθών κάλυψης και δόμησης θα την πραγματοποιήσουμε με τους ισχύοντες στην περιοχή όρους δόμησης;
  2. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Η απορία μου είναι όμως το ελάχιστο βάθος του οικοπέδου - το οποίο από ότι έχω διαβάσει θα πρέπει να ικανοποιείται έστω και σε ένα σημείο αυτού δεν είναι η κάθετη που τραβάμε από το σημείο αυτό προς το πρόσωπο του οικοπέδου; Διότι αν είναι αυτό υποψιάζομαι οριακά να μην ικανοποιείται το κριτήριο αυτό... Με άλλα λόγια στο σημείο στο οποίο έχω μαρκαρισμένη την κάθετο μου βγαίνει 14μ αντί των απαιτούμενων 15μ.
  3. Σε εκτός σχεδίου Γήπεδο με το περίεργο σχήμα που απεικονίζεται, έχει 770μ2 και είναι προ του 1962. Έχω ψάξει - σπάσει το κεφάλι μου πως να βρω το μέσο βάθος του οικοπέδου. Από ΓΟΚ 73 μου αρχίζει τις καθαρεύουσες και δε βγάζω άκρη Καμία ιδέα; Το χρειάζομαι το μέσο βάθος για να υπολογίσω αν η πίσω απόσταση θα είναι 2.5μ ή 5μ. Επίσης το ελάχιστο βάθος των 10μ που απαιτείται το υπολογίζω φέρνοντας την κάθετη από ένα σημείο προς το πρόσωπο του οικοπέδου; Η κάθετη αυτή είναι στο πρόσωπο κάθετη ή στο σημείο από το οποίο ξεκινάει (πίσω όριο οικοπέδου .
  4. Πολύ βοηθητικό αρχείο, ευχαριστώ
  5. Και αν στείλεις e mail με ερώτημα στο help desk αυτό απαντάει αυτόματα πως έληξε η σύμβαση των μηχανικών που συμβούλευαν...
  6. Καλημέρα, Σε οικεία που είχε προβλεπόμενη δόμηση 85μ2 σύμφωνα με την άδεια οικοδόμησης και επιτρεπόμενη 200μ2, ανεγέρθη εν τέλει οικεία με εμβαδό 107μ2 όπως επίσης και Η/Χ συνολικού εμβαδού 35μ2. Τέλος δίπλα στο κτίριο ανεγέρθη και αποθήκη 14.5μ2. Μιας και σα σύνολο τα τετραγωνικά όλων των κατασκευών είναι 155μ2 και άρα ξεπερνιέται το 40% της επιτρεπόμενης δόμησης πηγαίνω κατηγορία 5; Θα κάνω αναλυτικό προυπολογισμό για Η/Χ (ένα φύλλο καταγραφής), αποθήκη (άλλο φύλλο καταγραφής) και για την επιφάνεια του κεντρικού κτιρίου που ξεπερνά τα προβλεπόμενα των 85μ2 (δηλαδή αναλυτικό για τα 86 έως 107μ2) σε τρίτο φύλλο καταγραφής; Ευχαριστώ Παρεπιπτόντος τα Help Desk μας αφήσαν χρόνους; Δεν απαντάει κανείς σε mail και τηλ.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.