Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

Euh Ptr

Members
  • Περιεχόμενα

    16
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Μηχανολόγος Μηχανικός

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

595 profile views

Euh Ptr's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • Dedicated Rare
  • Collaborator Rare
  • Reacting Well Rare
  • First Post Rare
  • Conversation Starter Rare

Recent Badges

1

Φήμη στην κοινότητα

  1. Οχι δεν ανέφεραν κάποια... μόνο οτι είναι αισθητικό κομμάτι οπότε ανήκει σε χώρους αισθητικής και οτι αν δεν φύγει από το χώρο θα υπάρξει πρόστιμο. Αλλά δεν βρίσκω κάποια επίσημη οδηγία που να το ξεκαθαρίζει. Ο προμηθευτής του (ίσως και για να πουλήσει..) αναφέρει οτι μπορούν να μπούν σε όλους τους χώρους. Είναι personal γυμναστήριο.. Δηλαδή κλείνεις ραντεβού και προφανώς δεν έχουν πρόσβαση ανήλικοι.. Όλοι οι πελάτες ενημερώνονται για τη λειτουργία του. Και κάπου εκει ερχόμαστε εμείς να βγάλουμε το φίδι από την τρύπα...
  2. Έχει μπει σε χώρο γυμναστηρίου και ήρθαν απο το υγειονομικό και είπαν οτι πρέπει να φύγει άμεσα. Γι αυτό ψάχνω κάποιο φεκ ή οδηγία που να λέει οτι τοποθετείται μόνο σε συγκεκριμένους χώρους.
  3. Καλημέρα. Έχει ασχοληθεί κάποιος με καμπίνες solarium? Δεν βρίσκω κάποιο ΦΕΚ που να αναφέρει σε τι χώρους μπορεί να μπει.. Μόνο χώρους αισθητικής ή και σε γυμναστήριο? Ευχαριστώ!
  4. Καλημέρα. Έχει κάνει κάποιος κάτι αντίστοιχο ή γνωρίζει να με κατατοπίσει για την έκθεση που υποχρεούμαστε να γράψουμε σαν δικαιολογηση των ποσοστών έκτπωσης για μια προσφορά δ.ε.. ?
  5. Καλημέρα. Εαν ο αιτούντας παντρεύτηκε το 21, εμείς στη δήλωση της αίτησης θα τον δηλώσουμε άγαμο για το 2020 άρα και στον υπολογισμό της βαθμολογίας? Ευχαριστώ!
  6. Καλησπέρα!! Ήθελα να ρωτήσω εαν έχει τύχει και κάποιον άλλο.. Για τη φωτογραφία του ΠΕΑ.. είναι μια 5όροφη πολυκατοικία και γω καλούμαι να κάνω ΠΕΑ στο ρετιρέ το οποίο είναι πιο μέσα σε σχέση με τα υπόλοιπα διαμερίσματα, με αποτέλεσμα στη φωτογραφία που βγάζω να μη φαίνεται καθόλου.. Εαν βάλω ένα βελάκι υπονοόντας οτι υπάρχει εκει διαμέρισμα θα είμαι καλυμμένη (θα γίνει αίτηση και στο εξοικονομώ)? Ευχαριστωω
  7. Καλημέρα. Ηθελα εαν γνωριζει κάποιος, τι εννοεί η παράγραφος με τα κουφώματα αλουμινίου... πολ/ζουμε το κόστος πχ 430 για παράθυρο x 0,40 και βάζουμε αυτή την τιμή στο Α ΠΕΑ? Σημειώνεται ότι επιλέξιμα είναι τα κουφώματα των οποίων οι εμφανείς πλευρές των διατομών να ταξινομούνται έως και την κλάση ακαυστότητας E σύμφωνα με το πρότυπο ΕΛΟΤ ΕΝ 13501-1. Επισημαίνεται ότι για τον υπολογισμό του κριτηρίου Κ1 (βλ. κεφ. 5), το κόστος των παρεμβάσεων 1.Α1 και 1.Α2 θα πολλαπλασιάζεται με το 0.40 καθότι το αλουμίνιο χαρακτηρίζεται ως άκαυστο υλικό, σύμφωνα με τον Πίνακα Δ4 του Παραρτήματος Δ του κανονισμού πυροπροστασίας κτιρίων (Π.Δ. 41/2018, ΦΕΚ 80/Α/7-5-2018). Επίσης οι σίτες επιδοτούνται? Αν ναι το κόστος τους είναι στην κατηγορία 1.Ε2 (λοιπά σταθερά ή κινητά συστήματα σκίασης)?
  8. Καλημέρα. Για την έκδοση ΠΕΑ για την ένταξη στο νέο εξοικονομώ, επειδή δεν υπάρχει η επιλογή του ακόμα στο buildingcert, εμείς επιλέγουμε το άλλος λόγος και γράφουμε Νέο εξοικονομώ - Πρώτη ενεργειακή επιθεώρηση ή υπάρχει επιλογή και εγώ δεν την έχω δει? * Ξέρω είναι λεπτομέρεια, αλλά θέλω να είμαι τυπική και σωστή. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!
  9. Καλημέρα!! Ηθελα να ρωτήσω εαν κάποιος έχει δηλώσει ως εθελοντής μηχανικός σε παλαιότερες κινητοποιήσεις για καταγραφή ζημιών από πλημμύρες, φωτιές να μου δώσει πληροφορίες για τη διαδικασία. Κάποιος που δεν έχει εμπειρία (γνκ νέα στο επάγγελμα) θα μπορεί να ανταπεξέλθει σε αυτό? Οποιαδήποτε πληροφορία θα μου ήταν χρήσιμη! Ευχαριστώ!!
  10. `Τοσο απλο και κοντεψα να σπασω το κεφαλι μου!! Σ ευχαριστω!!!!
  11. Καλησπέρα! Ισως έχει ξανατεθεί το θέμα αλλα δεν βρήκα απάντηση για το πρόβλημα μου. Κάνω πεα σε ξενοδοχειο και το κτίριο μου έχει μονο κλιματιστικα σε καθε δωματιο, συνεπως θα βαλω για τα υπολοιπα το θεωρητικο σεναριο. Στον μηχανικο αερισμο ομως μου βγάζει πρόβλημα και οσο και να εχω ψαξει δεν ξερω τι φταιει. Μηπως καποιος εχει αντιμετωπισει κατι παρομοιο ή ξερει πως να το λύσω? (εχω σβήσει και ξανακατεβάσει το τεε κενακ αλλα δεν αλλαξε κατι). Ευχαριστω!!
  12. Ειναι ένα ενιαίο κτίριο (2όροφο) που έχει χωριστεί ακριβώς στη μέση ώστε να έχουν και οι δύο ίδιο αριθμό δωματίων και να μη "ριχτεί¨κανείς (ο καθένας από 2 δωμάτια στο ισόγειο και 2 στον όροφο). Έχει ξεχωριστή είσοδο το κάθε δωμάτιο. Η θεία του το λειτουργεί κανονικά σα ενοικιαζόμενα δωμάτια εδώ και χρόνια και ο πελάτης μου θέλει να μισθώσει το κομμάτι του οπότε και απαιτείται το ΠΕΑ. Απλά δεν μπορώ να βγάλω άκρη από όσα διαβάζω εάν μπορεί να εκδοθεί πεα μόνο για το μισό κομμάτι που μας αφορά.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.