Μετάβαση στο περιεχόμενο

parafost

Members
  • Περιεχόμενα

    1
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Φοιτητής
  • Ειδικότητα
    Πολιτικός Μηχανικός Τ.Ε.Ι.

parafost's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Καλησπέρα!!Όπου νάναι τελειώνω τις σπουδές μου για το πτυχίο πολιτικού μηχανικού και ενδιαφέρομαι πολύ για ενα μεταπτυχιακό στο εξωτερικό(με προοπτική εύρεσης εργασίας στον ίδιο τόπο).Με ενδιαφέρει ιδιαίτερα ο τομέας του περιβάλλοντος μιας και πιστεύω πως έχει πολύ μέλλον,ωστόσο δεν έχω καταλήξει ακόμη σε κάτι συγκεκριμένο χωρις να αποκλείω επιλογές όπως μηχανικός περιβάλλοντος ας πούμε.Σίγουρα όμως μιλάμε για πανεπιστίμια εξωτερικού σε ισως σκανδιναβικές χώρες κυρίως όπου το περιβάλλον αντιμετωπίζεται τελείως διαφορετικά απο οτι στην Ελλάδα (τουλαχιστον προς το παρων)...Θα εκτιμούσα οποιαδήποτε βοήθεια.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!
  2. Καλησπέρα παιδιά.Είμαι τελοιόφοιτος πολιτικός μηχανικός και θα ήθελα να παρακολουθήσω κάποια σεμινάρια project management αλλα δεν ξέρω απο που να αρχίσω λόγω των επιπέδων που έχει οπότε θα ήθελα λγο τα φώτα σας,όποιος ξέρει αν μπορεί να με καθοδηγήσει θα το εκτιμούσα ιδιαιτέρως.Ευχαριστώ!!
  3. Καλησπέρα συνάδερφοι.Είμαι τελοιόφοιτος πολιτικός μηχανικός και μετά το στρατιωτικό μου (όπως όλοι πλέον) έτσι κ εγω ψάχνω για ενα δυνατό μεταπτυχιακό στο εξωτερικό.Ενδιαφέρομαι ιδιαίτερα για τον τομέα του περιβάλλοντος χωρίς όμως προς το παρόν να έχω καταλήξει κάπου συγκεκριμένα.Θεωρώ οτι ο εν λόγω τομέας έχει μέλλον και είναι κατι που προσωπικά το βρίσκω πολύ ενδιαφέρον για να ασχοληθώ.Θα εκτιμούσα ιδιαίτερα κάποια πρόταση σας (ανεξαρτήτου χώρας) ετσι ώστε να εχω και εγω ενα πάτημα για να ξεκινήσω να ψάχνω μέχρι να καταλήξω σε αυτό που με ενδιαφέρει να ασχοληθώ περισσότερο..ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για τον χρόνο σας!!
  4. Ευχαριστώ ιδιαιτέρως για την άμεση απάντηση..Όσον αφορά τις σχετικές ερωτήσεις: 1)Για τις ξένες γλώσσες νομίζω είμαι καλα και σίγουρα είναι κατι το οποίο αν δεν έχεις δεν κάνεις τίποτα.Προς το παρόν τα (Αγγλικά-Γερμανικά-(Ιταλικά σε χαμηλό επίπεδο προς το παρόν)) είναι καλά πιστέυω.Άν προλάβω και ρώσσικα που θέλω νομίζω έχω κλείσει απο γλώσσες! 2)Δεν έχω ακόμη απευθυνθεί σε καθηγητές, ωστόσο υπάρχει ενα connection(μακρινό βέβαια) αλλά υπάρχει.Όσον αφορά την γραμματεία της σχολής νομίζω δεν θα με βοηθήσουν καθόλου ειδικά για πρακτική τόσο μακριά.(το γνωρίζω απο πολλούς απόφοιτους).Σε γενικές γραμμές όμως ψάχνομαι αρκετά και νομίζω πως και ο λογαριασμός μου στο LINKEDIN θα βοηθήσει επίσης στο ψάξιμο! 3)Εκτός απο γλώσσες έχω ασχοληθεί και με άλλα πράγματα όπως (project management-εχω παρακολουθήσει διαδυκτιακά ενα σεμινάριο) όπως προαναφέρθηκε,ωστόσο θα ήθελα να εμβαθύνω ακόμα περισσότερο και νομίζω πως θα το κάνω με κάποιο (επιπλέον) σεμινάριο.(κάτι που με ενδιαφέρει αρκετά και θέλω να μάθω είναι τα ενεργειακά θέματα (βιοκλιματικός σχεδιασμός κλπ.)δεν ξέρω όμως τι αντίκτυπο έχει.Όσον αφορά τις συστατικές επιστολές αυτό είναι εύκολο να γίνει! Θα προσπαθταήσω σε αυτά τα 2 χρόνια σχεδόν να αποκτήσω όσες περισσότερες γνώσεις γίνεται (σχετικές με αυτό που θέλω να κάνω) ώστε να έχω πολλές πιθανότητες.Έιμαι άνθρωπός που θέλει να μαθαίνει και να εξελίσεται συνεχώς σε αυτό που κάνει οπότε θα προσπαθήσω για το καλύτερο.!Θα ακολουθήσω τις συμβουλές σου και μακάρι να βγει κάτι καλό.
  5. Καλησπέρα παιδιά!Είμαι φοιτητής στην σχολή πολιτικών μηχανικών (Τ.Ε.Ι Κεντρικής Μακεδονίας) και σε έναν χρόνο τελειώνω την σχολή οσον αφορά τα μαθήματα και την πτυχιακή και αμέσως μετά εχω το στρατιωτικό μου.Ενδιαφέρομαι ωστόσο εδω και αρκετό καιρό να κάνω ενα μεγάλο βήμα και να τολμήσω να κάνω την πρακτική μου(μετά τον στρατό) στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στο Ντουμπάι.Θα ήθελα λοιπόν να ρωτήσω καποια πράγματα επ'αυτού. Πρώτον.Είναι νωρίς αν αρχίσω να ψάχνω απο τώρα για την εύρεση μιας εταιρίας? Δεύτερον.Υπάρχουν πιθανότητες να καταφέρω κάτι τέτοιο?(αναφερόμενος στο φάσμα της οικονομικής κρίσης που ίσως να επηρεάζει)? Τρίτον.Υπάρχει κάτι που ίσως θα έπρεπε να γνωρίζω επιπλέον ώστε να προετοιμαστώ κατάλληλα? Ευχαριστώ πάρα πολύ για τον χρόνο σας και θα ήμουν ιδιαίτερα ευγνώμων για οποιαδήποτε απάντησή σας!!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.