Μετάβαση στο περιεχόμενο

Kat_G

Members
  • Περιεχόμενα

    9
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by Kat_G

  1. Καλημερα! Μηπως γνωριζετε ποσο διαφορα επιτρεπεται να εχουν 2 πλακες στο υψος? Δηλαδη, αν εχω μια πλακα 20cm μπορει η διπλα της να ειναι 30cm και αν ναι ποσο πρεπει να ειναι το δοκαρι αναμεσα τους? Πρεπει να υπαρχει ενας σχετικος πινακας αλλα δεν τον βρισκω.. Ευχαριστω πολυ!
  2. Καλησπέρα. Νομιζω πως οι αρχιτεκτονικες προεξοχες μπορουν να ειναι μεχρι και 0,40. Εγω σε μια οικοδομη που ειχα και εβγαινε η κολωνα πιο εξω απο τον τοιχο (στο μπαλκόνι) επρεπε να υπολογισθει στην καλυψη. Αν ομως εκτος απο την κολωνα που προεξεχει εχεις δοκαρι και πλακα απο πανω της τοτε θεωρειται Η.Χ.
  3. Καλημερα! Εγω το εκανα copy paste στην επιφανεια εργασιας του υπολογιστη μου και το ανοιξε σαν φωτογραφια
  4. Καλημερα! Εγω εχω τελειωσει στην αγγλια. Γυρνώντας και αφου πέρασα απο το ΔΙΚΑΤΣΑ,που υπηρχε τοτε, πηρα τον τιτλο του πολιτικου μηχανικου. Γενικα (χωρις ειδικότητα) Εγω μπορω και υπογραφω στατικα. Μηπως αν εχεις τελειωσει στο εξωτερικο δεν υπάρχει διάκριση? Δε νομιζω πως υπάρχει καποιο προβλημα αν αναγνωρισεις το πτυχιο στην Ελλαδα και γραφτεις στο ΤΕΕ. Με τις σπουδες στο πολυτεχνειο και τις κατευθυνσεις δεν ξέρω τι γινεται στην πραξη.. Ελπιζω να βοηθησα λιγακι..
  5. Καλημέρα και ευχαριστώ πολυ όλους σας για τη βοηθεια! Νικ, δεν μπορω να ανοιξω το doc....Κατι λειπει απο το word μου...Και δοκιμασα σε 2 υπολογιστες... Μηπως το εχεις σε acrobat? Ευχαριστω!
  6. Ουτε εγω θα κανω υπολογισμους.Μια τομουλα χρειάζομαι για την πολεοδομία...Μηπως μπορεις να μου στειλεις αυτο στο σκαριφημα?pleeeaaaaseee..Δεν καταλαβαινω πως πάνε τα σίδερα από την κάτω πλάκα πάνω.. Η έστω μια αναλυτικότερη περιγραφη...Δεν καταλαβαίνω τι γινεται με το χωμα που υπάρχει και πως στέκεται.. Ευχαριστω πολυ!
  7. οχι...εστω οτι εχουμε την τρυπα στη μεση και γυρω γυρω τις πεδιλοδοκους (εκκεντρες). Αν σκαψουμε ενα μετρο πιο κατω τοτε θα έχουμε τις πεδιλοδοκους πιο πανω και στο σημειο της τρυπας η πλακα θα ειναι πιο κατω..αρα τα χωματα δεξια και αριστερα πως στηριζονται? Και εστω οτι τα στηριζουμε με ενα τοιχειο τοτε θα εχουμε ενα τοιχειο 25cm που θα ειναι 1 μ συν το παχος της θεμελιωσης του ανελκυστηρα και απο πανω αυτο το 25 θα πεφτει στο κατω μερος της κανονικης θεμελιωσης. Δεν ξερω αν γινομαι κατανοητη.. Εκτος και αν υπολογισουμε τις κολωνες του Π του ανελκυστηρα να κατεβαινουν πιο κατω και και προσθεσω στην πεδιλοδοκο αυτη αλλο ενα μετρο.. Δε ξερω αν γινεται...
  8. Καλησπέρα. Εχω μια οικοδομη με 2 υπογεια..Το ασανσερ κατεβαίνει και στο 2ο υπόγειο. Η θεμελίωση είναι με πεδιλοδοκους. Υποτιθεται οτι η θεμελιωση του ασανσερ πρεπει να ειναι 1 μετρο πιο χαμηλη ωστε να γινονται εργασιες συντηρησης. Στη μελετη εδειξα τη σταθμη 1 μετρο πιο κατω και μου ζητηθηκε απο τον στατικο της πολεοδομιας τομη για να δειξω πως θα γινει στην πραξη. Μηπως σας εχει συμβει κατι αντιστοιχο , και πως γινεται στην πραξη αφου υπάρχει διαφορα πεδιλοδοκων 1 μετρο? Ευχαριστω!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.