Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

MichaelPantos

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Μηχ/κος ΗΥ & Πληροφορικής

MichaelPantos's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

2

Φήμη στην κοινότητα

  1. Συνάδελφε 32pixels στο ιδιο γραφειο που πήγες πήγα κι εγώ χθες, και όταν τους είπα τι θέλω να κάνω (διαγραφή από ΤΣΜΕΔΕ γιατι δεν χρησιμοποιω την ιδιότητα του μηχανικού στην εργασία μου ως μισθωτός) προσπάθησε να μου πει ότι δεν είναι εύκολο αυτο που θέλω να κάνω, αλλά να το ξεκινήσω, και όπως προ-είπα: "Δεν προβλέπει ο νόμος διαγραφή από το ΤΕΕ". Με λίγα λόγια προσπάθησαν με τρόπο να με αποθαρρύνουν αλλά δεν έπιασε. Btw αυτό το χαρτί που σου έδωσαν και ανέβασες το εχω και γω και ειμαι στην κατηγορία "μη συναφούς επαγγελματος" ... Θα προχωρήσω τη διαδικασία όπως και να'χει αν και το 1ο bullet δεν ξερω τι νόημα έχει αφού είμαι μισθωτός εδώ και καιρό... (όχι οτι όλα τα υπόλοιπα bullets εχουν...)
  2. Καλησπέρα συνάδελφοι. Συνάδελφε Ροδόπουλε ποιά είναι η φόρμα Ρ1 που αναφέρεις; Η αίτηση διαγραφής; Παντως είναι απίστευτο που εδω μέσα βγάζεις πιο χρήσιμα συμπεράσματα από το να επισκεφθείς το ΤΕΕ όπως έκανα σήμερα για να πληροφορηθώ για τη διαδικασία διαγραφής μου. Μεσα σε όλα άκουσα το επικό "Δεν προβλέπει ο νόμος διαγραφή από το ΤΕΕ"... ενώ υπάρχουν τόσοι που εχουν διαγραφεί. Τότε κύριοι πώς και υπάρχει η αίτηση διαγραφής ως έντυπο στην επίσημη ιστοσελίδα του ΤΕΕ; ΕΕΕ;;; ΕΕ;;;
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.