Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

NNNN

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Αρχιτέκτων Μηχανικός

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

615 profile views
  • pjmreth

NNNN's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • Collaborator Rare

Recent Badges

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Είναι όπως τα λές ακριβώς..Σήμερα είναι πλακοστρωμένα και η πρασιά του και το πεζοδρόμιο, υπάρχουν παρτέρια και κάγκελα.Θέμα φύτευσης δεν υπάρχει και ο Δήμος δεν πρόκειται να δώσει προσβάσεις εάν δεν του φέρει νομιμότητα των θέσεων στάθμευσης .. Οπότε αφού δεν μπορει να τακτοποιηθεί πρέπει να εκδοθεί άδεια ...σωστά..?
  2. Καλημέρα. Καταρχάς ευχαριστώ για την απάντηση. το θέμα είναι λιγο ..πολύπλοκο..Η πολυκατοικία έγινε με άδεια του 88 και είχε τις θέσεις στάθμευσης που απαιτούνταν, δεσμευμένες σε ένα σημείο στην πρασιά του. Το ισόγειο αποτελείται από καταστήματα.Το 1989 κάνει τροποποιηση της σύστασης --κάλυπτε το 51% των χιλιοστων --και αλλάζει τις θέσεις από εκεί που έδειχνε η άδεια και τις τοποθετει κάθε μία μπροστά από κάθε κατάστημα στην πρασιά , σε όλο το μήκος της όψης, αφού είχαν αποκληστική χρήση του χώρου. Το 2002 εκδίδει μια αλλη αδεια στην οποία δεν δείχνει τις θέσεις βάσει της σύστασης ..αλλά τις δείχνει όπως ήταν στην αρχική [ του 88 ] και αργότερα εκδίδει και άλλη μία άδεια όπου συνεχίζονται να φαίνονται οι θέσεις στην ίδια θέση...Παράλληλα το 2001 ο Δήμος της περιοχής εκτέλεσε εργα και τοποθέτησε κάγκελα και παρτέρια σε όλο το μήκος του πεζοδρομίου αφήνοντασς μόνο τις προσβάσεις των θέσεων βάσει τησς αδείας του. Σήμερα ζητάει από τον Δήμο να του ανοίξουν τις προσβάσεις των θέσεων της σύστασης...στην πρασιά ..όπου δεν φαίνονται σε καμμία μεταγενέστερη άδεια, κρατώντας και τις παλιές..Αυτές λοιπόν οι θέσεις της σύστασης που δεν είχαν υλοποιηθει ποτέ και δεν περάστηκαν στις μετέπειτα άδειες και θεωρούνται επι πλέν των νομίμων μπορούν να τακτοποιηθούν με το άρθρο 100 η απαιτείται 'εκδοση αδείας ? Ευχαριστώ
  3. Γεια σας Μπορώ να τακτοποιήσω με 4495/17 επιπλέον [ από τις νόμιμες] ανοικτές θέσεις στάθμευσης στην πρασιά πολυκατοικίας του 88. Δεν χρειάζομαι συναίνεση. Πρέπει να αποδείξω ότι χρησιμοποιούνται πριν το 2011..και πως το αποδεικνύω...?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.