Μετάβαση στο περιεχόμενο

ioannispou

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης

ioannispou's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Κυρία Ταυλάκη η καμινάδα απέχει απόσταση μικρότερη απο δέκα μέτρα από τα ανοίγματα του δεύτερου ορόφου μου. Κύριε Δημήτρη gm προφανέστατα δεν έχετε βρεθεί σε παρόμοια περίσταση. Όπως σας είπα το οίκημα μου ειναι ιδιόκτητο και μπορεί ο δεύτερος όροφος να μην κατοικείται ωστόσο οι χώροι επικοινωνούν. Με αποτέλεσμα να αναγκάζομαι να κλείνω τις πόρτες κ να βάζω πετσέτες στις χαραμάδες για να μην εισπνέω εγώ κ κυρίως τα παιδιά μου τον καπνό. Επιπλέον είναι ιδιόκτητο οίκημα που επφτιαξα με τους κόπους μιας ζωής κ που τα τελευταία τρία χρόνια έχω βάψει τρεις φορές. Όσο για τον γείτονα κ την προστασία της οικογένειας του από το ψύχος υπάρχουν πάρα πολλοί τρόποι να ζεσταθεί τους οποίους θα μπορουσε να προετοιμάσει μια κ η απόφαση της πολεοδομίας έχει βγει εδώ κ πολύ καιρό. Απαιτώ λοιπόν να ανακαλέσετε μια και βιαστήκατε πολύ να με χαρακτηρίσετε "απαράδεκτο".
  2. Αναφέρει πως πρέπει "να την ανυψώσει ή να περιορίσει με καποιον αλλο τρόπο την ενοχληση" που μου επιφέρει. Εφόσον η απόφαση της πολεοδομίας είναι ξεκάθαρη κ ο γείτονας δεν συμμορφώνεται με αυτήν, πως πρεπει να κινηθώ;;
  3. Καλησπέρα. Θα ήθελα να σας ρωτήσω κάτι. Είμαι ιδιοκτήτης μίας τριώροφης οικοδομής. Ο πρώτος όροφος αυτής κατοικείται, ενώ οι δυο πιο πάνω δεν κατοικούνται. Το σπίτι μου συνορεύει με μία μεζονέτα που φέρει καμινάδα ξυλολέβητα που απέχει 6 μέτρα από τα ανοίγματα του σπιτιού μου και βρίσκεται στο ίδιο ύψος με τον δεύτερο όροφο. Ύστερα από απόφαση της πολεοδομίας η καμινάδα του κρίθηκε παράνομη. Ο γείτονας μου συμμορφώθηκε αρχικά με την απόφαση αυτή και σταμάτησε να την λειτουργεί για ένα διάστημα. Ξεκίνησε όμως πρόσφατα να την επαναλειτουργεί. Θα ήθελα να με καθοδηγήσετε, αν είναι εύκολο, πως θα μπορούσα να το διαχειριστώ. Σας ευχαριστώ.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.