Μετάβαση στο περιεχόμενο

myrotop7

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Αρχιτέκτων Μηχανικός

myrotop7's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. dimitri GM δεν έχω διαμερισμάτωση γιατί δεν αλλάζουν τα μηχανολογικά. Μια απλή μετατόπιση μεσοτοιχίας έχω, εσωτερικές διαρρυθμίσεις δηλαδή. Η όψη δημιουργεί όλο το θέμα..δεν με καλύπτει το ε' της κατ.3 λόγω των διαστάσεων των ανοιγμάτων.. Inaris θα κοιτάξω αυτό της αναθεώρησης αν και βιάζονται οι ιδιοκτήτες οπότε μάλλον δύσκολα... Σας ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας!
  2. Τα συμβόλαια περιγράφουν την πραγματική κατάσταση. Η αλλαγή της όψης έγκειται στην αλλαγή των διαστάσεων των ανοιγμάτων της πρόσοψης. Στην πράξη μίκρυνε το ένα και μεγάλωσε το άλλο..
  3. Συνάδελφοι καλησπέρα. Μεταξύ δύο διαμερισμάτων πέμπτου ορόφου (με ΟΑ 2005) έχει γίνει μετατόπιση μεσοτοιχίας κατά την διάρκεια κατασκευής του έργου με ταυτόχρονη αλλαγή όψης. Από την πολεοδομία μου είπανε πως δεν μπορώ να κάνω ενημέρωση φακέλου γιατί αλλάζει η όψη. Το εντάσσω στον Ν.4178/2013 ως μια λοιπή παράβαση (κατηγορία 4 λόγω του ότι δεν πληρώ τις προυποθέσεις της αλλαγής των διαστάσεων). Η συμβολαιογράφος θεωρεί ότι ο πελάτης της δεν είναι καλυμμένος λόγω της μελλοντικής συμπλήρωσης της ταυτότητας του κτιρίου. Μπορώ να κάνω κάτι άλλο όσον αφορά την έκδοση κάποιας σχετικής αδείας; Με την ρύθμιση δεν καλύπτομαι για πάντα;
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.