Μετάβαση στο περιεχόμενο

ampofila

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    7
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by ampofila

  1. Καλημέρα, Φίλος που έχω βοηθήσει να κάνει την αίτηση, αντιμετωπίζει το εξής πρόβλημα. Η διανομή αερίου αττικής δεν μπορεί να προχωρήσει στην τοποθέτηση του μετρητή γιατί η κολώνα της πολυκατοικίας εξέχει αρκετά περισσότερο από το κανονικό (ότι κι αν σημαίνει αυτό - δεν είμαι μηχανικός) και δεν μπορεί να συνεχίσει το σκάψιμο. Του είπαν να βρει άλλον μηχανικό να πάρει την ευθύνη για το σκάψιμο. Δυστυχώς δεν ενδιαφέρεται και κανείς άλλος στην πολυκατοικία για να το κυνηγήσουν μαζί. Έχει κάποιος κάποια ιδέα αν μπορεί να γίνει κάτι για αυτήν την περίπτωση? Γιατί αν και έχουμε ζητήσει παράταση, είναι αρκετά πιθανό να μείνει εκτός πρόγραμματος. Έχω επισυνάψει φωτογραφία από τα σκαψίματα. Ευχαριστώ.
  2. https://www.b2green.gr/el/post/62109/?utm_source=MadMimi&utm_medium=email&utm_content=Εξοικονομώ%3A+αλλαγή+τράπεζας%2C+μηχανικοί+στην+ανεργία%2C+οδοφωτισμός+%26+46+ακόμα+άρθρα&utm_campaign=20180930_m147391708_Εξοικονομώ%3A+αλλαγή+τράπεζας%2C+μηχανικοί+στην+ανεργία%2C+οδοφωτισμός+%26+46+ακόμα+άρθρα&utm_term=____CE_B4_CE_B9_CE_B1_CE_B2_CE_AC_CF_83_CF_84_CE_B5+_CF_80_CE_B5_CF_81_CE_B9_CF_83_CF_83_CF_8C_CF_84
  3. Κατάφερα και έβγαλα γραμμή. Η κοπέλα μου είπε ότι ακούγεται από το τεχνικό τμήμα ότι μάλλον θα υπάρξει δυνατότητα να αλλαχθεί η συνεργαζόμενη τράπεζα αργότερα. Στις 10 θα καλέσω και το τεχνικό τμήμα. Επίσης το IBAN ωφελούμενου δεν είναι απαραίτητο να είναι το ίδιο με αυτό από το οποίο θα γίνουν οι πληρωμές. Σχετικά με τις πληρωμές από λογαριασμό τρίτου και όχι του ωφελούμενου, μου είπε ότι καλύτερα θα ήταν να γίνουν από λογαριασμό του ωφελούμενου. Αν όμως γίνουν από τρίτο θα πρέπει να φαίνεται ο αριθμός της απόφασης υπαγωγής στην αιτιολογία και να υπάρχει και μια υπεύθυνη δήλωση από τον ωφελούμενο.
  4. Εκ παραδρομής όταν έκανα την αίτηση έβαλα λάθος τράπεζα (τη δική μου και όχι του ωφελούμενου). Γνωρίζει κάποιος πως μπορεί να αλλάξει αυτό? Γιατί φυσικά τώρα δεν μπορώ να κάνω επιβεβαίωση ΙΒΑΝ ωφελούμενου. (έχω βρει ένα post στο thread των μηχανικών με ερώτηση για το συγκεκριμένο ζήτημα αλλά δεν έχει απαντηθεί). Επίσης γνωρίζετε αν οι πληρωμές πρέπει να γίνουν αποκλειστικά από τον ωφελούμενο?
  5. Γνωρίζει κάποιος πώς μπορούμε να προστατευτούμε από τις φουσκωμένες λόγω εξοικονομώ προσφορές? Οι φετινές προσφορές (με εξοικονομώ) που έχω πάρει για μόνωση, συγκριτικά με τις περσινές (χωρίς εξοικονομώ) είναι αρκετά πιο πάνω ανά τετραγωνικό μέτρο. Είχα πει πέρσι να περιμένω για να γλιτώσω χρήματα αλλά τώρα το σκέφτομαι. Γενικά είμαι υπέρ του να πληρώνω ΦΠΑ αλλά αυτή η κατάσταση δεν συμφέρει καθόλου. Επίσης έχω προσφορά που έφτασε τα 59 ευρώ το τετραγωνικό, ενώ το επιλέξιμο είναι 44 (πέρσι ο ίδιος μου είχε δωσει προσφορά με 30/τμ χωρίς ΦΠΑ). Υπάρχει κάποιος έλεγκτικός μηχανισμός για τέτοιες περιπτώσεις?
  6. γεια σας, iridoula τι browser χρησιμοποιείς και κατάφερες να κάνεις προσωρινή αποθήκευση? Γιατί o firefox βγάζει άπειρα javascript errors που σημαίνει ότι η σελίδα είναι κολλημένη. https://pasteboard.co/HbIDsGj.png
  7. Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας. Αντισεισμεικός αρμός δεν υπάρχει, οπότε θα πάω βάση της καλής γειτνίασης προς το παρόν. Θα ενημερώσω το thread όταν και αν ολοκληρωθούν οι εργασίες σε περίπτωση που και κάποιος άλλος ενδιαφέρεται για τέτοια εργασία.
  8. Γειά σας, Είμαι ιδιοκτήτρια ενός οροφοδιαμερίσματος σε πολυκατοικία 3 ορόφων και ενδιαφέρομαι να κάνω εργασίες θερμομόνωσης. Η πολυκατοικία είναι του 1978 και εφάπτεται δεξία και αριστερά από διπλοκατοικία και μονοκατοικία αντίστοιχα. Θα ήθελα να ρωτήσω μπορώ να κάνω θερμοπρόσοψη στις δύο αυτές πλευρές? Αν μπορώ τι διαδικασίες πρέπει να ακολουθήσω? Ευχαριστώ για την βοήθεια.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.