Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

anka

Core Members
  • Περιεχόμενα

    1.414
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

  • Days Won

    1

anka last won the day on Μάρτιος 18 2017

anka had the most liked content!

Profile Information

  • Φύλο
    Δεν απαντώ
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

anka's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • Helpful Rare
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In
  • Very Popular Rare

Recent Badges

158

Φήμη στην κοινότητα

  1. Theodore Grousopoulos, δεν το έχω μαζί μου αυτή τη στιγμή [εκτός γραφείου λόγω διακοπών]. Το βιάζεσαι πολύ;
  2. Αυτό το "η αίτησή σας τίθεται σε κατάσταση αναμονής για την επιλογή ή μη δανείου" τι σημαίνει; Πρέπει να κάνουμε κάποιο επόμενο βήμα για την αίτηση δανειοδότησης; Ηλεκτρονικά; ή περιμένουμε;
  3. Kαλημέρα. Δεν έχω γραπτή απάντηση ακόμα αλλά θα σας ενημερώσω σίγουρα μόλις έχω κάτι στα χέρια μου
  4. Ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον. dimitris GM, πρακτικό θέμα πρόσβασης δεν υπάρχει. Υπάρχει δουλεία που συνδέει το αγροτεμάχιο με τον κοινοτικό δρόμο. Επίσης από την πλευρά της παραλίας υπάρχει κι από εκεί πρόσβαση. Θα καταθεσω αίτηση για να πάρω την απάντηση γραπτώς και θα σας ενημερώσω.
  5. Εχεις δίκιο, καλή ιδέα. Εσύ δηλαδή Kakos_lykos συμφωνείς με τον tetris,ε;
  6. Λοιπόν! Πήρα τηλ στην Πολεοδομία! Η δική τους άποψη tetris (με βεβαιότητα μαλιστα) είναι οτι και οι παρεκκλίσεις θέλουν πρόσωπο.
  7. Χμμμμ επομενως λες πως αν ήθελε το ΠΔ του 1981 να υπάρχει απαίτηση για πρόσωπο θα το διευκρίνιζε ρητά δεδομένων των απαιτήσεων που υπήρχαν το 1979. Σε ευχαριστώ για όλα Μου κάνει εντύπωση γιατί βλέπω οτι το 1979 απαίτηση για πρόσωπο υπήρχε και μάλιστα έθετε και συγκεκριμένα ελάχιστα μέτρα.. Με ποιά λογική να καταργήθηκε το 1981 σε αυτα τα οικόπεδα; Η παρέκκλιση έχει το νόημα να απαλλάσσει τα προϋφιστάμενα από τους δυσμενέστερους όρους του νέου διατάγματος. Όμως η απαίτηση περί προσώπου του 1981 ήταν ευμενέστερη αφού δεν έθετε ελάχιστο μήκος. Ετσι δεν είναι;
  8. tetris σ' ευχαριστώ πολύ που ασχολείσαι! Το έχω υπόψη μου το κείμενο και συμφωνώ σε πρώτη ανάγνωση μαζί σου. Απλά διαβάζω στο ιντερνετ και την άποψη οτι το πρόσωπο επί κοινοχρήστου "εννοείται" και για την παράγραφο 2, και οτι απλώς η διευκρίνιση γίνεται μόνο ως προς το εμβαδόν. Ρωτησα μάλιστα και τοπογράφο που θεωρώ πολύ σοβαρό και γνώστη και μου είπε το ίδιο. Εκτός αν δεν κατάλαβε ακριβώς γιατί τα είπαμε λίγο βιαστικά στο κινητό.
  9. Σωστά κατάλαβες! Το ερώτημα είναι αν τελικά στις παρεκκλίσεις ισχύει και η απαίτηση προσώπου, όπως ισχύει και στον κανόνα. Διαβάζω στο forum αντικρουόμενες απόψεις και έχω μπερδευτεί. Θα επικοινωνήσω και με την ΥΔΟΜ. Εχεις άποψη εσύ επ' αυτού;
  10. Kakos_lykos ποιες είναι οι προϋποθέσεις αυτές; tetris, αλήθεια δεν ισχύει για την παρέκκλιση το πρόσωπο; Είναι σίγουρο αυτό, εχεις κάποιο έγγραφο σχετικά που να το διευκρινίζει; Γιατί συναδελφος τοπογράφος μου είπε χθες οτι απαιτείται πρόσωπο και στην παρέκκλιση. Ομολογώ οτι δε γνωρίζω, δεν εχω ασχοληθεί και ο μόνος λόγος που τώρα ψάχνομαι είναι επειδή πρόκειται για ακίνητο συγγενών. Πρόσβαση πχ για πυροσβεστική που λες κλπ υπάρχει μέσω της δουλείας..και από την παραλία βεβαια...
  11. Ευχαριστώ για την απάντηση! Δυστυχώς δεν ξέρω ακόμα αν είναι καθορισμένες οι γραμμές του αιγιαλού και της παραλίας. Εχω στα χέρια μου ένα καταπληκτικό (!) τοπογραφικό που δείχνει οτι μπροστά από το οικόπεδο υπάρχει μια ζώνη παραλίας χωρίς να τη χαρακτηρίζει κάπως συγκεκριμενα, σε απόσταση 100μ έχει τραβήξει μια γραμμή και γράφει "ΑΜΜΟΣ" και άλλα 40μ πιο πέρα μια δεύτερη γραμμή και γράφει "ΘΑΛΑΣΣΑ" ))
  12. Καλησπέρα. Πρώτη φορά μου τυχαίνει μια υπόθεση σε οικισμό προ του 1923 και θα ήθελα τη βοήθειά σας. Ο κανόνας μιλά για Ε=2000μ και πρόσωπο σε κοινόχρηστο χώρο. Ή Ε=500τμ και πρόσωπο σε κοινόχρηστο χώρο, αν έχουμε κάτω από 800κατοικους, δυσπρόσιτο οικισμό κλπ Το οικόπεδο που με ενδιαφέρει έχει το εμβαδόν της παρέκκλισης αλλά εξυπηρετείται με δουλεία διόδου (που αναφέρεται στους τίτλους κλπ) και δεν έχει πρόσωπο σε κοινόχρηστο χώρο. Εκτός αν θεωρείται κοινόχρηστος χώρος η παραλία; (μπορεί να είπα και κοτσάνα τώρα!χαχα) Ή μήπως δεν υπάρχει απαίτηση για πρόσωπο στα κατά παρέκκλιση; Ετσι όπως το γράφει το άρθρο δεν είμαι 100% σίγουρη τι εννοεί. Το θέμα μου είναι οτι έχω ένα τοπογραφικό που αναφέρει το οικόπεδο ως άρτιο και οικοδομήσιμο κατά παρέκκλιση. Και επίσης έχει βγει σε αυτό μια άδεια περιτοίχησης κάποια στιγμή. Αλλά επειδή πολλά γίνονται θα ήθελα να επιβεβαιώσω αν όντως είναι άρτιο και οικοδομήσιμο, με προβλημάτισε το θέμα του προσώπου. Ευχαριστώ πολύ!
  13. Είναι οι κλασικές σπασμωδικές κινήσεις της Λογισμικής, δε μου κάνει εντύπωση. Το μετάνιωσαν και το μάζεψαν.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.