Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

nikol kostakou

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by nikol kostakou

  1. Όταν πρώτο μπήκα στην σχολή μου( τει πολιτικών μηχανικών) το 2015 μας έλεγαν οι καθηγητές δεν ξέρουμε τι γίνεται με τα δικαιώματα σας αλλά θα βρεθεί κάτι δεν γίνεται...όταν τελείωσα μας είπαν ότι δεν υπάρχουν και έτσι άρχισα να απορώ και να αναρωτιέμαι ότι τι ? είναι σαν να μην έχω τελειώσει κάποια σχολή? μου φαινόταν πολύ περίεργο ...έτσι μπήκα στην διαδικασία να παίρνω τηλεφωνά..ξεκίνησα με την γραμματεία μου που δεν ήξερε φυσικά κάτι και με ''έστειλε'' στο υπουργείο παιδείας το οποίο με έστειλε με την σειρά του στο υπουργείο υποδομών το οποίο με έστειλε στην εετεμ και μετά πάλι τηλέφωνα στο υπουργείο παιδείας και τέλος στο τεε...από όλα αυτά τα τηλεφωνήματα μόνο μια κυρία προσπάθησε να με βοηθήσει και άνοιξε ταυτόχρονα τους νόμους μπροστά της και μου είπε πως για να έχω τα επαγγελματικά δικαιώματα ενός πολιτικού μηχανικού( υπο περιορισμούς εννοείται) πρέπει η σχολή μου να έχει κάνει δυο μετονομασίες στο παρελθόν..η μια να είναι δομικών έργων και η άλλη να είναι έργων υποδομής όπου έπειτα η τελευταία του να είναι πολιτικός μηχανικός ...εμένα λοιπόν η σχολή μου ήταν 1η ονομασία την οποία δεν θυμάμαι τώρα αλλα είχε να κάνει με αναπαλαίωση έπειτα έγινε πολιτικός δομικών έργων και από το 2015 και έπειτα ήταν πολικών μηχανικών...εν τελη η κυρία αυτή μου είπε οτι με βάση τον νόμο οπου τα επαγγελματικά δικαιώματα μεταφέρονται όταν αλλάζουν και οι ονομασίες έχω τα εδ που έχει και ένας υπομηχανικός αλλά περιορίζομαι μόνο σε δομικά έργα (υπογραφή,σφραγίδα και κτίρια μέχρι 3 ορόφους) και κανένα δικαίωμα για έργα υποδομής....τα άφησα έτσι διότι λέγοντας αυτά στην γραμματεία μου είπαν δεν ξέρουμε εαν ισχύει αυτό!! έτσι ήρθε η αγανάκτηση και η απόφαση για κατατακτήριες διότι δεν θέλω να με περιορίζει κάποιος νόμος η να μην γίνεται τίποτα για όλα αυτά τα τει που χάθηκαν...και επίσης δεν ξέρω ποιος λέει οτι δεν λέγονται..ακόμα και τώρα που καταργήθηκαν τει λέγονται!! όπως και το πτυχίο μου μπορεί να έχει αριστερά δεξιά πανεπιστήμιο θεσσαλιας αλλά απο κάτω υπάρχουν οι λέξεις πρώην τει θεσσαλιας!!! συγνώμη που βγήκε σχετικά εκτός θέματος !
  2. Διότι έχω σπίτι στον Βόλο και δεν γίνεται να νοικιάσω ή να πάω σε άλλη πόλη
  3. Καλησπέρα σας και ελπίζω να είστε καλά, είμαι εντός ολίγων μηνών πτυχιούχος πολιτικός μηχανικός τ.ε και θα δώσω κατατακτηριες στο πανεπιστήμιο πολιτικών μηχανικών του Βόλου, μετά από αυτή την ανάρτηση σας θα ήθελα να μου πείτε εάν βρήκατε κάποια θέματα ή σημειώσεις. Έχω παρατηρήσει ότι εκτός από τα μαθήματα του eclass δεν μπορώ να βρω άλλο υλικό. Λόγω οικονομικών δυσκολιών, μου είναι εξαιρετικά δύσκολο να πάω σε κάποιο φροντιστήριο. Οποίος άλλος μπορεί να με βοηθήσει με θέματα, σημειώσεις και οτιδήποτε θεωρεί σημαντικό είναι πολύ πολύ ευπρόσδεκτο!!!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.