Μετάβαση στο περιεχόμενο

dimitris 1975

Members
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Χημικός Μηχανικός

dimitris 1975's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. καλημέρα. ακόμα δεν έχω καταφέρει να βρώ άκρη. έχω εμπλέξει και το υπουργείο εργασίας ελλάδος που έχει στείλει επιστολή στο αντιστοιχο της βουλγαριάς, ζητώντας να μου εκδώσουν το Α1....ειδομεν. δεν ξέρω, εάν με την αλλαγή του νόμου περί ιδιότητας των μηχανικών, μήπως και δεν χρειάζεται πλέον.....γνωρίζει κάποιος να μας πεί?
  2. καλησπέρα σε όλους. πήγα πάλι και αρνουνται να μου δώσουν το Α1. πρέπει να εχω συμβόλαιο και στην ελλαδα λένε. τους πηγα τον νομο μεταφρασμένο.καταλαβαινουν το νομο αλλα δεν μπορουν να το εκδώσουν διότι δεν καταλαβαινουν ότι εμεις θεωρούμαστε αυτοαπασχολουμενοι στην ελλάδα γνωρίζετε καποιον δικηγορο ή κάποιον να μπορέσει να με βοηθήσει?...παρακαλω πολύ . τέλος, υπάρχει κάποιο άλλο εντυπο που κανει την δουλεια του Α1 για την περίπτωση μου?
  3. ευχαριστω πολυ sito. θα ξαναπαω αυριο απο το αρμοδιο φορέα εδω με μεταφρασμενο τον ευρωπαικο νομο....ελπιζω να πανε όλα καλα.
  4. καλημερα σε όλους. εδω και 2 μηνες εργαζομαι σε μια ελληνικη εταιρια στην βουλγαρια σαν μισθωτος.θα ειμαι εδω για εναν χρονο.εχει γίνει συμβολαιο εργασιάς με το εργοστασιο της βουλγαριας. απο το τσμεδε μου ζητησαν το Α1 για την απαλλαγη μου απο τις εισφορες.οι βούλγαροι δεν το εκδιδουν.δίαβασα στο φορουμ για τις περιπτωσεις συναδελφων σε τσεχια,σουηδία. με την βουλγαρια, εχει καποιος την εμπειρία να με βοηθήσει? ευχαριστω πολυ εκ των προτέρων
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.