Μετάβαση στο περιεχόμενο

pdial901

Members
  • Περιεχόμενα

    8
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Άντρας
  • Τοποθεσία
    Αθήνα
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Αγρονόμος & Τοπογράφος Μηχ/κός

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

234 profile views

pdial901's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Καλησπέρα σας. Όταν έλεγα "έχω μια ιδιοκτησία" εννοούσα δουλειά για πελάτη, απλά το εξέφρασα εν συντομία, ζητώ συγνώμη αν παρανοήθηκε κάτι. Πάντως η κατάσταση είναι όντως πιάσ' το αυγό και κούρευτο όπως είπε και ο φαεθων από πάνω, γιατί είναι πολλές οι περιπτώσεις που ο κόσμος δεν έχει στα χέρια του ακριβή συμβόλαια που να περιγράφουν αυτά που πρέπει, ως αποτέλεσμα των "συμφωνιών" που γίνονταν τα παλιά χρόνια. Όσο για την προκειμένη περίπτωση, έκανα μια σαφή περιγραφή στο κομμάτι της δουλείας και το έδειξα και πάνω στο σχέδιο για να είναι σωστη η δουλεία και να είμαστε και όλοι καλυμμένοι.
  2. Ευχαριστώ πάρα πολύ τους πάντες. Ελπίζω να επανέλθω σύντομα
  3. Άρα θα σημειωθεί κάπως έτσι? Με εμβαδόν και συν/νες κορυφών στο "τετράγωνο" που προκύπτει? δοκιμαστικο2.pdf
  4. Τελευταία διευκρινιστική ερώτηση: οι διακεκομμένες φαντάζομαι θα μπουν μόνο στο κομμάτι του δρόμου που περνά αναμεσα και απ' τα 2 κομμάτια, σωστά?
  5. Νομίζω κατάλαβα τι θες να πεις Δημήτρη. Ότι ουσιαστικά θα μπορούσε και να "παρακαμφθεί" η δουλεία, αλλά υφίσταται όπως όλοι βλέπουμε. Το θέμα είναι τώρα πως θα εκφραστεί πάνω στο τοπογραφικό με σαφή και σωστό τρόπο.
  6. Ο συγκεκριμένος δρόμος δε γνωρίζω ακριβώς πόσο παλιός είναι, πάντως στο ΓΥΣαδικο φαίνεται ολοκάθαρα. Κάποιο άλλο στοιχείο δε γνωρίζω για το δρόμο. Το μοναδικό χαρτί που υπάρχει στα χέρια μου είναι πράξη αποδοχής κληρονομιας του 2005, αρκετα προσφατο δηλαδη, και μιλά απλά για το γεωτεμάχιο συνολικού εμβαδού χωρίς περαιτέρω αναφορές.
  7. Ορίστε και το απόσπασμα, χωρίς τα γύρω γύρω, μόνο το σχέδιο δοκιμαστικο.pdf
  8. Συνάδελφοι καλησπέρα. Θα θελα να κάνω και γω μια ερώτηση ως νέος στο χώρο. Έχω μια ιδιοκτησία η οποία στο συμβόλαιο εκφράζεται ως ενιαία, αλλά στην πραγματικότητα αποτελείται από 2 τμήματα που βρίσκονται εκατέρωθεν αγροτικής οδού. Στην περίπ[τωση αυτή α)υφίσταται δουλεία διόδου; β)πως δείχνεται πάνω σ' ενα τοπογραφικό διάγραμμα της ιδιοκτησίας; γ)αφορά μόνο το κομμάτι της οδού που διερχεται ανάμεσα απ' τα δύο τμήματα η και κάποια περαιτέρω έκταση; Γιατί τα 2 τμήματα δεν βρίσκονται ακριβώς φάτσα το ένα απ'το άλλο. Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας Αν θα μπορούσαν να μου υποδείξουν και οι πιο εμπειροι εδώ έναν τρόπο να σας δείξω ένα πρόχειρο αυτοσχέδιο (πάντα αν επιτρέπεται απ' τους κανόνες)θα ήμουν ευγνώμων
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.