Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

LUFFYKUN

Members
  • Περιεχόμενα

    6
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

492 profile views
  • hkamp

  • Didonis

LUFFYKUN's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Γειά σας έχω βγάλει ΤΕΙ μηχανολογίας και θέλω να ρωτήσω το εξής,Όταν βγαίνει κάποια προκήρυξη π.χ για μηχανικός αυτοκινήτων και ζητάνε ΔΕ στην άδεια μάς λέει ή διπλωματουχος ή πτυχιουχος και έτσι δεν μπορούμε να λάβουμε μέρος ,το ίδιο θα συμβεί και αν βγάλει κάποιος άδεια καλαθοφόρου? Δηλαδή θα αναγράφει τει ή διπλωμα και ο υποψήφιος δεν θα μπορεί να λάβει μέρος? Παρακαλώ συμπληρώστε την ειδικότητά σας στο profil σας. Ευχαριστώ, hkamp.
  2. georgios ευχαριστω για το χρονο σου να΄σαι καλα!!!
  3. οταν λες ανεπισημοι τιτλοι τι ακριβως εννοεις?γιατι για να βγαλεισ αδεια προφανως πας διευθυνση βιομηχανιας ,εκει θα εχουν Π.Δ ή τον νομο για τις αδεια που παρεχουν,αρα και η αδεια πρεπει να ειναι νομοθετημενη ,πως αλλιως βγηκε?
  4. Γεια σας ,θελω να ρωτησω οταν κανεισ μεταπτυχιακο αποκτας και δικαιωματα ή μονο ειδικευση(κατι σαν προυπηρεσια)για να βρεισ δουλεια?Γτ για να γινεισ ραδιοηλεκτρολογος ή μετεωρολογος θες μεταπτυχιακο,αν δηλαδη κανεις μεταπτυχιακο σε πανεπιστημιο ηλεκτρολογιας θα εχεις επιπλεον δικαιωματα? Πρόσθεσε τονισμό στο κείμενο της δημοσίευσής σου. Επίλεξε "επεξεργασία" και διορθωσέ το. Διάβασε τους κανόνες συμμετοχής στο φόρουμ. Ενημέρωσέ μας αν είσαι μηχανικός ή ιδιώτης προκειμένου να μεταφερθεί το θέμα. Pavlos 33
  5. παιδια εχω βγαλει τει μηχανολογιας,ηρθα αγγλια σενα φιλαρακι και εστειλα το πτυχιο να το εξισωσουν με τα αγγλικα προτυπα στο UK NARIC,μου εστειλαν πισω ενα χαρτι που γραφει mechanical engineer,bachelor,RQF 6 LEVEL..τωρα ποιο ειναι το προβλημα εγω ελλαδα δουλευα ως εργοδηγος μηχανικος και ως μηχανικος αυτοκινητων ,εχω και τις 2 αδειες ,εδω για να βρεις δουλεια σαν μηχανικος βιομηχανιας ζητανε να εχεις καποια NQM LEVEL και αδεια maintence engineer ,ενω εστειλα τα χαρτια στο uk naric δεν μου εξισωσαν τις 2 αυτες αδειες και οταν παω τωρα σε βιομηχανια και ζηταω δουλεια μου λενε αν εχω maintenance engineer αδεια,ξερει καποιος τι πρεπει να κανω για να παρω αυτην την αδεια?γτ τα λεφτα ειναι πολυ καλα 30-36 το χρονο και αυτο εχω μαθει να κανω.Αν μπορει καποιος ασ μου απαντησει σας παρακαλω (1) Απαγορεύεται η χρήση κεφαλαίων στους τίτλους αλλά και στο κείμενο δημοσιεύσεων. Ο τίτλος διορθώθηκε. (2) Το κείμενο της δημοσίευσης πρέπει να είναι τονούμενο. Παρακαλώ κάνε επεξεργασία και διόρθωσε το κείμενό σου. Σε διαφορετική περίπτωση θα διαγραφεί. Διάβασε προσεκτικά τους κανόνεςσυμμετοχής για να έχεις μια απρόσκοπτη συμμετοχή στο φόρουμ. Pavlos33
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.